עוד שאלון חחח

busted4ever

New member
עוד שאלון חחח

שם\גיל\בלה- איסיקיו\מסנחר\בלה- צבע אהוב- שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- איזה תכניות אתה רואה?- הסרט הכי טוב שראית אי פעם- תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- חמשת השירים המועדפים עליך- שחקן אהוב\שחקנית אהובה- באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מרוצה מהכיתה שלך?- מה הארטיק האהוב עליך?- מה טעם הגלידה האהוב עליך?- מהי המסעדה האהובה עליך?- במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- איזה יומן קנית?- למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- זה או זה? בריטני או כריסטינה? אשר או אמינם? סרט מתח או קטמדיה? מבחנים או עבודות? חתולים או כלבים? דיסקים או קאזה? טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? מיקי או דונלד? מיני או דייזי? אלאדין או פיטר פן? שחור או לבן? אלגברה או גאומטריה? אנגלית או עברית? MTV או VH1? ברד או קפה קר? בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? פסטה עם עגבניות או פטריות? ספרי מתח או ספרי "מופת"? חולצה או גופיה?

busted4ever

New member
אני ../images/Emo24.gif

שם\גיל\בלה-קלר \15 איסיקיו\מסנחר\בלה[email protected] צבע אהוב-ורוד וכחול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- גיטרה חברים מחשב ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-אממ לא קוראת סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-הכפר... ממולץ אבל רק עם לא תלכו עם ציפיות גבוהות מידי זה סרט מתח לא אימה איזה תכניות אתה רואה?-הרבה.. בעיקר קומדיות הסרט הכי טוב שראית אי פעם- האמת שמתחת לפני השטח\האחרים תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-איפה אתה חי מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- חצאית וגופיה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-אממ בת הים הקטנה ומלך האריות חח אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-ציור חמשת השירים המועדפים עליך- only one-yellowcard thunderbirds-busted my alien-simple plan give me one good reason-blink182 cant brake tru-busted שחקן אהוב\שחקנית אהובה-שיין ווסט באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-ביולוגיה מרוצה מהכיתה שלך?- אממ מ-2 ילדים לא מה הארטיק האהוב עליך?- לימון מה טעם הגלידה האהוב עליך?- לימון מהי המסעדה האהובה עליך?- ארומה במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- שעות פני ואני מכירה אנשים נורא נחמדים ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- ברור באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- גיטרה איזה יומן קנית?- של לי קופר למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לשיר או לעידן זה או זה? ברור שזה בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינננננננננננננם סרט מתח או קטמדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? חתולים דיסקים או קאזה?דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?איכות!! מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?דייזי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן שחור או לבן?לבן אלגברה או גאומטריה? שיעור חופשי אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמ טי וי היטס ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט יאמי פסטה עם עגבניות או פטריות? לא זה ולא זה ספרי מתח או ספרי "מופת"? ראש 1 חולצה או גופיה? גופיה

DougDoug

New member
אני עצמי ואנוכי...

שם\גיל\בלה-מיטל/14.5 איסיקיו\מסנחר\בלה-איסיקיו:יש לי 2 1)194863699 2)277202524 מסנג'ר:[email protected] צבע אהוב-שחור,כחול,תכלת וסגול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-מחשב...חברים(לצאת)...גיטרה... ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-לא קראתי שום ספר אחרון.... סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-סקובידו אני אישית אהבתי אותו סרט מצחיק לאללה נשפחתי על הרצפה מרוב צחוק איזה תכניות אתה רואה?-הרבה...אם אני יתחיל לכתוב זה לא יגמר הסרט הכי טוב שראית אי פעם-מתחת לפני השטח וחברים למות תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-משחק מכור מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-ג'ינס וגופיה... אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-מלך האריות בת הים הקטנה ואלאדין אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-ריקוד ושירה... חמשת השירים המועדפים עליך-Busted - Thunderbirds are go Busted - Runaway Train Mcfly-Not Alone Mcfly-Surfer Babe V-Can You Feel It שחקן אהוב\שחקנית אהובה-אשטון קוצ'ר וברנדי באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?-גיאוגרפיה מרוצה מהכיתה שלך?-בכלליות כן למרות שיש יותר מידי סנוביות מה הארטיק האהוב עליך?-משמש(שימשים) מה טעם הגלידה האהוב עליך?-שוקולד... מהי המסעדה האהובה עליך?-לא יודעת... במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-להעביר את הזמן וגם הכרתי אנשים נחמדים ביותר אנשים חדשים... ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-בטח!!! באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-גיטרה ותופים איזה יומן קנית?-SKECHERS SPORT למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-ללינור... זה או זה? ברור שזה בריטני או כריסטינה?כריסטינה אשר או אמינם?אמינם סרט מתח או קומדיה?קומדיה מבחנים או עבודות?עבודות חתולים או כלבים?כלבים דיסקים או קאזה?דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)?סדרות "איכות" מיקי או דונלד?מיקי מיני או דייזי?דייזי אלאדין או פיטר פן?פיטר פן שחור או לבן?לבן אלגברה או גאומטריה?אף אחד מהם אבל אם צריך לבחור אז אלגברה אנגלית או עברית?אנגלית MTV או VH1?אם טי וי ברד או קפה קר?ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת?טוסט עם גבינה מותחת פסטה עם עגבניות או פטריות?עם עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"?אף אחד מהם חולצה או גופיה?גופיה

