עוד שאלת טריוויה - קשור מכללות - ל-

royfr

New member
עוד שאלת טריוויה - קשור מכללות - ל-

השחקן היחידי שהיה MVP של הסופרבול, הליגה,וגם זכה בהייזמן

ofribecker

New member
לא רק שלושת התארים האלה

גם רוקי השנה ב 1982. הייזמן שנת 1981 סופרבול MVP ב 1984 NFL MVP בשנת 1985 מרקוס אלן

royfr

New member
אני חייב להתנצל

איך יכולתי לשכוח גם רוקי השנה. וכמובן - HOF. אגב אילו שיאי SB הוא עדיין מחזיק ?

gadotmi

New member
לא סיפור

Longest Single Run From Scrimmage : למרחק של 74 יארד (וגם TD). השיא הזה הושג בסופבול XVIII שבו הרידרס ניצחו את ושינגטון. שיא שלא קיים יותר היה שייך גם הוא למרקוס אלן: באותו יום הוא גם רץ ל- 191 יארד בכל המשחק (שיא לאותו זמן, ב 25 יארד יותר מהשיא שהושג ע"י ריגינס בסופרבול שנה לפני כן), אבל השיא הזה נמחק ע"י טימי סמית בסופרבול XXII שבין ושינגטון לדנבר.

gadotmi

New member
?

אם כוונתך שלמרקוס אלן היה שיא נוסף באותו סופרבול מדובר, אזי אני לא מצליח לאתר את מה שאתה מתכוון אליו. האם כוונתך לכך שהוא קיבלת תואר MVP של המשחק כאשר הוא רק בשנה השניה שלו, ולא היה שחקן לפניו שקיבל תואר MVP עם ותק כל כך נמוך בליגה, או שיש משהו אחר ואף אחד מאיתנו לא מצליח לעלות עליו?

royfr

New member
טוב, אז היו לו במשחק

191 יארד ב-20 נשיאות כדור, כלומר 9.6 יארד לנשיאה - שיא למשחק.

gadotmi

New member
יפה מאוד

לא בדקתי האם רושמים בכלל באיזשהו מקום את שיאי הסופרבול בתחומים הללו של יארדים בממוצע למהלך (ריצה או מזירה), אבל אני סומך עליך שאם בחרת לציין את זה, השיא בוודאי נכון. דרך אגב, אם כבר פשפשת כל כך לעומק, האם מצאת מיהו מקבל תואר ה MVP של הסופרבול בעל הותק בליגה הנמוך ביותר? האם יש רוקי שקיבל את התואר הנ"ל? אם יש - כולנו נשמח לדעת מיהו. אם לא - אזי מצאנו לבחור החביב משהו נוסף להתהדר בו.....

royfr

New member
בריידי היה בעונה שנייה או שלישית

כשהיה SB MVP.

gadotmi

New member
כן

ברידי הצטרף לליגה ב 2000, ובסיום עונת 2001 הוכתר MVP של ה SB. זה אומר שניה שניה, ובזה הוא משתווה למרקוס אלן. היה גם רוקי?

למעלה