עוד שאלוןןן

שלקוששש

New member
עוד שאלוןןן

יפה יפה לי שאני עוזרת לכם להכיר את כולם פה לעומק חחחח תענו בכיף!!! שם: גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? עשית למישהו היקי? עשו לך? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

שלקוששש

New member
שלקו'ששש

שם: של"י גיל: עוד 40 יום 19 מין: אמרתי כבר, לא עושה עדיין חחחחח נקבה נקבה מזל: בלי מזל, שור חח תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) ילדות רעות ספר אהוב? יש מלאאאאאאאא אני תולעת ספרים יצאת מהמדינה? כן! אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן! שחית בעירום? לא כי אני לא יודעת לשחות ברחת מהבית? כן אני עושה את זה כל שבוע התחילו איתך? חחח בארוררררררררררררררר אנשים, אני שלקו'שששש צפרו לך? כן וכמעט דרסו אותי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן, אבל לא בקטע של זוגיות... הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה?כן גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות?כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התנשקת? בגיל 11 וחצי פעם ראשונה ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן יא אללה למה אמרתי לו לא!? חח סתם סתם עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי והורדתי עשית קעקוע? כן יש לי אחד ברגל של פרח עוד 4 שנים הוא ירד הסתפרת? כן היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? חחח לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן ואני לא אוהבת את זה רצית להיות משהו שאתה לא? לא אבל אנשים רצו להיות מה שאני כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? אני כל יום מתביישת בהם שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? פעמיים התעלפת? לא עשית למישהו היקי? איכססססססססססס עשו לך? איכססססססססססססססס נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? אולי תשאלו אם איי פעם היה לי עובר!? שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? אפשר לומר רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? לא שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית?כן היית אובססיבי כלפי משהו? כלפי האקס שלי היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? ליריב ותומר היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? אני תמיד זוכרת מה אני חולמת נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? בחיים לא התעקשת על משהו מטופש? לא כי מה שאני אומרת לא מטופש הברזת למישהו בלי להודיע? חח כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית?לא יודעת מה זה ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן אני עכשיו צועקת על אחותי קינאת במישהו אחר?לא היית גאה בעצמך? אני תמיד גאה בעצמי חחח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני תמיד אומרת ומתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה?כן היית מחוייב למישהו?כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?חח כן, אתמול ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב?לא, לב זה שריר שברת לב?לא, לב זה שריר אי אפשר לשבור שריר השם שלך הופיע בעיתון?חח הוא מופיע כל שבוע

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שם: צליל גיל: 13 מין:
נקבה
מזל: שור תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) הישרדות, קווין היל, אבודים, נמלטים, האנטומיה של גריי, מגרש ביתי, בנות גילמור, האו.סי, הופ ופיית, משחק מכור, ארץ נהדרת, פיספוסים, יאיר לפיד ועוד... ספר אהוב? נעורים בחמוץ- מתוק יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא
שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא שזכור לי התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? לא
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא
נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? נמלה? עכביש? פרפר? זבוב? ג'וק?
גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? מי לא? היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא
לתקופה ממושכת?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח עברת יישור שיניים? עכשיו עוברת... היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? לא התעלפת? לא עשית למישהו היקי? הא? עשו לך? הא? נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורסל? 4 שנים שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? מי לא?
הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? בטח היית אובססיבי כלפי משהו? לא מאד היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור? כן
העברת פתקים בשיעור? מי לא?
תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? אהאף
ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? בטח היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון? כן

באבושקה

New member
איזה שאלון כיפי!!! עונה:

