עוד שאלוןן....

Mrs CoStA

New member
עוד שאלוןן....../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

יותר ארוךךך....ולא ממש קשור לג'סטוש אבל ככה נוכל גם להכיר יותר אחד את השני...חחחח...תענו...אם בא לכםם (לקוח מפורום בלו).. שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

Lara145

New member
תשובות....

שם:ספיר גיל:12.5 מיקום: רעננה בית חולים בו נולדת: לא זוכרת איך קוראים לו... תכונות טובות:נחמדה, נדיבה, לא אוהבת לשקר. תכונות רעות: אני יכולה להיות מעצבנת. מקצוע אהוב:ספורט מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה:חתול מילה אהובה:שניה! זמר אהוב:ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: בריטני ספירס להקה אהובה:בלו שחקנית אהובה:ג'אניפר אניסטון שחקן אהוב: אליז'ה ווד איזה כיתה אתה:ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא משנה מה תגידו אני יצחק... איך אתה מרגיש:יחסית, טוב חג מעודף:חנוכה יס או הוט:הוט ספורט מועדף:ריצה ערוץ מועדף:MTV HITS אתה חושב שאתה יפה? כן אתה חושב שאתה צבוע? מארתי: אני לא אוהבת לשקר!!! אתה חושב שאתה קנאי? כן אתה חושב שאתה קרציה? לא... אתה חושב שאתה עקשן? יכול להיות. אתה אוהב את עצמך? למה לא? בזבזן או חסכן?בזבזנית מקצועית.... איפה היית רוצה לגור בארץ? רעננה בחו''ל? ארצות הברית או אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? "סברינה המכשפה הצעירה" או "אבא חורג אמא חורגת" "אריזה משפחתית" איזה דמות מצויירת אתה? סופר וומן למה? כי פעם התחפשתי בפורים לסופר וומן יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מזאת אומרת? של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי הקול הכי יפה ששמעת?: אפשר להימנע... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם טבע ושומר מסך? "ים של אש" אתה יודע מה אני יודע? מה? אתה רוצה להיות זמר? מאוד.... אתה רוצה להיות שחקן? מאוד... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אולי... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? הרבה פעמים שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? אני אוהבת אותך יש לך פירסינג? לא... איפה יש לך? אין לי! איפה אתה רוצה פירסינג? לא יודעת. אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פול דיסקים אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? כלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? חתימה חתימההה!!! וגם תמונה!!!! ועוד חתימה לחברה שלי ועוד תמונה...פוסטר חתימה ועוד חתימה!! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? גם חתימה (פחות התלהבות) וגם תמונה אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא חשבתי על זה... באהבה ממבט ראשון? לא פורום אהוב:ג'סטין טימברלייק באיזה פורומים אתה כותב: ג'סטין טימברלייק יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? מלוח מה הדבר האחרון שקנית? אוכל בקיוסק ניראה לי קניתי טרופית וקוראסון. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא שלי מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה אתה עושה עכשיו? כותבת בפורום ג'סטין טימברלייק אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא, בדרך כלל אני שומעת...הנה אני יביא את הרדיו. מה אתה לובש? סוודר לבן, חולצה של קסטרו ומכנסי ג'ינס מה הסרט האחרון שראית? בנות בסטייל מה התוכנית האחרונה שראית? אהבה מעבר לפינה מה הדיסק האחרון ששמעת? של ג'סטין טימברלייק מה השיר האחרון ששמעת? של בריטני ספירס...נו טוקסיק מה החלום שלך? יש לי מלא...להיות מפורסמת נגמרו לי השאלות, מה עושים? אוףף... מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? לא יודעת...אמ...ניראה לי שאני ילך לראות טלוויזיה. אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא יודעת. נהנת? כן איך היה השאלון? סבבה

jt fan

New member
תשובות שליייי!!

