עוד שאלון

skaramoosh

New member
עוד שאלון

איזה שיר של קווין גורם לכם להרגיש עצובים: מבולבלים: מחורפנים: עייפים: מעוצבנים: מפחדים: חולמניים: שמחים: מטומטמים: בא לכם לצרוח: טוב נגמר לי הרעיונות

I n n u e n d o

New member
עונה

איזה שיר של קווין גורם לכם להרגיש עצובים:Mother love מבולבלים:לא יודעת מחורפנים:stone cold crazy עייפים:love of my life מעוצבנים:flash gordon מפחדים:the prophet song חולמניים:is this the world we created שמחים:Innuendo מטומטמים:Innuendo בא לכם לצרוח:לא יודעת

אני ../images/Emo13.gif

עצובים: Who wants to live forever / Show must go on מבולבלים: לוידעת מחורפנים: Seaside Rendezvous עייפים: Love of my life מעוצבנים: Seven Seas of Rhye אבל עצבים טובים
Fear me!!! מפחדים: Innuendo חולמניים: Time (זה נחשב?) שמחים: Don't stop me now! מטומטמים: Mustapha
בא לכם לצרוח: הו, מלא
Don't stop me now, Somebody to love, Dead on time, Liar, Hitman ועוד ועוד

גם אני עונה.

שיר של קווין שגורם לי להרגיש: עצוב: Dear Friends מבולבל: Bring Back That Leroy Brown מחורפן: Brigton Rock עייף: Love OF My Life מעוצבן: I'm In Love With My Car מפחד: Death On Two Legs חולמני: The Prophet's Song שמחים: Don't Stop Me Now מטומטמים: One Vision בעלי רצון לצרוח: In The Lap Of The Gods (Revisited)

Oukami Kun

New member
אני ../images/Emo11.gif

עצובים: Show most go on מבולבלים: Now i'm here מחורפנים: Big Spender נכון שזה לא קווין, אבל הביצוע שלהם בוומבלי מטריף אותי |מטורף| עייפים: Innuendo מעוצבנים: Princed Of the universe אבל עצבים טובים מפחדים: אף אחד
חולמניים: Who wantes to live forever שמחים: כששיר כלהו מתנגן ברדיו או liar או Death on two legs. מטומטמים: רוב השירים שלהם ._. בא לכם לצרוח: כנ"ל.

dardasit3

New member
שלי ^^

עצובים: no one but you מבולבלים: i'm going slightly mad מחורפנים:סנדיי אפתר נון...הוא בהחלט גורם לי להתחרפן... עייפים: love of my life מעוצבנים: בכוונה של שיר מעצבן- anther one bite the dust מפחדים: innuendo חולמניים:ממממ לא יודעת.. שמחים: don't stop me now ו-39' מטומטמים: מממ אין לי שמץ.. בא לכם לצרוח: ואו הרבה...גפ פרינסס אוף דה יוניברס, איי וואנט איט אול...שואו מאסט גו און..Death On Two Legs אההה וכמובן! to much love will kill you חלק באנגלית חלק בעברית מה שיצא יצא...><

למעלה