עוד שאלה

עוד שאלה

מצטערת על כל השאלות, פשוט אני חדשה בפורום אז יש לי הרבה מה לשאול. יש לי שאלה קצת טפשית - אני רוצה פעם הבאה שאני הולכת להופעה ללכת אחר כך לחכות לשחקנים שהם יוצאים - לדבר איתם ולהצטלם איתם, אבל מה אני אומרת להם? כי ראיתי שהרבה בנות בהצגה האחרונה ממש דיברו אחר כך עם השחקנים כמו חברים ורציתי לדעת מה בערך להגיד להם.

aMiRi GiRl

New member
את פשוט אומרת

"היי.. אני... ואני אוהבת/מעריצה/בלה בלה בלה אותכם... אני רוצה להצטלם איתכם.." או מה שאת לא רוצה.. הם אנשים מאד נחמדים והם יסכימו (כמעט) להכל..
בהצלחה ! והאלה שדיברו עם השחקנים כאילו הם חברים שלהם זה בגלל שהם היו כבר הרבה פעמים את ההצגה ורואים את השחקנים כל הזמן וככה יוצרים קשר... *אני עדיין לא מעכלת שאמיר לא משחק יותר במרי לו*

תודה רבה סיגלית

אוקיי תודה רבה. הבעיה הנוספת שלי זה שאין לי אם מי ללכת (לראות את השחקנים אחר כך) כי אף חברה שלי לא אוהבת את מרי לו כמוני. מה אתן עושות, אתן הולכות הרבה בנות ביחד? וסיגלית, את היית בהופעה האחרונה של אמיר? כי נראה לי שראיתי אותך שם (אני מזהה אותך לפי התמונה שלך מהכרטיס האישי). ובכמה הצגות היית?

aMiRi GiRl

New member
אז ככה

אנחנו הולכים כל "הקייטנה של מרילו" ביחד להצגות וזהו.. אבל גם ללכת לבד זה לא כ"כ נורא.. אם את רוצה לראות אותם אז זה לא ישנה לך אם תהיי לבד או עם עוד חברה ואני מציעה לך לראות אותם לפני ההצגה, הם מגיעים בד"כ בסביבות 18:00 או 19:00 . אני הייתי בהצגה האחרונה, והייתי ב7 הצגות. 4 עם מיכלי המלכה, 2 עם יעל ואחת עם אביטל בתור מרי לו.

RossandRachel

New member
אני גם די חדשה בעסק...

אני ממליצה לך ללכת לפני ההצגה ולא אחרי ההצגה. אני ממש ממש התביישתי- בפעם הראשונה חברה שלי דברה בשבילי. איכשהו הגיע לאביטל שאני מתביישת ממנה ובפעם השנייה היא אמרה לי שאני לא צריכה להתבייש ועכשיאני מרגישה יותר פתוחה אתה... חוץ מזה- כמו שאמרו- את פשוט מבקשת תמונה. לפעמים יהיה להם גם זמן לדבר אתך- הם באמת נורא נחמדים...כולם...אם תבקשי- הם אםילו ייצאו לשנייה אחרי האיפור והבלאנס להמשיך לדבר אתך...

אפשר לשלוח לך אי-מייל?

רציתי לדעת אם אפשר לשלוח לך אי-מייל, יש לי עוד כמה שאלות ואני רוצה לדבר איתך. את יכולה לתת לי את האימייל שלך?

למעלה