שם:מיכל(המלכה) גיל:14 וחצי מיקום:נתניה בי"ח בו נולדת:לניאדו תכונות טובות:מצחיקה נאמנה חברה טובה תכונות רעות:לא סבלנית,ניג'ס מקצוע אהוב:אנגלית מאכל אהוב:פסטה אני ימשיך עוד מעטטטטט סורי איי ניד טו גו

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחחחחחחחח

נראההה לך שאני יענה על כל זה???גם אף אחד לא יקרא את זה

Mrs CoStA

New member
חחחחחחחחח...פשוט אמרו

שהפורום כאן יבשש...ושצריך לשים שאלון או משוו.... אז שמתייי

MrJTsGirl

New member
מיי תשובות!

שם: לינוי גיל: 16 מיקום: מרכז בית חולים בו נולדת: מאיר תכונות טובות: מדברת הרבה תכונות רעות: מדברת הרבה חחח מקצוע אהוב: ביולוגיה מאכל אהוב: אוכל סיני... חיה אהובה: דולפין ופרפר סלנג אהוב: כל הזיפט באנגלית... shit fuck gonna wanna וכו' חחח מילה אהובה: ואי שאלה טובה... נראה לי fuck ודניאל חחחחחחח זמר אהוב: ג'סטין זמרת אהובה: כריסטינה, אלישיה קיז, סטייסי אוריקו, בריטני ועוד להקה אהובה: אן סינק שחקנית אהובה: אממ לא יודעת חחח שחקן אהוב: אשטוןן!!!! איזה כיתה אתה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד שחה שחה שחה הגיע לחוף-טבע איך אתה מרגיש: חביב במיוחד :) הבנאדם הכי יפה שראית: דניאל :) וג'סטין :) אבל את ג'סטין ראיתי רק בתמונות... אה והאיש מכולת!!! וציון האיש קסטרו\! אה איזה חתיכים! ועידן! אימא יש פול חתיכים! חחח חג מעודף: פורים כי זה קרוב ליומולדת שלי :) יס או הוט: הוט ספורט מועדף: שחיה ריצה וג'וגינג וחדר כושר, דה! ערוץ מועדף: אמ טי וי אתה חושב שאתה יפה? כן, מאוד :) אתה חושב שאתה צבוע? לא.... אני אומרת לאנשים הכל בפנים... אתה חושב שאתה קנאי? כן תלוי במי אתה חושב שאתה קרציה? לפעמים... תלוי למי אתה חושב שאתה עקשן? כן! מאוד! אתה אוהב את עצמך? כן, בד"כ חוץ ממתי שאני מעצבנת את עצמי חחח בזבזן או חסכן? גם וגם תלוי במה שוב איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו, או בגולן... :) בחו''ל? אממ קרוב לוודאי ארה"ב בטקסס או מיאמי או ניו מקסיקו (עם ג'ייסון! יאיי) או בניו זילנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? נישואים פלוס! חחח איזה דמות מצויירת אתה? אמיץ הכלב הפחדן!!!! יאיאיי וגם דוט מאנימניאקס למה? ככההההההה!!! :p יש לך פלאפון? כה קו פתוח? כה של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מה התחקיר הזה? חחח סתם... לנעה, לאיתמר וללימור איזה צילצול יש לך? im lovin it הקול הכי יפה ששמעת? של כל אן סינק יחד בi thought she knew ושל מירי חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'סטין ושומר מסך? אין לי שומר מסך אתה יודע מה אני יודע? אני חושב כך, אבל למה לנו לרדת במעלית אם זה כולה קומה אחת! אתה רוצה להיות זמר? אממ כן.. ויש סיכוי אבל לא יודעת אם בתור מקצוע ראשי אתה רוצה להיות שחקן? כ גם.. אני שחקנית ממש טובה! :p אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא חושבת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן... שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? כן.. בכל הלב :) יש לך פירסינג? באוזניים חחח... 2 ימין 1 שמאל, אבל אני מתכוונת בע"ה לעשות בגבה בסוף י"ב איפה יש לך? אמרתי למעלה ^ איפה אתה רוצה פירסינג? אמרתי גם^ בגבה עוד אחד בפופיק אבל לא רגיל... קוראים לזה סרפס אם מישו שמע על זה, זה מהמם! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לאבא ואימא בית ואוטו ומשלמת את כל החשבונות אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? אומרת לו שלום ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? אומרת לו שלום מצטלמת איתו ומבקשת חתימה ושואלת אם בא לו לצאת לאכול איתי משו ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מפרגנת לה על הקול המדהים, מצטלמת איתה ומבקשת חתימה אולי אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא באהבה-בדלקות ממבט ראשון. כדי לאהוב צריך להכיר את הבן לא את הפנים היפות שלו פורום אהוב: nsyncstudio.com באיזה פורומים אתה כותב: פה, באן סינק סטודיו ובאהבה בגיל ההתבגרות יש לך חברים בפורומים? אממ כן מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיית שוקולד צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? פיתה עם חומוס אתמול כי לא לקחתי אוכל לבצפר מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי אפרת (סנובלה! אני מתה עליה!) מי האדם האחרון שראית? אחי שהרגע יצא מהחדר מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי שרבתי איתו על המחשב מה אתה עושה עכשיו? כותב? חחח סתם אני גם שומעת מוזיקה ומדברת עם חברה אתה שומע מוסיקה עכשיו? כן dont wanna miss a thing מה אתה לובש? חולצה אדומה וחצאית קצרה כחולה מה הסרט האחרון שראית?ג'רזי גירל. סרט מסריח! מה התוכנית האחרונה שראית? מיי פירסט סוני אתמול בלילה מה הדיסק האחרון ששמעת? שצרבתי לעצמי :) אתמול חחח מה השיר האחרון ששמעת? green day-time of your life מה החלום שלך? להיות מאושרת, בריאה, עם פרנסה טובה, ושאני אשיג את מי שאני רוצה :) נגמרו לי השאלות, מה עושים? לוחצים על שלח\י? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך לדבר עם חברות שלי ואלך לאכול צהריים אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? אממ זה העביר לי תזמן איך היה השאלון? חביב מינוס

