עוד שאלת סקרן - לא מצאתי בקישור האדום

lonliko

New member
עוד שאלת סקרן - לא מצאתי בקישור האדום

שלום לכולכם מטרידה אותי השאלה אם יש קשר הכרחי בין משיכה מינית לבין היכולת להתאהב/"לאהוב באופן רומנטי" באדם ממין x דווקא (או: "אי היכולת להתאהב באדם ממין Y"). כלומר - האם המשיכה המינית היא זו שקובעת את מינו של מושא ההתאהבות/האהבה הרומנטית (ומעתה אכתוב "התאהבות" ואתכוון בכך גם ל"אהבה רומנטית" - למי שהדקויות חשובות לו). אם התשובה לכך היא "כן" - ברור למה סטרייטים מתאהבים רק בבני המין השני, והומואים ולסביות מתאהבים רק בבני אותו המין - זה לא רק בגלל שהם רוצים להשיג את 2 הציפורים בבן זוג אחד ("אם אני כבר הולך על אהבה רומנטית, עדיף אהבה רומנטית + מין"...), אלא פשוט בגלל שאלו בני הזוג היחידים שהם יכולים להתאהב בהם. א ב ל - על פי זה, אתם - האסקסואלים - הייתם אמורים להיות אינדיפרנטים (=ללא שום העדפה) לגבי מושא התאהבותכם. כלומר, הייתי מצפה שאסקסואל יהיה מסוגל להתאהב בגבר או באשה בדיוק באותה המידה. האם זה אמנם כך? או שגם אצלכם יש "העדפות מיניות", ואם כך אין הוכחה מכאן לשאלתי? תודה מראש
(הערה: אם למישהו מפריעה הנימה הפלספנית משהו - זה לא בגלל שאני מנסה לעשות רושם או מזלזל חלילה, זה פשוט סגנון החשיבה שלי
)

p019

New member
מקווה שזה יעזור

היו כבר אנשים מיניים בפורום שתענו שהם נמשכים מינית לGender אחד של אנשים ונמשכים רגשית לGender אחר. אדם א-מיני כמובן לא נמשך מינית וריגשית לאותו Gender 0- כיוון שקבוצה המכילה את הGenders אליהם הוא נמשך מינית - ריקה

lonliko

New member
אוקיי, אבל אני שאלתי

אם יש בכם אנשים שיכולים "להימשך רגשית" רק לאדם ממין/gender מסוים. (אבל תודה על הניסיון
)

lonliko

New member
בעצם... רגע!!!

זה כבר לא קשור כ"כ לשאלה הספציפית שלי, אבל - יש באמת אנשים כאלה?? כשהרצתי במוח את האפשרויות באופן אפריורי העליתי גם את האפשרות הזו, אבל לא באמת האמנתי שהיא קיימת במציאות!! את יכולה למצוא את ההודעות ולקשר אותן לכאן? (בבקשה?...)

lonliko

New member
בעצם רגע #2

רק עכשיו קלטתי - כן, אם המציאות שתיארת נכונה - זה בהחלט עונה על שאלתי - פשוט הייתי מקובע באופן מטופש על הנוסח של השאלה שלי. (אבל עדיין אשמח לקישור לאותה הודעה!) תודה וסליחה

דם דם

New member
באמא שלך

דבר עברית מה אתה רוצה ולא מבין למה אני הסתבכתי לנסות להבין אותך

lonliko

New member
זה בסדר, גם אמא שלי

בד"כ לא מבינה אותי
בכל מקרה - קיבלתי כבר תשובה, הדבר היחיד שאני עוד מבקש מגברת P019 הוא קישור לאותן הודעות של אנשים מיניים שטענו שהם נמשכים מינית למגדר אחד ורגשית למגדר אחר. שבת שלום:)

p019

New member
צר לי, אבל תצטרך לחפש לבד

יקח לי אותו זמן שיקח לך למצוא את ההודעה - ולצערי - המעמר שלי לא יכתוב את עצמו.

למעלה