עוד שאלות ואני מצטערת שאני מציפה פה

  • פותח הנושא noyus
  • פורסם בתאריך

noyus

New member
עוד שאלות ואני מצטערת שאני מציפה פה

למה צריך גלוקוזה נוזלית?? הרי זה סוכר .......? * גם את הקטע הבא ראיתי בפורום..... ש: כשעושים שיער ארוך מבצק סוכר, השיער נוטה להישבר בקלות וזה מאד מתסכל. איך אפשר למנוע את זה? (brownie65) ת: התשובה בשאלה הקודמת, באשר לבצק סוכר שמתייבש מהר בגלל יותר מידי CMC (ענתה על זה דבי בראון) זה נכון ? האם לא להוסיף CMC כשעוים שיער??
 
לגלוקוזה נוזלית יש מרקם סמיך מאד

וגמיש ולכן הוא מקנה תכונות אלו לבצק הסוכר למשל. כשעושים שיער אפשר להוסיף מעט מאד מרגרינה לבצק ואז להעביר אותו דרך כותש שום/אקדח פימו. המרגרינה מרככת את הבצק ואז הוא לא נשבר. CMC מקשה את הבצק ועושה אותו מאד עמיד. אני לא מוסיפה CMC
 
למעלה