Raph Rulz

New member
התשובות שלי (למי שבאמת רוצה לקרוא)

רפאל 16 קרית אתא ביה"ח הממלכתי של סידני אוסטרליה אני מאמין בכל אחד ותמיד עוזר עצלן אנגלית סלט יווני קואלה חבל-על הזמן!!!!! סלייטר ג'סטין טימברלייק אנסטסיה אוונסנס קתרין זיטה גונס טום קרוז יש הרבה כאלה גבוה חברה שלי סוכות-יום הולדת הוט סקווש 3 לא!!!! לא אולי לא קצת כן באמצע אין כמו הארץ- מנסיון!! המומינים מאי הקטנה הי יש לנו אותו אופי ערמומיים כאלה... כן אורנג קו פתוח אמא welcome to the jungle של גנס אנד רוזס הסולנית של אוונסנס חברה שלי אין לי שומר מסך שאתה לא יודע כלום(אתי אנקרי) לא לא לאלאלא כן כן לא אין לי אוזן קונה בית ענק בועט בו מבקש שיבוא איתי הביתה הייתי אומר לה שהיא מקסימה ושתצליח כן!!! לא לא כן ג'סטין ג'סטין, אוונסנס, גואן מארקדיה, גראפיטי יש לי המון חברים בפורומים אבל אחת פייבוריטית היא יודעת מי היא פיתה עם צ'יפס וקטשופ פיתה עם צי'ס וקטשופ אמא ילדה מהשכבה שלי חבר שלי מבי"ס שעזבתי כותב תשובות לא ג'ינס וטישירט שתיקת הכבשים אני ממש לא זוכר left outside alone-Anastacia dont cry -guns n roses לדעת לעוף אני מקווה שיקראו אותו זה ארוך מדי נהינתי

Mrs CoStA

New member
חחחחחחח...בשביל לקרוא הייתי

צריכה להסתכל על השאלה ועל התשובהה....אז לא היה לי כוח והסתכלתי רק על התשובותת...גאוןן...

