עוד שאלון משעשע - ישר מהפייס שלי

עוד שאלון משעשע - ישר מהפייס שלי ../images/Emo6.gif

שימו את השירים שלכן על "שאפל"
אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? איך תתארו את עצמכם? מה אתם אוהבים בבנות/בנים? איך אתם מרגישים היום? מה מטרת חייכם? מה המוטו שלכם? מה חבריכם חושבים עליכם? מה אתם חושבים על הוריכם? על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? כמה זה 2+2? מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? מהו סיפור חייכם? מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? מה תרצו להיות שתהיו גדולים? על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? מה התחביב שלכם? מה הפחד הכי גדול שלכם? מה הסוד הכי גדול שלכם? איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? על מה אתם חושבים כרגע? ENJOY!

purpleminnie

New member
יצא סביר ../images/Emo13.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? Sweet Feet - You Me At Six איך תתארו את עצמכם? Revenge - Papa Roach מה אתם אוהבים בבנות/בנים? Murder In The Make Believe Ballroom - The Blackout איך אתם מרגישים היום? Actors - All Time Low מה מטרת חייכם? Liquid Confidence - You Me At Six מה המוטו שלכם? You Should Have Killed Me When You Had The Chance - A Day To Remember מה חבריכם חושבים עליכם? The Great Escape - Boys Like Girls מה אתם חושבים על הוריכם? Safer To Hate Her - You Me At Six על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Dead! - My Chamical Romance כמה זה 2+2? Football Season Is Over - Bring Me The Horizon מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Edge Of The Earth - 30 Seconds To Mars מהו סיפור חייכם? So Cold - Breaking Benjamin מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Sugar, We're Goin' Down - You Me At Six (cover) מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Teenagers - My Chemical Romance על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? The Morning Afterlife - Kids In Glass Houses לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? Mr Owl Ate My Metal Worm - Destroy Rebuild Until God Shows איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? Moving On - Good Charlotte מה התחביב שלכם? Little Things - Good Charlotte מה הפחד הכי גדול שלכם? Afterlife - Avenged Sevenfold מה הסוד הכי גדול שלכם? Dancing Dead - Avenged Sevenfold איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? Falling Asleep On a Stranger - Pierce the Veil על מה אתם חושבים כרגע? It's Tough To Have A Crush - OK Go

2MayaN2

New member
מה תרצו להיות כשתיהיו גדולים? ../images/Emo221.gif

Teenagers
LIKE
בכלל יצא לך טוב!:)

StayAwake

New member
בא לי ../images/Emo9.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? When I Get Home, You're So Dead - MAYDAY PARADE איך תתארו את עצמכם? The Murderer - ALESANA מה אתם אוהבים בבנות/בנים? The (Shipped) Gold Standard - FOB איך אתם מרגישים היום? I Must Be Dreaming - THE MAINE מה מטרת חייכם? Too Much - ATL חחחחחחח מה המוטו שלכם? It Ends Tonight - AAR מה חבריכם חושבים עליכם? Much too Much (good goose remix) - TVTV מה אתם חושבים על הוריכם? Queen Of Broken Hearts - THE BIGGER LIGHTS על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? Take Me Home Tonight - Every Avenue כמה זה 2+2? Coffee Break - FOREVER THE SICKEST KIDS מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Listen to Your Heart - THE MAINE מהו סיפור חייכם? ALMOST HERE - THE ACADMY IS... מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? SECRET - The Veronicas חחחח מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Sweetness - RUNNER RUNNER על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? Comfortably Confused - I SEE STARS לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? GOOD GIRLS GO BAD - COBRA איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? YOU LEFT ME - THE MAINE חחחחחחחחח באמת שזה יצא לי לבד
מה התחביב שלכם? POKER FACE - GAGA מה הפחד הכי גדול שלכם? THE TEST - THE ACADMY IS... חחחחח נכון נכון מה הסוד הכי גדול שלכם? Painted Flowers - ATL איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? I Want To Break Free - THE CAB חחחחחח על מה אתם חושבים כרגע? LET GO - BLG
חחח יצא חמוד

purpleminnie

New member
לך יצא ממש טוב ../images/Emo6.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? When I Get Home, You're So Dead - MAYDAY PARADE איך תתארו את עצמכם? The Murderer - ALESANA זה הצחיק אותי מאוד

