עוד שאלה

Tomish

New member
עוד שאלה

לא מערב הפעם שום להקה... :) בקיור בשבוע האחרון יוצא לי יותר ויותר להתעניין בכל העניין מאחורי השירים של פלויד בקיצורר חיפשתי במאמרים ולא מצאתי אני מחפש על מה מדבר כל שיר מהחומה ומהדארק סייד וכמובן מה בתכלס זה החומה אני שומע פה כל מיני דברים על פינק משו כזה בקיצור עיזרו לי להבין את משמעות השירים תודה :)

אני אשתדל השבוע להעלות

למאמרים את כל הניתוחים שעשינו לשירים ב-dark side וב"החומה", כדי שיהיו במקום אחד נגיש. בינתיים, נסה לעשות חיפוש לפי שם השיר, בפונקציית החיפוש של תפוז (תוך הצרת החיפוש לפרמטרים הרלבנטיים).

Tomish

New member
סבבה תודה

אני אודה מאוד אם באמת תעלה שבוע הבא את הכל כי אני זוכר שהיו כמה ניתוחים מדהימים!!

oneman2

New member
הבעיה היא

הניתוחים האלה בדרך כלל כוללים ביקורת על השיר- אהבתי/לא אהבתי/מיותר/גאוני. לא ממש ראיתי אנשים שמנתחים את המשמעות והרעיונות שבשירים, שזה דבר שאני חיפשתי ועדיין מחפש.

holo

New member
מה אתה מדבר

בכלל קראת את הניתוחים? הם בהחלט כאלה. פשוט יש שירים יותר מעניינים שהיה הרבה לכתוב עליהם, ויש כאלה שפחות. אני מציע לחפור בעיקר לכיוון התקופה היותר מוקדמים של הלהקה, שם הטקסטים באמת היו מעניינים. אפשר גם למצוא ניתוחים יפים לדארק סייד וWYWH. חוץ מזה, חלק מהניתוח פה הוא גם ביקורת וטעם אישי של כל כותב, אחרת זה היה יבש ומשעמם.

למעלה