שאלון ארוך במיוחד

שם: עטרה גיל:12 מיקום:חיפה בית חולים בו נולדת: הדסה הר הצופים (י-ם) תכונות טובות: חולה על ג'סטין טימברלייק! תכונות רעות: שאני מעריצה את מי שאוהב את קמרון דיאז מקצוע אהוב: אהוב? בבצפר? אין! טוב נו.. מחשבים מאכל אהוב: גומים חיה אהובה: אוגרים סיביריים סלנג אהוב: הכל סבבה? מילה אהובה: ג'סטין זמר אהוב: בואו נחשוב, למה אני בפורום הזה? זמרת אהובה: אני שומרת אמונים לג'סטין להקה אהובה: אני שומרת אמונים לג'סטין החתיך שלי! שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: קיאנו ריבס איזה כיתה אתה: ו' (שנה הבאה ז', כאילו דה...) בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה ההבדל בין סוס לערבי? שאחד חכם, אינטליגנט וחתיך, ואחד ערבי איך אתה מרגיש: עכשיו? מאוהבת בג'סטין הבנאדם הכי יפה שראית: ג'סטין טימברלייק חג מעודף: פסח (היום יום הולדת היום יום הולדת, היום יום הולדת לעטרה) יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורגל ערוץ מועדף: ערוץ ג'סטין (לא שיש דבר כזה...) MTV אתה חושב שאתה יפה? לא כמו ג'סטין אתה חושב שאתה צבוע? מה? אולי... אתה חושב שאתה קנאי? כן, בג'סטין... אתה חושב שאתה קרציה? אני? לאאאאא אתה חושב שאתה עקשן? אני? בטח! אתה אוהב את עצמך? לא יותר מג'סטין בזבזן או חסכן? אני? בזבזנית עולמית! נ.ב. שמעתם שג'סטין בזבז 1,000,000 דולר בחנות אחת בלילה אחד? איפה היית רוצה לגור בארץ? קיסריה בחו''ל? דירה ליד ג'סטין, בממפיס טנסי איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? על טעם ועל ריח איזה דמות מצויירת אתה? מיקי מאוס למה? אני חיה עליה מגיל 3 יש לך פלאפון? מה פתאום, הלואי!!! קו פתוח? לא של איזה חברה? אין לי פלאפון!!! אבל לג'סטין יש? מה המספר? למי אתה מתקשר הכי הרבה? ג'סטין איזה צילצול יש לך? אין לי פלאפון הקול הכי יפה ששמעת? ג'סטין טימברלייק איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של ג'סטין ושומר מסך? שלי אתה יודע מה אני יודע? לא ממש, אבל אם תספר לי אני יוכל לדעת אתה רוצה להיות זמר? אם הקול שלי? רק בתנאי שאני ישיר עם ג'סטין אתה רוצה להיות שחקן? רק עם ג'סטין בסרט החדש שלו אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לא אמרתי יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? א-י-ן ל-י איפה אתה רוצה פירסינג? אני לא רוצה פירסינג! אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לג'סטין אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? רצה לצד השני של המדרכה ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? קופצת עליו ומנשקת אותו (אם הייתי מזהה אותו בכלל) ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? מבקשת חתימה אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? מה? נחשוב על זה פורום אהוב: מה אני עושה פה? באיזה פורומים אתה כותב: מה? יש לך חברים בפורומים? מעכשיו אולי יהיה לי.... מה הדבר האחרון שאכלת? נחש גומי מה הדבר האחרון שקנית? שקית גומי מי האדם האחרון שחיבקת? סמדר מי האדם האחרון שראית? סמדר מי האדם האחרון שדיברת איתו? סמדר מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון הארוך הזה ושומעת שיר של ג'סטין אתה שומע מוסיקה עכשיו? תסתכל בתשובה הקודמת מה אתה לובש?חצאית וחולצה מה אני אמורה ללבוש? תחתונים? מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקריבים מה התוכנית האחרונה שראית? 56 סיבות מה הדיסק האחרון ששמעת? בריטני ספירס מה השיר האחרון ששמעת? Like I Love U מה החלום שלך? לפגוש את ג'סטין נגמרו לי השאלות, מה עושים? חושבים על עוד מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? יעביר שיר אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי.... נהנת? לא קצת ארוך השאלון? איך היה השאלון? א-ר-ו-ך ג'סטין קבל
ממני! נכון הוא חמוד? הוא מנשק דולפין! ממי שהוא...

