עוד שאלות לצעד 3

OA ענת

New member
צעד 3 - שאלה שביעית

"החלטנו למסור את רצוננו וחיינו להשגחת אלוהים כפי שאנו מבינים אותו" * מה מובטח לנו כתוצאה מעשיית צעד 3?

מובטח לי כתוצאה מעשיית צעד שלוש

קצר ולעניין - שקט ושלווה אני מקבלת שלווה כל פעם שאני עושה את הצעד הזה אני מאוד מאוד אוהבת אותו ומשתמשת בו כל הזמן הוא חלק ממני חלק מהמחשבות שלי חלק מהטיפול שלי בכל בעיה בכל רגש ובכל מצב... אבל יהיה נחמד אם מישהו יכתוב כאן את ההבטחות של צעד שלוש כפי שהן מופיעות בספר הגדול וכך לכולנו תהיה יותר מוטיבציה להתאמן בצעד הזה אצלי - המוטיבציה באה מהנסיון החיובי ביותר כבר 11 שנים התפילות שלי נענו בחיים - הכל בזמנו של אלוהים רק הייתי צריכה לבטוח.... (אולי זה שייך לצעד 2 ולא בדיוק ל - 3 אבל אם הזמן הם מתחברים להם) אהבה

OA ענת

New member
צעד 3 - שאלה שמינית

"החלטנו למסור את רצוננו וחיינו להשגחת אלוהים כפי שאנו מבינים אותו" דמיין שזהו היום האחרון של חייך. * איך היית רוצה לחיות את היום הזה? מה היית עושה? * בחר 4 דברים מהרשימה שהכנת ועשה אותם היום!

זאת שאלה נהדרת

ובזמן האחרון אני חושבת המון על הזמניות שלי כאן ובהתאם לזה מה אני עושה היום, עכשיו. כל רגע.

אם היום היה היום האחרון שלי

הייתי מחבקת את קטני שלי כמה שיותר הייתי מתעקשת על חיבוק אמיתי ונשיקה מגדולי הייתי מחבקת את אמא הייתי בוכה דמעות פרידה... (את זה לא הייתי רוצה לעשות היום כי אני לא ניפרדת באמת וזה רק תרגיל) הייתי עושה סקס עם בעלי אבל לא סתם כזה, אלא עם נשיקות בכל הגוף המקסים שלו (את זה הייתי עושה בכיף היום אבל אי אפשר כי עוד לא גמרתי עם הטיפול בדלקת שיש לי.... אז זה יצטרך לחכות) ומסתכלת לו בעיניים המון - זה דוקא אפשר הייתי ניפגשת עם חברתי נסיכת האור ומחבקת אותה המון הייתי אוכלת מה שבא לי (גם את זה לא הייתי רוצה לעשות היום כי מחר אני עדיין כאן...) הייתי הולכת לטיול רגלי על חוף ים פתוח והייתי מתקשרת לאבא ומדברת איתו כמובן שבפנטזיה הייתי גם פוגשת אותו ומחבקת אותו הייתי רוצה להיפגש גם עם אבא של גדולי שלי - ידיד נפשי ולשוחח על החיים ולתת אהבה אז כשאני מסתכלת על הדברים שרשמתי אני רואה שאני באמת לא מטרייליסטית ובעיקר חשובה לי האהבה שיש לי בחיים ואני שמחה על זה ואני יכולה לומר שאת רוב הדברים האלה אני עושה... (רק כדי להגיד מאיפה באתי ואיפה אני היום אני רוצה להוסיף שלפני שנים כשנישאלתי את השאלה הזאת רשמתי שאני רוצה לצאת לרקוד, לשתות אלכוהול ולעשן גראס ולהשתולל טוב טוב כולל סקס - אבל לא עם בעלי... הוא לא היה אז....- שוב תודה לאל על נקיון של 5 שנים מחומרים אלה שכבר לא מנהלים את חיי ואת רגשותיי, וגם מסקס מזדמן - נקיון של 7 שנים.....) היום אני אוהבת ונותנת אהבה אני שפויה ו"נורמלית" - מי היה מאמין הדברים החשובים בחיים הם הדברים הכי קטנים והכי גדולים - כי זוהי מהותה של האהבה היא מתבטאת בחיוך, במבט (דברים קטנים) והיא הגדולה מכולם... תודה על השאלה מרוממת הרוח. אהבה

אהבה

רק בזכות התכנית הזאת למדתי "להנות ממה שיפה" לא לפחד להנות. ובימים האחרונים אני מתרגשת מכמות האהבה שאני מקבלת בחיים האלה. ובזכות האהבה הזאת אני מכוונת את עצמי לתת לאחרים, להיות יותר נותנת. כן, גם לחמותי...

למעלה