עוד שאלה

עוד שאלה

אני יכולה להבין מכך כשאת מפרשת פריסה את קודם בוכנת את כל הקלפים ורק אחר -כך נותנת את הפרוש??

צוף3

New member
בוודאי שכן

קודם כל מסתכלים על התמונה הכללית שמתקבלת, ורק אחר כך יורדים לפרטי פרטים. להבא - אנא שרשרי את הודעותייך בבקשה. תודה, לילה טוב :)

היי צוף ושבת שלום

אני נוהגת למשל בפתיחה קלטית להפוך קלף ולפרשו וכ"ו ובסוף לסכם עם קלף האחרון שהוא הסיכום, אך לפי מה שאני מבינה מימך את הופכת את כל הקלפים ואז רק מתחילה לפרש,או אולי את כבר מניחה אותם גלוים. אשמח ללמוד מימך . שיהיה לך שבת גשומה ומקסימה

צ ל י ל 8

New member
בדיוק כך ../images/Emo70.gif

לא ניתן לפרש פריסה עפ"י איך שאת מתארת. איך אפשר להפוך קלף אחד, לפרש, ורק אח"כ להפוך קלף שני ולפרש? יש להסתכל על התמונה כולה. מה שיש לעשות זה בבחירת הקלפים יש לשים אותם כאשר הגב כלפי מעלה, ולאחר שמספר הקלפים הרצויים נבחרו, להפוך את כל הקלפים ביחד ולפרש.

תודה

אני מאוד מודה לך, אך למדתי אצל המורה שהעבירה את הקורס בצורה שסיפרתי לכם וכאשר אני עוקבת אחר הפרוש שלכם הבנתי שיש לי איזה בעיה בראית התמונה הכוללת, אני מאוד מודה, אספר לכם איך ילך לי עם השינוי שבת שלום

tamidb

New member
בנוסף לכך

לעיתים ניתן ללמוד יותר כאשר מתיחסים גם למצב הקלפים בעיקר כשמופיעות דמויות, האם הן מסתכלות אחת על השניה או להיפך מפנות את הגב וכו, דבר שניתן לראות רק אם כל הקלפים גלויים.

למעלה