וובדיס

New member
תשובות לשאלון

שם:וובדיס מלרמו גיל:15 בית חולים בו נולדתי: לא נולדתי בבית חולים {נולדתי בכפר באתיופיה ואני לא יודעת את השם של הבית חולים תכונות טובות: ישיריה, אמתית,מצחיקה,חברמנית, לוקחת הכל בקלות וקוטלת אנשים, עקשנית תכונות רעות: חממות מוח {בצחוק},ישירה מדי {לא לפי דעתי} וקוטלת אנשים מקצוע אהוב: אם לימודום אז ספורט והיסטוריה {שלמדתי בבית ספר דתי תורה ונביא אבל בבית ספר חילוני לומדים תנ"ך ושם הכל בולשיט והמורה מאבתת הכל} מאכל אהוב: אני אוהבת לאכול הכל אבל בעיקר בשר חיה אהובה: אני לא כל כך אוהבת חיות אבל בין החיות אני אלך על סוס {אני מתה שיהיה לי סוס} סלנג אהוב: הכל {אבל אני לא אוהבת את המילה פקצה} מילה אהובה:אני אוהבת הרבה דברים למשל {באנגלית} what you'r froblem or what a facking קשר {אני לא יודעת איך לכתוב קשר באנגלית} וכל מיני דברים זמר אהוב: כעיקרון אין לי זמר אהוב אני אוהבת את ג'סטין וכל הזמרים השחורים אשר, שון פול נלי ועוד הרבה זמרת אהובה: כנ"ל ברטני מריה קארי כריסטינה אגילרה ביונסה קלי רולנד ועוד הרבה להקה אהובה:בלו ווסליף פייב{לשעבר} אטומיק קיטן {לשעבר} שוגביבז B2K ועודדדדדדדדדדדדדדדדדד שחקנית אהובה:אין לי כעיקרון שחקנית אהובה שחקן אהוב: וויל סמית בעיקר וכולם איזה כיתה:ח'2 איך אתה מרגיש: סבבה הבנאדם הכי יפה שראיתי: אותי {סתם} אני ראיתי הרבה אנשים כעיקרון ואין לי שום דבר מוגדר חג מעודף:כולם ספורט מעודף"כדורגל!!!!!!!!! ערוץ מעודץ: כל ה-M.T.V וגן M.T.V BASE אתה חושב את עצמך יפה: האמת לא כל כך אתה חושב שאתה צבוע: לא!!!!!!!! אתה חושב שאתה........:אני לא יודעת אם אני קנאית לא לא נראה לי אני לא קרציה אני מאוד עקשנית אני לא אוהבת את עצמי יותר מדיאני בזבזנית תלוי במה וגם חסכנית רציתי לגוד בהוד השרון {איפה שאני גרה עכשיו} בחול בני יורק בארלם {זה מאוד מוזר שאני רוצה לגור בשכונה ענייה,לא אני חוסכת עכשיו בשביל פלאפון {אני עובדת אני לא רוצה לבקש מההורים שלי} הקול הכי יפה של מריה קארי ושל אחותי ג'סטין טימברלייק{הרקע שיש לי במחשב} לא אני לא רוצה להיות זמרת וכן אני רוצה להיות שחקנית תלוי איזה סדרה ריאלטיכן הרבה פעמים אמרו שאוהבים אותי ברור אני לא אומרת סתם כדי לא לפתח בינהם צפיות לא אין לי פריסינג ואני לא מתכוונת לחורר את הגוף שלי אם הייתי רוצה פריסינג בסנטר{איפה שיש לצל} חלק משקיע חלק למשפחה וחלק מבזבזת לא הייתי עושה כלום הייתי מדברת איתו{אמינם} לנינט הייתי אומרת שיש לה קול יפה ברור אני מאמינה גדולה באלוהים {דתיה} בגורל סבבה סתם בולשיט {חיים מחוץ........} באהבה ממבט ראשון תלוי גם בבן אדם אני כותבת בפורם של ג'סטין כריות{ הדבר האחרון שאכלתי} שני מכנסים {הדבר האחרון שקניתי...} אוווווווו שאלה קשה...כותבת במחשב לא אני לא שומעת מוזיקה....חולצת תריקו וגינס לא ידוע{הסרט האחרון שראיתי} שון פול {הדיסק.....} אשר יה {השיר...} הרבה חלומות לא כדאי לפרט עכשיו

RJlake

New member
טוב נו גם אני יענה....