יאא אאני אוהבת שאלונים

שם\גיל\בלה- אור 15.5. בלה צבע אהוב-אממ הרבה..תכלת שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-מחשב אוכל לישון ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-לא קוראת סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- דקה בניו יורק יאס זה אחלה סרט איזה תכניות אתה רואה?- שנות השבעים, ו ו ו לוידעת..\: הסרט הכי טוב שראית אי פעם- 13 תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- קשרי משפחה מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אמממ תלוי איזה בד"כ ג'ינס וחולצה\גופייה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- בת הים הקטנהההה עד היום אני רואה את זה כל שבוע אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- ציור... ןקצת ריקוד חמשת השירים המועדפים עליך- busted- better then this simple plan- i`d do anything לי ולחברות שלי יש משו עם השיר הזההה simple plan - she cries busted- without you simple plan- crash and burn (כן גם להם יש שיר בשם הזה וגם מיט יו דאר) שחקן אהוב\שחקנית אהובה- אשטון קוצ'ר דהההה באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- לשון מרוצה מהכיתה שלך?- לא מה הארטיק האהוב עליך?- אננס ואני אוהבת קסטה מה טעם הגלידה האהוב עליך?- שוקולד עוגיות מהי המסעדה האהובה עליך?- מקדונלדססס! חה במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- להעביר את השיעמום שלי הרבהההההה שיעמום ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- כה!!! אימצתי אותו מסכנון באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- לוידעת..\: איזה יומן קנית?- כזה מכוער אדום עם לב ואנשים לבנים למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-ענתתת כל כך! זה או זה? הממ זה בריטני או כריסטינה?כריסטינה ברור!! אשר או אמינם? אמינם! סרט מתח או קטמדיה? דרמה! חחח מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים?כלבים (דיאמוש שלי
ז"ל) דיסקים או קאזה? זה מתחיל מקאזה תמיד...(צריבות וכאלה) טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? שניהם! מיקי או דונלד?דונלד מיני או דייזי? דיזי אלאדין או פיטר פן?אלאדין שחור או לבן?לבן אלגברה או גאומטריה? גאומטריה! אנגלית או עברית?עברית MTV או VH1? אמ טי וי ברד או קפה קר? ברד בעע קפה בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? אמממ זה לא ממש פטריות זה שמנת ובשר (פולו אלה פנה בספגטים חחחחחחחחח) ספרי מתח או ספרי "מופת"?מופת למרות שאני לא קוראת חולצה או גופיה? גופיה =)

