עוד שבועיים איסטנבול! קונגרס סלסה!

reina1

New member
עוד שבועיים איסטנבול! קונגרס סלסה!

...ולפגוש סוף סוף בפעם הראשונה בחור טורקי שאני מכירה המון זמן דרך האינטרנט. יהיה כיף

reina1

New member
בסדר. קבלי סיפור על פמיניסט כביכול

מישהו שהחשבתי כידיד ושותף לשיחה... אדם משכיל, הביא לי מאמרים שהוא כתב לגבי פמיניזם. הוא בן 40 בערך, ומעולם לא פלירטטתי איתו או נתתי לו איזושהי אינדיקציה שאני מעוניינת בו מבחינה רומנטית. נפגשנו אתמול לכוס קפה והוא הביא לי את המאמרים שכתב (אחד מהם תחת שם בדוי של אישה, לא פחות!) כאשר ליוויתי אותו לתחנת האוטובוס, כשעמדתי להיפרד ממנו, הוא ניסה לכרוך את זרועותיו סביבי ולנשק אותי בפה! התחמקתי ממנו ושאלתי מה הוא מנסה לעשות, ואז הוא אמר "ביי" והלך. חזרתי הביתה עם בחילה. עכשיו גם אם ירצה להתקשר או את המאמרים חזרה שיסמס את הכתובת שלו ואחזיר לו אותם בדואר. לא נפגשת איתו שוב. איזה מין פמיניסט זה שאפילו לא מבקש רשות מאישה לפלוש למרחב האישי שלה ולנסות לנשק אותה? פמיניסט עלק. גבר יהיה גבר לא משנה מה יקרה. על זה כתבתי את השיר "גבר לא יבין את זה". גבר פשוט לא מבין.

reina1

New member
הבחור שהייתי איתו בשנה האחרונה...

שסיפרתי עליו בשבועות הקודמים... היה סיפור בשבועות, ששעתיים לפני שהייתי אמורה להגיע אליו הוא ביטל את המפגש. הוא אמר שהיה לו יום רע ולא רצה להוציא את זה עלי. סבבה, זה לא הפריע לי, אבל אם הוא אמר יום רע, אז ציפיתי שיתקשר כשהיום הרע הזה יעבור, נגיד אחרי החג. לא... לקח לו שבועיים. הוא התקשר רק במוצ"ש האחרון לאחר שתהיתי מה לוקח לו כל כך הרבה זמן, ולמה זוג שנמצא ביחד משהו כמו שנה וגר באותה העיר יכול להיפגש רק פעם בשבוע בממוצע... ובכלל, איך זה שבחודשיים האחרונים דווקא האינטימיות בינינו גברה והייתי אצלו יותר מפעם בשבוע, ופתאום בא הנתק הזה - נסיגה של כמה חודשים אחורה. אז למרות שהוא התנצל והוא אמר שזאת אשמתו ולא התכוון לפגוע בי, הנזק כבר נעשה. אמרתי לו בקיצור שבעוד הוא היה שרוי במשבר הרגשי שלו, גם אני התחלתי לחשוב מה אני צריכה בחיים ובזוגיות, והגעתי למסקנה שזה לא הוא.

למעלה