שם: נועם לוי גיל: 15 מיקום:ירושלים בית חולים בו נולדת: הדסה הר הצופים(נראה לי..) תכונות טובות: אמממ.. מסודרת,אכפתית תכונות רעות: זאת לא ממש תכונה אבל אני מדברת ממש אבל ממש מהר ואנשים מתעצבנים עליי בגלל זה! מקצוע אהוב: ואו זה קשה... הפסקות?! מאכל אהוב: פיצה!!! חיה אהובה: דולפין סלנג אהוב: ת'כלס מילה אהובה: לא יודעת... זמר אהוב: ג'סטין! זמרת אהובה: קיילי מינוג, אליישה קייז להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס! שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: שיין וסט איזה כיתה אתה:ט 3 בדיחה שגרמה לך לצחוק: אמממ הרבה! איך אתה מרגיש: טוב תודה! הבנאדם הכי יפה שראית: טוב את ג'סטין לא יצא לי לראות במציאות אבל איזה מישהו מהבית ספר שלי קוראים לו נמרוד והוא קופי של ג'סטין אז בעצם כן יצא לי לראות את ג'סטין במציאות חחח... חג מעודף: פסח יש חופש!!!!!!!!!!!! יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל ערוץ מועדף: 3 mtv אתה חושב שאתה יפה? אולי לא יודעת אתה חושב שאתה צבוע?לא! טוב אולי קצת אבל מי לא? אתה חושב שאתה קנאי? קצת אתה חושב שאתה קרציה? לא!!!!!!! אתה חושב שאתה עקשן? מאוד!! אתה אוהב את עצמך? לא כול כך בזבזן או חסכן? ככה ככה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני ירושלים! בחו''ל? איטליה(יש שם אחלה אוכל) ואולי איפשהו בארצות הברית איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? מי הבוס! איזה דמות מצויירת אתה? אמממ לא יודעת למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בעיקר שולחת הודעת ולחברה שלי שחר המתוקה!! איזה צילצול יש לך? cry me a river וזה נשמע מעולה!! הקול הכי יפה ששמעת?ג'סטין אליישה קייז ויטני יוסטון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף כזה עם עננים ושומר מסך? יש לי שומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? לא מה אתה יודע? אתה רוצה להיות זמר? לא ותאמינו לי גם אתם לא! אתה רוצה להיות שחקן? לא אני רוצה להיות פסיכולגית! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? לא!!!!!!!!! פויה!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? מה?! יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? בשום מקום איפה אתה רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי משתמשת בקצת מחלקת קצת למשפחה חברים ושמרת בבנק(אם ישאר משהו...) אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ממשיך ללכת ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? הייתי אומרת לו שהוא גדול,מבקשת חתימה ותמונה, והיית מבקשת לראות את כול הקעקועים! ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? הייתי אומרת לה שהיא אחלה זמרת עם כול נהדר! אתה מאמין באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? מבט שלישי פורום אהוב: זה באיזה פורומים אתה כותב: ג'סטין וחברים יש לך חברים בפורומים? לא מה הדבר האחרון שאכלת? פסק זמן(יאמי) מה הדבר האחרון שקנית? כרטייסיה מי האדם האחרון שחיבקת? אמא! מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי הקטן מה אתה עושה עכשיו? אמממ כותב פה! אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא מה אתה לובש? דגמ"ח מתרחב וחולצה שחורה קצרה מה הסרט האחרון שראית? רוק בבית הספר(סרט גדול!!) מה התוכנית האחרונה שראית? משהו לא ידוע בערוץ כלשהו מה הדיסק האחרון ששמעת? דידו(לא משהו) מה השיר האחרון ששמעת? היהודים - השיר שלנו מה החלום שלך? אתם יודעים להצליח להתאהב וכו' נגמרו לי השאלות, מה עושים? סוף סוף! מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? סתפ אשוטט באינטרנט אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי נהנת? ככה ככה איך היה השאלון? ארוך ארוך ארוך

למעלה