hadasrulez

New member
../images/Emo3.gif

שם\גיל\בלה- הדס, 14 איסיקיו\מסנג'ר\בלה- 222538411 צבע אהוב- לבגדים אדום ושחור, לחפצים ורהיטים כחול שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- לנגן, לשיר, לשמוע מוזיקה ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- Se7en וכן, רק בגלל התמונות של בראד פיט חחח סתם האמת ספר נחמד.. לקחתי אותו בגלל עבודה באנגלית סרט אחרון שראית,האם תמליץ? ילדות רעות וכן!! סרט מעולה חח איזה תכניות אתה רואה?- מירוץ לאתמול, one tree hill, חברים.. נו בקיצור כל התוכניות של הWB הסרט הכי טוב שראית אי פעם- וואי אין לי מושג.. אולי שישי הפוך או ספינת רפאים
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- המרוץ לאתמול וחברים מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- ג'ינס וגופייה אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- כן דיסני נחמד ביותר
ומולאן
אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- אני חושבת..
בעצם בריקוד אני גרועה חחח חמשת השירים המועדפים עליך- יש יותר מידיי שחקן אהוב\שחקנית אהובה- צ'אד מאריי, בראד פיט ולינדסי לוהאן באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך?- אמ כן היא סבירה ביותר מה הארטיק האהוב עליך?- בומבה מה טעם הגלידה האהוב עליך?- וניל עוגיות\שוקולד עוגיות\מסטיק מהי המסעדה האהובה עליך?- ברח לי השם במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- להכיר אנשים חדשים עם אותם תחומי עניין כמו שלי? ענארף חחח ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- אני לא חושבת.. באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- טוב לי ככה
איזה יומן קנית?- של מיקי! חחח כבר שנתיים ברצף
למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-
זה או זה? זה בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אשר סרט מתח או קומדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים? כלבים דיסקים או קאזה? דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות חחחח מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? שחור אלגברה או גאומטריה? nothing אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מתח חולצה או גופיה? גופיה

Dark Amy

New member
../images/Emo28.gif אניייייייייי

שם\גיל\בלה- אורטל / 14 / בלה! איסיקיו\מסנחר\בלה- 166688983 / [email protected] / בלה! צבע אהוב- הטעם המגוון שלי: סגול שחור אדום ירוק כתום ורוד תכלת שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- לרקוד, לשיר, לנגן ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- הנסיכה הקסומה - מאוד! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- הטרמינל - מאוד!! איזה תכניות אתה רואה?- I used to לראות השיר שלנו אבל נגמר.... אז כשיש לי זמן לטלויזיה אני מזפזפת ומה שיוצא... הסרט הכי טוב שראית אי פעם- יש 3: טיטאניק , היום שאחרי מחר \ ודרדוויל . תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם-הפרוייקט של ווייד רובסון אלא מה מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- עלים של עץ תאנה... סקסי לא? אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- כן! מלך האריות אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- הכל חוץ מציור... חמשת השירים המועדפים עליך- Evanescence - Going Under Busted - 3am Avril Lavigne - My Happy Ending Red Hot Chili Peppers - Give It Awat Britney Spears - Everytime אבל יש עוד המון המון ובאמת שיש לי טעם מגוון וקשה נורא לבחור!! מה גם שכל 5 דקות זה משתנה שחקן אהוב\שחקנית אהובה- בן אפלק, ג'ייק ג'ילנהול, תום אבני, דניאל רדקליף / ג'ניפר גארנר, קיירה נייטלי / לינדזי לוהן... ובטח שכחתי באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- נדמה לי שמתמטיקה... מרוצה מהכיתה שלך?- כן... מה הארטיק האהוב עליך?- מגנום עם מייפל / קרמל ואגוזי מלך... או כל הדברים האלה שכוללים מייפל/קרמל ואגוזים חחחחחחחחחחחח מה טעם הגלידה האהוב עליך?- של בן & ג'ריס - הסתיו בורמונט ואפל קראמבל... וברגיל - בננה מהי המסעדה האהובה עליך?- ננדוס, נאפיס במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- ממלאים שעות פנאי רבות וחברים!!! ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- חחחחחחחחחחחח באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- אני כבר לומדת פסנתר ומחול, בקרוב אני מתחילה כנראה פיתוח קול אז מה שהייתי רוצה עוד זה גיטרה ומשחק אבל איןןן ליייי זמןןןןןןןןןןן איזה יומן קנית?- של סנופי למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- כל אלה שיש להם שכל אבל הם לא משקיעים אותו בלימודים - חבל! אחר כך מצטערים. זה או זה? בריטני או כריסטינה? מבחינת הקול כריסטינה... אבל באפן כללי ללא ספק בריטני (כן נו אני אוהבת אותה מה לעשות ) אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קומדיה? שניהם מבחנים או עבודות? מבחנים חתולים או כלבים? כלבים... חתולים זה סנובים חתולים זה השטן |S| דיסקים או קאזה? דיסקים טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? כעקרון סדרות "איכות" מיקי או דונלד? שניהם אבל דונלד יותר מצחיק!! אבל מיקי חמוד!! אי אפשר להחליט זה כמו מי אוהבים יותר אמא או אבא חחח מיני או דייזי? כנ"ל!! אלאדין או פיטר פן? אלאדין שחור או לבן? שניהם אלגברה או גאומטריה? אלגברה... כי גיאומטריה... זה כאב ראש שלם... שתעיים לכל בעיה עם הטענות ונימוקים ובניות עזר... באלגברה צ'יק צ'אק... אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? קפה ברד!! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט עם גבנ"מ פסטה עם עגבניות או פטריות? פטריות ספרי מתח או ספרי "מופת"? הארי פוטר חולצה או גופיה? לרוב גופייה

