עוד שאלון (וואי אני מתה על זה)

שלקוששש

New member
עוד שאלון (וואי אני מתה על זה)

מה הדבר האחרון שאכלת? סלט חי עם שניצל היה טעים?בארוררררר מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אני אוכלת מה שטעים, מה שלא, שיאכלו השאר איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') בורגארנץ מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? בורגראנץ אתה מבשל לפעמים?לא איזה אוכל אתה יודע להכין? כל מיניי מקרוני מלאווח ביצים למיניהם יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? שתיהם מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? אף אחד מהם תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? אף אחד מהם מאפים או מבושלים? שתיהם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? אף אחד מהם שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? לא יודעת.. מים חח אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? אף אדח מהם קוקה קולה, פפסי או RC? אף אחד מהם מיץ פירות סחוט או מלאכותי? אף אחד מהם פריגת או פרימור? אף אחד מהם יין לבן או אדום? חח לא משנה לי יין מתוק או יבש? לא משנה לי בירה שחורה או לבנה? אף אחד מהם וודקה או ויסקי? אף אחד מהם מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? אויי נו נמאס כבר אף אחד מהם מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אף אחד מהם מוגז או לא? אף אחד מהם מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? תמי4 חגים איזה חג אתה הכי אוהב? לא אוהבת חגים למה? לא יודעת למה התחפשת בפורים? למנהלת שלי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לא אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לעבוד ולישון וביום העצמאות? אותו דבר וביום ירושלים?אותו דבר אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? לא ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא לא לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? חא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?לא אוהבת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לא יודעת לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? **השאלות הנ" לא רלוונטיות לי, סורי

למעלה