עוד שאלת אוכל.....

shelycat

New member
עוד שאלת אוכל.....

מה עדיף רוגלאך (עדיף שוקולד כמובן) או קוראסון? ומה בתחום המאפים למינהם הולך הכי טוב עם תה? קפה? שוקו?

shelycat

New member
רוגאלך! רוגאלך...........!

אני מעדיפה רוגאלך על קוראסונים. ואחד השילובים המנצחים מבחינתי זה: שוקו ועוגת גבינה עם פרורים של טוישר.

יעלי2

New member
ברור שקרואסון (עם או בלי שוקולד)

לרוגלך תמיד יש טעם לוואי ואני נמנעת ממנו בעל הזדמנות. יאק.

אני רוצה גם רוגלך, גם קרואסון

וגם קרואסון עם שוקולד.... למה לבחור?!?! וזה יכול הלהגיע גם עם כוס קפה, גם עם תה וגם עם שוקו... מצטערת - בדברים כאלו זה אכזרי נורא לבקש ממני לבחור!

אתי@

New member
אני אישה של קרואסונים ../images/Emo13.gif

ובלי להתקמצן על השוקולד

אתי@

New member
ובאופן כללי ליד הקפה:

קודם כל - לא חייבים שיהיה משהו ליד הקפה. בד"כ צריך כשקצת רעבים, ולא רוצים לאכול ממש ארוחה. ואם כבר משהו ליד הקפה... אז עוגיות אזני פיל, ובכלל עוגיות יבשות- מתוקות, רצוי של "לחמי" או משהו משובח אחר. גם עוגיות מזרחיות של עבאדי יכולות להתאים.

danonit

New member
חסה כמובן! ../images/Emo105.gif

אבל האמת אני לא אוהבת לא קרואסון ולא רוגלך... אם יתנו לי משהו עם קרם וניל לעומת זאת אני אצטרך הרבה הרבה מאוד חסה...

יעלי2

New member
דנונית

גם אני אוכלת חסה יותר מהשניים שפורטו אבל "אילצו" אותי לבחור...

danonit

New member
בצחוק ../images/Emo6.gif

אבל באמת שאני לא מתה על אף אחד מהם... יש לי טעם קצת מוזר
אבל בתור אלטרנטיבה ללכת עם קפה יש לי הרבה הצעות (שאין לחסה אצלי סיכוי לעומתן): - פחזניות עם וניל. - לחם בננות שאופים באופה לחם. - עוגת גבינה - בהחלט! הדבר האולטימטיבי לקפה!!! - עוגת גזר של לחם ארז. - כל עוגת תפוחים באשר היא. והבטן עוד נטויה...

יעלי2

New member
ומה אני אוהבת ליד הקפה?

נתחיל מזה שאני לא שותה קפה (כמעט אף פעם). עוגת שוקולד פאדג´ סופלה שוקולד עוגת מוס שוקולד טראפלס עוגת שוקולד עשירה עם כדור גלידה וקצפת זה בראש רשימת המועדפים. מישהי שמה לב למוצר בסיס שחוזר על עצמו?

סיגל2

New member
קרואסון מלא בשוקולד אך גם רוגאלך

עם שוקולד עושים לי את זה.

שוני3

New member
עדיף קוראסון חמאה אבל..

כמובן שגביניות לוקחות את המקום הראשון, לפחות אצלי.

rinutza

New member
הכי עדיף מבחינתי, קוראסון עם שוקו

ועדיף גם שזה יהיה בבית קפה בפאריז
רוגלעך נראה לי הולך מצויין עם שוקו. תה, משום מה לא מתחבר לי לשום מאפה, למרות שאני מאד אוהבת.

למעלה