שם:באבושקה גיל: 18 מין: נקבה מזל:גדי(השולט!!) תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) כלכך הרבה... אמממ... מגרש ביתי ספר אהוב? נעארה עם עגיל פנינה.ספר חובה!! (הסרט מעפן ממש הורס את העלילה) יצאת מהמדינה?יאפ.אנגליה ופולין אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?אהבתי את השאלה. כן, הרבה פעמים. שחית בעירום?לא ברחת מהבית?סוג של... התחילו איתך?כן... חצי פעמים בחושך צפרו לך? כן וצריך להרוג אותם!! נשארת ער כל הלילה? כן.כלכך כיף... לא אכלת יום שלם? יום כיפור ותשעה באב נחשב?? דיברת בטלפון כל הלילה?חצי לילה וגם אז הייתי חצי ישנה הרגת מישהו? רציתי נישקת מישהו מאותו מין? לא ולא מושך אותי בגדו בך?לא! הרגת חיה בטעות?כן. רציתי להזיז נמלה מנתיב מועד לסכנה ובטעות מעכתי אותה...אופסי! הרגת חיה בכוונה?כן ואני מעדיפה שלא לפרט (בואו נגיד רק שלכלב שלי היו קרציות ענקיות ומגעילות...) גנבת משהו?לא שזכור לי פגעת בעצמך?לא. אני פחדנית מדי. רצית למות? היו רגעים עישנת סיגריות?לא וכמעט התפתיתי עישנת נרגילה?כן... רק עם החבר'ה (מהקיבוץ שלי!!) ניסית סמים? לא וגם לא רוצה שתית אלכוהול? כן אפילו שאני מתעבת את זה. השתכרת? כן והיה כיף עד שהתעוררתי עם בחילות וכאבי ראש מזעזעים... התנשקת?מעדיפה לא לענות... ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?כן. תכננתי. עשית קעקוע? רק מהנשטפים הסתפרת?כן. ואני רוצה עוד פעם.. כזה כיף!! היית ערום בציבור?ללכת עם חולצה רק בלי חזייה נחשב?? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא ממש... לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? למזלי לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן.ותודה לאביחי שהראה לי למה אני לא צריכה לעשות את זה. התאפרת?התחלתי רק בשנים האחרונות רצית להיות משהו שאתה לא? כלכך הרבה פעמים.... רצית להיות בן המין השני?כן... בטיולים כשצריך פיפי!! התקלחת יותר מפעמיים ביום?לא עברת יישור שיניים?לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לצערי. אכזבתי את עצמי כלכך הרבה פעמים... התביישת בהורים שלך?פעמים אחדות... שיקרת למישהו? כן. ולא אהבתי את זה היית מאוהב?עודני מאוהבת... התעלפת?לא ואני ממש רוצה.. עשית למישהו היקי?לא עשו לך?לא נעצרת?כמעט. קיבלתי אזהרה בגלל שלא שמתי חגורת בטיחות(וכל זה קרה כשהייתי בכלל על טרמפ...) קיבלת נכשל בתעודה? שאלה רטורית... שברת עצם בגוף?שן. רכבת על אופניים?כל הזמן רכבת על סוס? אויש כן ואיזה געגועים יש לי על זה... רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כלכך הרבה. שיחקת כדורסל?כן.פארקר אני כבר לא אהיה... שיחקת כדורגל? כן. יש לי פוטנציאל...אתם יכולים לקרוא לי רונלדיניו הבאה (ותזכרו שפה שמעתם עליי לראשונה!!) הלכת מכות?ממש מזמן. שיחקת טאקי?כלכך הרבה.פשוט משחק גאוני. שיחקת מונופול? אני חולת מונופול. שיחקת שש-בש? משחקת ותמיד שוכחת מחדש. הוצאת מלא כסף על שטויות? בערך כל הזמן הברזת מבצפר? במילים עדינות. התחרטת על משהו שעשית? המון... מעדיפה לא לחשוב על זה היית אובססיבי כלפי משהו?יותר מדי דברים. היית מאושר? לנצח!! התנצלת על משהו שעשית? הרבה מאוד. היית מכור למשהו? בושם אמור אמור ושוקולד. ועידן. היית כל הלילה על המחשב? לא ממש... למרות שאני מתקרבת לזה. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן... זכרת חלום?הרבה פעמים... נרדמת בשיעור? אחחח ניצול ראוי של הזמן העברת פתקים בשיעור?כן...(וסטרייך השאלה מוקדשת לך!!) תפסו אותך? כן. אני ממש לא משו בזה.... פעם אחרונה סיגל אמויאל השרמוטה.(גם זה מוקדש לך וסטרייך יקירתי!!) התעקשת על משהו מטופש?כן. ויצאתי כמובן פוסטמה הברזת למישהו בלי להודיע? בערך. ארוך מכדי לפרט. התחרפנת?הכי כיף בעולם. בכל הזדמנות שיש לי... נכנסת למצב כפית? כנ"ל התשובה הקודמת. (וסליחה על חוסר המקוריות אבל וסטרייך את אחראית להרבה מזה!!) ביקרת אצל פסיכולוג? אחותי פסיכולוגית... אז נראה לי שכן!! חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? הרבה פעמים... בעיקר לרטאלין. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עודני מחכה... רקדת בגשם? אויש כן. כלכך מומלץ!! צרחת מפחד?בסרט. עם שרון. היית 'צומי' במודע?כלכך הרבה... עוד קורה. שנאת את עצמך?כן... אף פעם כנראה אני לא יאהב את עצמי. מן דפקט שכזה. צעקת על מישהו? וואי כן. זה פשוט משחרר. קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? היו כמה פעמים. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כלכך הרבה.וזה איכזב. בכית בגלל מישהו?כן. עידן!! וגם אח שלי ודן ז"ל... בכית בגלל מישהי?כן. אמא שלי ווסטרייך בבארות יצחק(שדרך אגב הגיע לי...) אבל כבר נסלח ונשכח!!! עשית משהו שלא חשבת שתעשה?הרבה פעמים. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?רוב הפעמים שאני אומרת אני גם מתכוונת. הופעת בציבור בפיג'מה? אני נמצאת בפנימיה- אז בערך רוב הזמן. בכית בסרט?כל הזמן. ובמלך האריות כל פעם מחדש. היית על במה?כן. שבתות אירגון, לא משו להתגאות בו.. היית מחוייב למישהו?במובנים מסויימם אז כן. הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא(??) התעלמת ממישהו בכוונה?כן.(אחחמממ וסטרייך אהובתי1!!) סיננת מישהו בטלפון? בעיקר את קדאפי... ניתקת למישהו בפרצוף?כשאני מתווכחת עם מישו אז כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה?כלכך הרבה פעמים. נשבר לך הלב? כל בוקר מחדש. שברת לב?כן... לא גאה בזה. השם שלך הופיע בעיתון? עוד יופיע בעתיד(!!) נשיקות ויומשובח לכולם!!

