עוד שאלון נחמד (קשור לזינה)

עוד שאלון נחמד (קשור לזינה) ../images/Emo79.gif

איזה שיר אתם חושבים שמתאים לכל אחת מהדמויות??? איזה שיר מתאים לזינה? איזה שיר מתאים לגבריאל? איזה שיר מתאים לאיב? איזה שיר מתאים לליוויה? איזה שיר מתאים לווירג'יל? איזה שיר מתאים לג'וקסר? איזה שיר מתאים לאלטי? איזה שיר מתאים לארס? איזה שיר מתאים לאפרודיטה? איזה שיר מתאים לסיירין? איזה שיר מתאים לסולן? איזה שיר מתאים למג? איזה שיר מתאים לקאליסטו? איזה שיר מתאים לאפיני? איזה שיר מתאים לוולאסקה? איזה שיר מתאים לסלמוניאוס? איזה שיר מתאים לאתנה? איזה שיר מתאים לאוטוליקוס? איזה שיר מתאים לאיליי? איזה שיר מתאים למייקל? איזה שיר מתאים לואריה? איזה שיר מתאים לבוריאס? איזה שיר מתאים לדראקו (לא מאלפוי... חחחחחח)? איזה שיר מתאים לטארה? טוב, אמצע הלילה, אין לי כוח לחשוב על עוד דמויות, אם תרצו להוסיף, בסבבה...

מה שאני חושבת...

ד"א אפשר להשתמש בשמות של שירים מקליפים, כי זה ממש מתאים... איזה שיר מתאים לזינה? איזה שיר מתאים לגבריאל? Big big World - Emilia איזה שיר מתאים לאיב? I'm just a girl - No Doubt איזה שיר מתאים לליוויה? Bitch - Meredith Brooks איזה שיר מתאים לווירג'יל? איזה שיר מתאים לג'וקסר? איזה שיר מתאים לאלטי? Bad - Michael Jeckson איזה שיר מתאים לארס? You're a god לא זוכרת של מי זה, בטח דפי תגיד לכם:) איזה שיר מתאים לאפרודיטה? All you need is love - Beatles איזה שיר מתאים לסיירין? Mother Mother - Tracy bonham איזה שיר מתאים לסולן? Sweet Child of mine - guns and roses איזה שיר מתאים למג? איזה שיר מתאים לקאליסטו? Complicated - Avril Lavigne איזה שיר מתאים לאפיני? איזה שיר מתאים לוולאסקה? איזה שיר מתאים לסלמוניאוס? איזה שיר מתאים לאתנה? איזה שיר מתאים לאוטוליקוס? Big Spender - Peggy Lee איזה שיר מתאים לאיליי? איזה שיר מתאים למייקל? איזה שיר מתאים לואריה? איזה שיר מתאים לבוריאס? איזה שיר מתאים לדראקו (לא מאלפוי... חחחחחח)? איזה שיר מתאים לטארה? לא באים לי יותר רעיונות... מוסיפה גם שיר לקיסר, אבל אני עייפה עכשיו...
אז תחשבו על זה...

הנה תשובותיי:

איזה שיר מתאים לזינה? Queen - Who Wants To Live Forever עוד שיר לזינה - Roxette - The Look איזה שיר מתאים לגבריאל? Lighthouse Family - High עוד שיר לגבי - Dido - Here With Me איזה שיר מתאים לאיב? Garbage - When I Grow Up איזה שיר מתאים לליוויה? Bitch - Meredith Brooks איזה שיר מתאים לווירג'יל? Aerosmith - Crazy איזה שיר מתאים לג'וקסר? Elton John - I Want Love עוד שיר לג'וקסר: Wonders - That Thing You Do איזה שיר מתאים לאלטי? איזה שיר מתאים לארס? John Lennon - Jealous Guy איזה שיר מתאים לאפרודיטה? Lady Marmalade - כריסטינה וחברותיה - בעיקר בגלל הבגדים
איזה שיר מתאים לסיירין? Dolly Parton - 9 to 5 בהתחלה חשבתי לשים את השיר הזה לזינה...אבל זינה עובדת 24 שעות ביממה
איזה שיר מתאים לסולן? איזה שיר מתאים למג? Cyndi Lauper - Girls Just Wanna Have Fun
איזה שיר מתאים לקאליסטו? Garbage - I'm Only Happy When It Rains איזה שיר מתאים לאפיני? איזה שיר מתאים לוולאסקה? Irene Cara - Fame אויש, השיר הזה כל כך מתאים לה!
איזה שיר מתאים לסלמוניאוס? איזה שיר מתאים לאתנה? איזה שיר מתאים לאוטוליקוס? Soup Dragons - I'm Free איזה שיר מתאים לאיליי? Beatles - All You Need Is Love איזה שיר מתאים למייקל? איזה שיר מתאים לואריה? איזה שיר מתאים לבוריאס? איזה שיר מתאים לדראקו (לא מאלפוי... חחחחחח)? Police - Every Breath You Take <בגלל האובססיה שלו לגבריאל
> איזה שיר מתאים לטארה? Lord of the Dance <מנגינה אירית מדהימה> עוד שיר לטארה - No Doubt - Keep on Dancing הייתי ממשיכה עם השאר, אבל אמא קוראת לי לאכול

למעלה