עוד שאלות על ההברשות של וילברגר

עוד שאלות על ההברשות של וילברגר

נאוה רמון כתבה לפני כמה ימים ש: שימוש לא נכון (בפרוטוקול ההברשות) יכול לגרום להקאות ולאיבוד הכרה. וששימוש לא נכון והפסקה בזמן ריאקציה עלול ליצור החמרה. אז: מה זה "שימוש לא נכון" שיכול לגרום לתופעות הנ"ל? אילו תופעות שליליות נוספות עלולות להיגרם (בשימוש נכון ולא נכון) ומה עושים כשהן מופיעות? האם יש אינדיקציות להפסקת הטיפול באמצע, עקב תגובה שלילית? ושאלה אחרונה: כשמחליטים להפסיק את הטיפול (עקב תוצאה חיובית או אי שינוי אחרי 6 שבועות) האם מפסיקים את הפרוטוקול בבת אחת או בהדרגה? תודה

מה?

לדעתי השאלה היא: האם את רוצה לענות לי או שאת מחכה שמישהו אחר יענה? הרצון שלך יכריע פה יותר מהרצון שלי. (אני מחכה לתשובות, נקודה. ועל כל מה שיש אני אומרת תודה)

נאוה ר

New member
לפני זה קצת נעלבתי ועכשיו הרבה../images/Emo10.gif

אבל אני אבלע את ה
.... שימוש לא נכון = הברשה במקום הלא נכון. למשל בבטן עלול לגרום לאיבוד הכרה (לא מומלץ לנסות....) למשל באיזור בתי השחי יכול לגרום להקאות במקרה הטוב... יכול להיות שגם הברשת עורף תגרום לתופעות לא טובות. לא ניסיתי... שימוש לא נכון = הברשה לא מספיק עמוקה שנותנת גרייה שטחית בלבד. שימוש לא נכון = לא להשתמש בתדירות הנכונה. שימוש לא נכון = להשתמש בכלי על הלקוח הלא נכון. שימוש לא נכון = כשאין ליווי מתאים מקצועי לתהליך הטיפולי. שימוש לא נכון... תעזבי חבל מטרת מסע ההפחדה הוא שלא יחשבו שזה אקמול.... ריאקציה = תופעה שקוראת בין 7 לעשרה ימים אחרי התחלת ההברשה. יש לה צורה אחרת אצל כל אדם. יש כאילו שזה רק חוסר שקט, יש כאילו שיש החמרה של הסימפטומים ויש כאילו שזה חזרה על סימפטומים שהיו. הפסקת הפרוטוקולים - צריכה להיות הדרגתית. מקווה שעניתי על כל השאלות. ופעם הבאה אם לא תדברי אלי בגוף שלישי אני מבטיחה לנסות לא להעלב.....

למעלה