וסטרייך

New member
אוהבת אותך

אנחנו חייבות לדבר גם באמצעים אחרים. תרימי טלפון, בובה.

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: 17 מין: זכר (שלושת השאלות האלה הופיעו בכל שאלון.. אני לא באמת חושב שזה ישתנה מתישו חחח) מזל: עקרב תוכנית אהובה? (טלוויזיה כמובן) "חברים" ספר אהוב? כל ספר של דן בראון יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? חשבתי פעם אבל ויתרתי עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן חח היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן (שיחקתי בהצגה..) רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? אני עובר ברגעים אלה היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? אה? התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? בערך רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא.. אבל על חמור כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? ניסיון שכנראה לא יחזור יותר חח הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? יכול להיות הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כמעט קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעט העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? בטעות.. שכחתי התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חחחח חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? חחח צרחת מפחד? לא היית 'צומי' במודע? אה? שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יכול להיות בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא יודע השם שלך הופיע בעיתון? כן

אני../images/Emo204.gif

שם:צאלה גיל:14 וחצי..כיתה ט'.. מין:נקבה מזל:מאזניים תוכנית אהובה?ארתור,חברים קומדיות בעיקר... ספר אהוב?אממ לא יודעתת יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן..נמלה.. הרגת חיה בכוונה? כן.. גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? לא..ילדה טובה אני=] השתכרת? לא התנשקת? לא ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג?באוזן למעלה אני רוצהה עשית קעקוע? אני רוצההה הסתפרת? כן היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?לא לתקופה ממושכת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? רק בפורים רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן..כמו כולם היית מאוהב? כן התעלפת? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות? כן..אבל בצחוק שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן=\ הברזת מבצפר? לא=] התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? שוקולדד היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן..חחח נכנסת למצב כפית?כן..זה קורה הרבה..חח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד?כן היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן..חח קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו?לא הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב?כן שברת לב?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן יומטוב=]

למעלה