עוד שאלה

arye9

New member
עוד שאלה

האם יש הגיון לפזר אתר על כמה שרתים כלומר שרת אחד נותן לי שם דומיין קצר אבל אינו תומך בASP ושרת שתומך בASP נותן לי שם יותר מדי ארוך לטעמי. מה בעצם יהיה החסרון אם אשים את דף הבית בשרת א´ ואתן קישור לדפים שבשרת ב´ ? תודה אריה

yair24

Member
תלוי

כי אם תרצה פעם להעלות את האתר לשרת רציני בתשלום תצטרך לשכתב הרבה לינקים אז רצוי דבר ראשון לבנות אתר רק בשרת אחד ואם יש פה ושם איזשהו דף שדורש משהו שלא נתמך אז לכתוב אותו בשרת אחר אבל שוב זה עלול לגרום לבעיות כשרוצים לעבור שרתים חוץ מזה שיפתחו לך איזה אלף חלונות של פירסומות ובאנרים של כל חברה שנותת לך שרותי איכסון חינמיים יאיר

k4school

New member
תשובה חד משמעית (לדעתי כמובן)

כ ן ! ! ! נצל כל שרת בהתאם למה שהוא נותן לך בחינם, אך חשוב על מה שאמר לך יאיר כי הכל נכון. כל זאת אני מציע אפילו לפצל אתר גדול מדי על אותו שרת (להירשם כשני אתרים ניפרדים) אם הוא למשל מקצה מעט מדי מקום. זכור בעיה מרכזית שלא הועלתה כאן והיא שכדי שהאתר שלך יפעל טוב על כל השרתים בהם הוא מחולק לפעול מהר וטוב. פיצול אתר גורר מהדפדפן לעבור בין הכתובות השונות והדבר מאט משמעותית את הגלישה. לכן אני מציע אם יש אפשרות.. עבוד בשרת אחד אם אין... אז הנה חשבת על פתרון נאות. מקווה שעזרתי רונן

k4school

New member
אני עוזר כאן לאנשים וזה אולי התודה

הראשונה שמישהו זוכר להגיד. וכל זה למרות שמדובר באנשים ששואלים ומקבלים תשובות ואף ממשיכים לשרשר ולשאול דברים נוספים (מה שמצביע על כך שאכן עזרו להם).... בבקשה דרך אגב רונן

arye9

New member
רק תודה?

מדי פעם קורה שעונים תשובה לא נכונה, אם מתוך אי הבנת השאלה ואם מתוך חשיבה לא נכונה, בפורומים באנגלית שלעיתים אני מסתובב בהם התגובה היא בדרך כלל משהו כמו: תסלח לי אבל כנראה שלא היתי ברור בשאלתי או מצטער אבל כנראה שתעיתה. מה התגובות בפורומים ישראלים? בוקר טוב אריה

למעלה