SShiRaS

New member
me next! ../images/Emo3.gif

שם\גיל\בלה- שירה 16 וחצי.. [קיבלתי צו ראשון אההה] איסיקיו\מסנחר\בלה- [email protected] צבע אהוב- לבן שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- אופניים ריקוד והע קולנוע![כן זה נכנס ביחד חח] ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- גרין מייל ועונות מתחלפות
ממליצה בחוםםם
סטיבן קינג גאון!!! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-הממ בוא נראה.. הג'וב האיטלקי כנראה.. בהחלט ממליצה.. סרט טוב חח איזה תכניות אתה רואה?- הוז ליין.. הסימפסונס ,סאות'פארק, ויוה לה באם, צ'ארמד, אלי מקביל, סקס אנד דה סיטי וכו' הסרט הכי טוב שראית אי פעם- המוןןןן.. טוב אז נתחיל חח.. שודדי הקאריביים.. חומות של תקווה.. שובו של המלך.. בחזרה לעתיד [כולם!! מתה על הסרטים האלה].. אייס ונטורה [שניהם.. ג'ים קארי אליל!!!!] תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- של מי השורה הזאת בכלל.. גאונית!!! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- אין משהו ספציפי.. פשוט להראות טוב חח אבל אני לא [!!] אלבש שמלה בחיים.. חח אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- ברור שאוהבת
מולאן ואלאדין אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- מתה על ריקוד.. ואוהבת לשיר אבל רק במקלחת חח
חמשת השירים המועדפים עליך- Muse - Time is running out, Green Day - When I come around& American Idiot , Maroon 5 - Tangled, Hoobastank - Same direction, Yellowcard - Gifts&Curses נו ותרו לי על אחד חח לא יכולה לבחור 5.. מוזיקה זה החיים שלי
מלא מלא שירים של מיוז וגרין דיי.. אה כן.. חח ובאסטד!! אבל לא כמו פעם סאדלי... שחקן אהוב\שחקנית אהובה-ג'וני דפ באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה ותנ"ך.. השם ישמור.. חח מרוצה מהכיתה שלך?- בהחלט.. מה הארטיק האהוב עליך?- מטרה מה טעם הגלידה האהוב עליך?- וניל עוגיות מהי המסעדה האהובה עליך?- כל מסעדה עם אוכל מצוין על האש!! במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- הממ.. חחחחח ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-אני אהיה חייבת לומר שלא.. אבל There's always a first לא? באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- קארטה.. ברייקדאנס.. המון.. איזה יומן קנית?- סקצ'רס למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לאחי.. מעשן.. אהבל זה או זה? זה
סתם לא חח בריטני או כריסטינה? זילץ אבל אם כבר חייבים לבחור.. כריסטינה בגלל הקול המדהים וזהו.. אשר או אמינם? אמינם המ וגם אשר.. אבל פחות עכשיו כי מיציתי אותו כבר חח סרט מתח או קטמדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות.. פחות מלחיץ. חתולים או כלבים?כלבים.. חתול זה רשע.. דיסקים או קאזה? דיסקים חח.. אבל אם אין כוח או לא שווה ממש לקנות.. קאזה *בורחת* טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכסה טלנובלות.. ברור שסדרות איכות.. מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? מיני אלאדין או פיטר פן? אלאדין דה חח שחור או לבן? אפור.. סתם חח לבן אלגברה או גאומטריה? גיאומטריה אנגלית או עברית? אנגלית.. MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר? אייס קפה רולז!!! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה חם פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מופת? אם אתם מתכוונים למלחמה ושלום-תודה, לא. ספרי מתח ואימה!! סטיבן קינג |סוגדת| חולצה או גופיה? גופיה
[ומכנסי 3/4 רולזיים] חח הממ זהו..!