2MayaN2

New member
אוי אני אוהבת כאלה*-* ../images/Emo221.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים?My Heart-Paramore איך תתארו את עצמכם?We All Fall Down-ATL מה אתם אוהבים בבנות/בנים?I don't want to be-Gavin DeGraw איך אתם מרגישים היום?Stop Crying Your Heart Out-Oasis מה מטרת חייכם?Stuck on you-Paramore מה המוטו שלכם?תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר מה חבריכם חושבים עליכם?Historia-KIGH מה אתם חושבים על הוריכם?The Party Scene-ATL על מה אתם חושבים לעיתים קרובות?Sorry's not good enough-Mcfly כמה זה 2+2?Actors-ATL מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם?Beautiful Day-U2 מהו סיפור חייכם?היא לא דומה-ארקדי דוכין מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים?The Poison-AR מה תרצו להיות שתהיו גדולים?She will be loved-Maroon 5 על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים?Feel-Robbie Williams לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם?Falling in love-Mcfly (אמגד יצא אחד שמתאים
) איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם?If It Means A Lot To You-A Day To Remember
מה התחביב שלכם?Hypnotised-Mcfly מה הפחד הכי גדול שלכם?Top Of The World-AR מה הסוד הכי גדול שלכם?Nobody's home-Avril Lavgine איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם?When You Were Young-The Killers על מה אתם חושבים כרגע?Stairway To Heaven-Led Zeppelin ואו יצא לי כזה גרוע

purpleminnie

New member
לא נכון, יצא לך טוב

אני אוהבת את השיר הזה I don't want to be-Gavin DeGraw איך אתם מרגישים היום?Stop Crying Your Heart Out-Oasis מה מטרת חייכם?Stuck on you-Paramore מה המוטו שלכם?תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר מה חבריכם חושבים עליכם?Historia-KIGH מה אתם חושבים על הוריכם?The Party Scene-ATL הקטע הזה ^^ הצחיק אותי ברמות
את גם אוהבת את ADTR? *-*

2MayaN2

New member
חחח העיקר שזה הצחיק אותך../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

אממ אני לא מכירה הרבה שירים שלהם, אבל אני אוהבת את אלא שאני מכירה:)

dafnashz

New member
גם לי בא

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? liquid confidence- you me at six איך תתארו את עצמכם? alone-bullet for my valentine מה אתם אוהבים בבנות/בנים? everytime -simple plan איך אתם מרגישים היום? your guardian angel - the red jumpsuit apparatus מה מטרת חייכם? there is no sympathy for the dead - escape the fate מה המוטו שלכם? playing god- paramore מה חבריכם חושבים עליכם? animals - nickelback מה אתם חושבים על הוריכם? god must hate me -simple plan אני באמת חושבת ככה XDD על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? sexting- blood on the dance floor Oo זה לא באמת אבל זה מצחיק כמה זה 2+2? without you - three days grace מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? I'm lost without you - blink 182 מהו סיפור חייכם? too much -all time low מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? look at me- sum 41 מה תרצו להיות שתהיו גדולים? night of the hunter - 30 seconds to mars על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? grace - apocalyptica לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? kiss like this - her bright skies איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? give it to me- the maine מה התחביב שלכם? hair of the dog -sensees fail מה הפחד הכי גדול שלכם? just tonight- the pretty reckless מה הסוד הכי גדול שלכם? situations - escape the fate איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? perfect - simple plan XDD על מה אתם חושבים כרגע? james bond -scouting for girls נמ נמ היו כמה דברים נחמדים XP

AdiA12

New member
אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אם מישהו שואל אתכם"הכל בסדר?" אתם עונים? .Shut Up! איך תתארו את עצמכם? Someone who cares מה אתם אוהבים בבנות/בנים? All in your hands איך אתם מרגישים היום? Over and Over מה מטרת חייכם? Wake Up! מה המוטו שלכם? The Truth is a Teribble Thing מה חבריכם חושבים עליכם? Chasing the night מה אתם חושבים על הוריכם? Just like you על מה אתם חושבים לעיתים קרובות? He's Changed כמה זה 2+2? Good Boys Gone Bad מה אתם חושבים על החבר הכי טוב שלכם? Saving Grace מהו סיפור חייכם? Streets Of Gold מה אתם חושבים על האדם שאתם מחבבים? Lovely Bones מה תרצו להיות שתהיו גדולים? Forget About it על מה אתם חושבים כשאתם רואים את האדם שאתם מחבבים? world so cold לאיזה שיר תרקדו בחתונה שלכם? miracle איזה שיר ינגנו בהלוויה שלכם? watch over you מה התחביב שלכם? run this town מה הפחד הכי גדול שלכם? on top of the world מה הסוד הכי גדול שלכם? break your little heart איך השנה הראשונה באוניברסיטה תעבור עליכם? the good life על מה אתם חושבים כרגע? you

2MayaN2

New member
באמת יצא לך טוב ../images/Emo221.gif

אגב מה אמור לצאת לאנשים בכמה זה 2+2? אני לא חושבת שזה יוצא טוב למישהוXD

למעלה