עוד שאלות : )

עוד שאלות : )

מאז שהחלתי לעסוק בעניין צצות לי כל הזמן עוד ועוד שאלות חדשות. וגם יש התקדמות רבה בחיים שלי אתם פשוט לא מבינים איזה שינוי יש בי מהרגע שבו גיליתי את הסוד לעכשיו : ) אבל כמה שאלות לי אליכם אם אני רוצה בן זוג אני אמורה להעלות בדימיון את האהבה שלי איתו ואת הקשר שלנו אך כאן מגיעה הבעיה לא ממש בא לי לומר ליקום איך הבן זוג יראה אני רוצה להשאיר זאת פתוח ולכך יש לי סיבות משלי. איך אני מעלה בדימיון בלי לבקש מהיקום בן זוג שנראה בצורה מסוימת? האם אני יכולה בעזרת הסוד לרפא בן אדם אחר? זה בן אדם שיש לו בעיה נפשית קשה ומאוד היתי רוצה שיבריא מזה האם אני בעזרת הסוד יכולה לרפא אותו? אני שמעתי שאי אפשר להשפיע על האחר אבל הכוונה שלי טובה לגמריי ואני בטוחה שהוא בעצמו היה רוצה זאת. תודה מראש נינה

שכחתי ><

עוד שאלה קטנה.. אם זימנתי משהו והאמונה שלי נשברה וככה קרה כמה פעמים האם בפעם שאני אזמן ואצליח להאמין באופן מוחלט זה יתגשם?

ע ו פ ר ה

New member
אמונה נשברת

לפעמים כשמשהו לא נכון לנו, הדברים לא מצליחים ואז האמונה עלולה להישבר. כשמזמנים דברים נכונים לפי דעתי מרגישים את זה. מעניין איזה תשובות נוספות תקבלי. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
שאלות יפות שאלת

לשאלה הראשונה התשובה שלי: תזמני את כל הדברים שאת רוצה ואל תציייני מראה. תשאירי ליקום למלא את זה. לגבי ריפוי של אדם אחר: אין לנו אפשרות לשנות לאחרים. לאותו אדם יש את הדרך שלו לחיות , גם אם דרכו כוללת מחלות ומצבים לא נוחים. אסור לנו להתערב. אם אדם מבקש ממך עזרה לשינוי זה משהו אחר, למרות שגם אז הייתי מפעילה אותו במידת האפשר. באהבה עופרה

תודה עופרה

אבל יש בעיה..איך אוכל להעלות בדימיון בחור שאיני יודעת איך הוא יראה? והרי להעלות בדימיון זה הכרחי לא?

אני

חושבת אחרת - אם בן אדם חולה, ואת רוצה בטובתו ובשלומו - אני לא רואה כל סיבה "לבקש" בריאות וחוזק לאותו אדם, ולדמיין אותו בריא.

למעלה