SShiRaS

New member
אה ו..

וופס בתחביבים קולנוע ומוזיקה! וזה ביחד.. הע..! ובתוכניות טיוי להוסיף ד'אט סבנטיז שואו
ובסרטים הכי טובים איך יכולתי לשכוח.. ספיידרמןןןןןןן ספיידרמן 1 ו2...

DawnR

New member
Woot!

שם: שחר גיל: 18 בלה: לה,לה,לה. אייסי: 114548103 צבע אהוב: אפור שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות: 1) לשמוע מוזיקה 2) לכתוב\לנגן 3) לרקוד ספר אחרון שקראת: "צופן דה-וינצ'י" - אחלה ספר, תרגום רעוע. סרט אחרון שראית: "דוני דרקו" - בהחלט שווה צפייה. איזה תכניות אתה רואה?: 1) דוסון קריק 2) מופע שנות ה70 3) אנג'ל 4) טאצ' עליז 5) סדרות שנגמרו כבר, וראיתי במחשב: "ג'ואן מארקדיה","The O.C","One Tree Hill", "הכי גאים שיש". הסרט הכי טוב שראית אי פעם: מולין רוז'. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם: דוסון קריק. מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות? בגדים יפים....איזו מן שאלה? אוהב דיסני: דיסני רולז. יש יותר מדי סרטים יפים. אממ נראה לי "היפה והחיה". אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?ריקוד. חמשת השירים המועדפים עליך: Me And The Moon - Something Corporate Globes And Maps - Something Corporate Weird - Hanson Another Perfect Day - American Hi Fi At My Most Beautiful - REM ויש עוד המון. זה לא פייר שביקשו רק חמישה. שחקן אהוב\שחקנית אהובה: ג'וני דפ. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? חחח
אין בצפר. מה הארטיק האהוב עליך? שוקובו.
מה טעם הגלידה האהוב עליך? גלידת מארס ברחוב הילל ברמת-גן. מהי המסעדה האהובה עליך? אווזים. במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה? תורמים לי? לא תורמים לי. מעבירים לי את רגעי השיעמום כמו עכשיו. בעצם רק פורום מתגייסים\סדירים תורמים לידע שלי בנושאים צה"ליים. ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון? כן. הוא אמר לי: "קח את שנות התשעים". באיזה חוגים היית רוצה ללמוד? גיטרה, ריקוד. למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן? לאמא. זה או זה? או. בריטני או כריסטינה? אף אחת. אשר או אמינם? אשר, like d'uh. סרט מתח או קומדיה? מתח. מבחנים או עבודות? עבודות. למרות שלמזלי - אין יותר. עד האוניברסיטה. חתולים או כלבים? כלבים. דיסקים או קאזה? דיסקים. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות. מיקי או דונלד? מיקי. מיני או דייזי? מיני. אלאדין או פיטר פן? פיטר פן!!!! זה קלאסה. אין אין על חנוך רוזן. שחור או לבן? שחור. אלגברה או גאומטריה? אלגברה. אנגלית או עברית? אנגלית ועברית. MTV או VH1? אמטיוי. ברד או קפה קר? קפה קר בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? בייגלה חם. פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"? מופת חולצה או גופיה? תלוי באיזה עונה
ווהו! סיימתי!

