עוד שאלות מוזרות...

עוד שאלות מוזרות...

מתי לעשות מניקור? אם החתונה ביום ראשון, מתי לעשות מניקור ופדיקור? אני רוצה למנוע לחץ ביום החתונה, אבל נראה לי שלעשות ציפורניים יומיים וחצי לפני זה מוקדם מידי, רעיונות?? חוץ מזה, מה עם שעווה לרגליים? צבע לשיער? טיפול פנים? מתי ללכת לים בפעם האחורנה? אני חושבת שאתי אלבכרי אמרה שאסור ללכת כמה ימים לפני. אז כמה ימים, אם אני עדיין רוצה שיהיה עלי קצת צבע שזוף במחשוף??

הדסים

New member
תשובה לשאלות המוזרות

אז ככה: מניקור פדיקור , את יכולה לעשות את הכל ביום שישי חוץ מלמרוח את הלק עצמו , כדי שהלק יראה רענן ויפה את יכולה פשוט למרוח אותו באותו היום מתישהו (זה לוקח בדיוק 10 דקות) כנ"ל שעווה ביום שישי טיפול פנים, אם את עושה באופן קבוע , ההמלצה שלי היא ביום ד´ שלפני כדי לתת לפנים זמן להרגע ואם אף פעם לא עשית כדאי לשקול לא לעשות בכלל כי לעולם אי אפשר לדעת איך עור הפנים יגיב .... צבע לשיער יום ד´ או ה´ , לתת לו זמן "להתיישב" בלי שהוא ידהה. לגבי הים , אני גם רציתי להיות שזופה , החתונה היתה ביום ו´ אז הלכתי בסוף שבוע שלפני וזה החזיק יופי עד החתונה עצמה , מאוד חשוב לא להישרף ולהתמרח טוב טוב , עדיף שתהיי קצת פחות שזופה מאשר שרופה ו/או מתקלפת שזה הכי נורא. והכי חשוב , השאלות הללו הם לגמרי טבעיות ולא מוזרות וכדאי לשאול את כולם לפני האירוע ולא להגיע ליומיים לפני ללא החלטה... בשביל זה יש את הפורום הזה \חיבוק| אם את מתלבטת לגבי עוד דברים פשוט תשאלי בהצלחה

הדסים

New member
עוד המלצה לימים שלפני...

למרות שיום שישי הוא יום קצר אני ממליצה בחום לעשות מסז´ , זה כל כך מרגיע....

הבעיה שלי היא שיום ד´ לפני החתונה

הוא ערב יום כיפור, מה שהופך את יום ה´ ליום כיפור.... אז יש לי רק יום ד´ בבוקר, ויום שישי, לפני יום החתונה.... האם סביר לעשות פדיקור מלא - כולל צבע ביום ו´, וביום ראשון (יום החתונה לעשות מניקור? מאחר ואני רוצה פרנץ´ - באופן מקורי ומיוחד רק לי...
לוקח יותר זמן לעשות - וגן למדתי שאם לא מייבשים טוב טוב (משהו כמו שעה וחצי בלי להתנגש בשום דבר בכלל בכלל - המניקור נהרס - למרות כל המייבשים המהירים למיניהם... שוב, הערות ועצות יתקבלו בברכה.

אתי@

New member
למרות שזה רק לק - אולי תלכי

למניקוריסטית שתמרח לך לק - מהר ויפה ולא נמרח???

ברור שלמניקוריסטית!! האם אמרתי

משהו שיכול היה להתפרש כאילו אני עושה את זה לבד??? בחיים לא, אני כזו עקומה שיצא לי פרנץ´ על הגבות!! מה פתאום, ברור שאני הולכת למניקוריסטית ממקצועית - אני הלכתי כבר פעמיים לניו יורק ספא, מול ינקה בבן יהודה. הן ממש נחמדות וטובות שם, אז נראה לי ששם אני אעשה את המניקור פדיקור... השאלה היא אם לעשות פדיקור ביום ו´ ואז מניקור ביום א´, או שניהם ביום א´, כי זה לוקח הרבה זמן יחסית?? דרך אגב, איזה לק לשים ברגליים? השמלה בצבע שמנת עדין, והסנדלים לבנות. ראיתי המון אנשים בארה:ב עם פרנץ מניקור ברגליים. זה נראה מוזר למישהו? האם הבנות בניו יורק ספא יצחקו עלי אם אני אבקש פרנץ´ ברגליים??

אתי@

New member
פרנץ´ ברגליים זה נהדר ../images/Emo20.gif

אני מאוד אוהבת את זה, רק תזכרי לגדל קצת את הציפורניים ברגליים (מילימטר או שניים). וחוץ מזה, אחרי שתגדלי, תנסי לנעול את הנעליים הסגורות שלך ותבדקי אם הן נוחות כשיש צפורניים קצת ארוכות...

אני לא כל כך אוהבת ציפורניים

ארוכות ברגליים (או יותר נכון - שונאת את זה, אז אני צריכה אולי לנסות קודם כל. אם לא פרנץ´ אולי אותו צבע של לק הבסיס של הפרנץ´.

אתי@

New member
הציפורניים לא צריכות להיות ממש

ארוכות רק טיפה... ואם את לא אוהבת אז תותרי על הפרנץ´. הצבע הבסיס של הפרנץ´ יפה אבל כמעט בלתי נראה. אם את רוצה משהו כזה, אז זה רעיון טוב. אם את רוצה שיראו את הלק, אז לכי על גוון פנינה או קרם - רק לא לבן טיפקס

*שיר

New member
גם השמלה שלי היא בצבע שמנת ומצאתי

לק ממש יפה, שאני אפילו הולכת איתו ברגעים אלה ממש... הלק של קרליין בצבע לבן-כסוף (מס´ 204 או 202, אני יכולה לבדוק בבית) (ותודה לאתי@ שנתנה לי את רעיון הצבע...) בדקתי את זה כשמדדתי את השמלה ביום רביעי וזה הולך יופי עם השמנת, ואפילו החתן-שונא-הלקים נאלץ להודות שזה יפה!

תודה רבה, אני אלך לראות מה הצבע

ואראה אם הוא מתאים לי. גם גוון העור משנה - אני בהירה עם גוון קצת צהבהב (לא צהוב סיני,...) בניגוד לגוונים ורדרדים של עור...אני בטוחה שיודעים למה אני מתכוונת...

*שיר

New member
את כמובן צודקת בעניין צבע העור ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני ממליצה לך לפני שאת רוכשת לעשות טסט קטן על האצבעות, כי הצבעים פשוט נראים שונים לחלוטין על הצפורניים !!

הדסים

New member
פרנץ´ ברגליים

אני עשיתי בניו יורק ספא את הפדיקור והמניקור לפני החתונה ואת שניהם עשיתי פרנץ´, הם ממש לא יצחקו ואצלי לפחות זה יצא מאוד מאוד יפה!!! כמו שכבר המלצתי מקודם אולי ביום ו´ הם יעשו לך את כל הניקוי של העור וסידור הציפורניים ואת הלק ברגליים שלא נהרס ורק את הלק בידיים ביום א´

למעלה