עוד שאלה

AndrewV

New member
עוד שאלה

מה יותר טוב (הכיס שלי סגור (אין לי הרבה כסף)) T-250 או 3330 ? בקששור לסכום הכסף 3330 + היתחבות ל3 שנים ב500 ש"ח + 30 דקות ראשונות לכל רשת חינם + שירותים חינם + הטובות נוספות או T250 ב 432 ש"ח ללא התחבות + 15 דקות לאורנג´ חינם

ashomer

New member
T-250

רק אל תהיה מאותם אלה שקונים את הנוקיה הע-נ-ק הזה ,ואני מתכוון לגודל ולא ליכולת, ומתלהבים ממנו. הוא גדול, עבה,מסורבל,כבד ופשוט לא יפה. הוא עבה כמעט כמו ה5100 הישנים. הוא לא שווה אפילו עשירית מההערצה שהוא זוכה לה. והעיצוב... למה לעזאזל חוץ מיוצאים מן הכלל שלא ראו את אדמת ישראל (8250,8310) כל הנוקיות נראות כל כך אותו הדבר (טוב נוציא את 91/210 וה5510) וכל כך מכוערות!!! a
homer

Cellwiz

New member
t250

קניתי אותו שבוע שעבר והא נראה נחמד. השעון מעורר שלו לא עובד כאשר המכשיר כבוי אבל יש לו כמה דברים ממש טובים: משיבון פנימי בו ניתן לשמוע את ההודעה און ליין וגם לענות, כמו ב sk של פלאפון. תזכורת קולית עם התראה: אתה יכול להקליט את עצמך ולכוון לזה התראה חד פעמית או קבועה. רטט פנימי. מסך כחול עמוק (עמוק מידי לטעמי) בסה"כ נראה שהוא נותן תמורה יפה למחיר. אגב, מחירו כמכשיר ראשון הינו 1260 ש"ח או כביג טוק 1099 ש"ח...

LordNor

New member
הוא יכול לקנות את זה בזול אבל בלי

כרטיס סים כמובן!!! קשה לי להאמין שהוא ימצא מקום שמוכרים במחיר כזה. המינמום שאני מכיר שאפשר לקנות זה ב- 700-800 שקל לא פחות מזה.

AndrewV

New member
עם סים

זב בגלל שלאבא שלי יש כבר כמשיר אחד אז אם הוא קונה מכשיר זה עד מרץ אז הוא מקבל אותו ב432 ש"ח ינטו משפחה תקשרו לאורנג´ ותשאלו מס´ : 054* מאורנג´ או 039054054 מבזק

גבררררר! ככב במקום

לתת שירות -אתה גולש ??? לא בושה... יאללה תלחץ ALT----->NEXT ותתחיל לעבוד! :)

למעלה