Mine

שם\גיל\בלה- לינה / 14 / בלה איסיקיו\מסנחר\בלה- אין/ [email protected]/ בלה צבע אהוב- סגול,ורוד,כחול ואדום! שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות- 1)להקשיב למוזיקה 2)לראות TV 3)להיות במחשב ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?- הארי פוטר ומסדר עוף החול. כן, ספר מעולה! סרט אחרון שראית,האם תמליץ?- אמ..לא זוכרת איזה תכניות אתה רואה?- המירוץ לאתמול, שנות ה-70, חברים, סמולוויל,כן מותק, אנג'ל, ועוד מלא.. הסרט הכי טוב שראית אי פעם- אמ..הכי אהבתי את טיטניק, שבעה חטאים ולפגוש את ג'ו בלאק תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- יש הרבה! כל אלה שאני רואה! מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?- בגדים יפים אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?- מאיפה לי?? אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?- אמ..לא יודעת..אנשים אחרים צריכים לשפוט.. חמשת השירים המועדפים עליך- Avril Lavigne - My happy ending Blue - Breathe easy + Bubblin' Busted - 3am + Sleeping with the light on D12 - How come McFLY - That girl שחקן אהוב\שחקנית אהובה- בראד פיט,ג'ניפר אניסטון ואנג'לינה ג'ולי. באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- אמ..מתמטיקה!
מרוצה מהכיתה שלך?- כע מה הארטיק האהוב עליך?- לא יודעת.. מה טעם הגלידה האהוב עליך?- שוקולד מהי המסעדה האהובה עליך?- מאיפה לי??? דניז! טוב לכם? (זה בכלל באמריקה!) במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?- חברים, כיף, ומידע! ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?-
באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?- נגינה או משהו כזה.. איזה יומן קנית?- סקצ'רס ספורט למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?- לא יודעת ! זה או זה? בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם!
אם שולט! סרט מתח או קטמדיה? שניהם! מבחנים או עבודות? נמ..עבודות. ככה אפשר לבדוק, להעזר בהורים/ומקורות מידע אחרים. חתולים או כלבים?שניהם! דיסקים או קאזה? תלוי למה. טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? איכות!! מיקי או דונלד? מיקי! מיני או דייזי? שתיהן! אלאדין או פיטר פן? אף אחד
שחור או לבן? לבן! אלגברה או גאומטריה? פיכסה! שונאת את שניהם! אנגלית או עברית? אינגלייש!!!!
MTV או VH1? MTV ברור!! ברד או קפה קר? ברדדדד! בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט!! פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות!! ספרי מתח או ספרי "מופת"? לא יודעת..
..תלוי.. חולצה או גופיה?גופייה איי גאס..

FrenchKitty

New member
שליייייי

שם\גיל\בלה- ג'סיקה / 14 איסיקיו\מסנחר\בלה-298080589 / [email protected] צבע אהוב-ורוד ושחור שלושה תחביבים שאתה הכי אוהב לעשות-לשמוע מוזיקה, מחשב, לישון ספר אחרון שקראת,האם תמליץ?-אני לא קוראת סרט אחרון שראית,האם תמליץ?-גארפילד הסרט הכי טוב שראית אי פעם-חזרה לעתיד תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שראית אי פעם- מה אתה הכי אוהב ללבוש למסיבות?-בדרך כלל חצאית וגופייה או משהו כזה.. אוהב דיסני?איזה סרט אתה הכי אוהב של דיסני?-לא אוהבת אתה מוכשר בציור ריקוד משחק או שירה?-אממ.. נראה לי שריקוד.. חמשת השירים המועדפים עליך- Linken Park - breaking the habit Avril Lavigne - my happy ending D12 - my band Busted - runaway train Maroon 5 - tangled שחקן אהוב\שחקנית אהובה-דניאל רודקליף וג'ניפר אניסטון באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?- מתמטיקה מרוצה מהכיתה שלך?-לאאאאאאאא!!! כולם מפגרים!!! מפגריים!!!! מה הארטיק האהוב עליך?- דובדבן מה טעם הגלידה האהוב עליך?- וניל מהי המסעדה האהובה עליך?-אממ.. לא יודעת במה לדעתך תורמים לך הפורומים של תפוז והפורום הזה?-אממ.. כלום ראית פעם דרקון אוסטרלי ירוק בהריון?- ברוווור אני מגדלת אחד כזה בגינה !! באיזה חוגים היית רוצה ללמוד?-... איזה יומן קנית?-של פוקה למי היית רוצה לגשת ולהגיד לו שהוא עושה טעות והוא צריך להפסיק\לתקן?-לכל כך הרבה אנשים.. זה או זה? ההוא ששם בריטני או כריסטינה? כריסטינה אשר או אמינם? אמינם סרט מתח או קטמדיה? קומדיה מבחנים או עבודות? עבודות חתולים או כלבים?חתולייייים!!! דיסקים או קאזה? קאזה טלנובלות או סדרות "איכות" (חברים,ג'ואן מארקדיה..)? סדרות איכות מיקי או דונלד? מיקי מיני או דייזי? דייזי אלאדין או פיטר פן? פיטר פן שחור או לבן? שחור אנגלית או עברית? אנגלית MTV או VH1? אמטיוי ברד או קפה קר?ברד בייגלה חם או טוסט עם גבינה מותחת? טוסט פסטה עם עגבניות או פטריות? עגבניות ספרי מתח או ספרי "מופת"?מתח חולצה או גופיה? גופיה

למעלה