עוד שבוע אהיה חכמה אבל האם אצליח

עוד שבוע אהיה חכמה אבל האם אצליח

לחכות לתורי בשקט, או שאמרוט לי שערה, אחר שערה. פתאום כואבים לי הציצים, אולי זה הסימן אולי זה הדמיון, אין לי סבלנות לקרוא, אין לי סבלנות לילדים (מה הם אשמים שאמא שלהם רוצה להריח תינוק בפעם האחרונה בחייה). אוף איזה טירוף.
הלוואי ויכולתי. במקום זה הזמן זוחל כמו
ואני רוצה כבר לשמוע את ה
ולקבל
ולא
הלואי שיעבור השבוע הזה ולא תגיע המכשפה או איך שלא תקראו לה

Gill Gallad

New member
מחכים לבשורות טובות! ../images/Emo57.gif.

וגם אם לא, נמשיך לחכות גם בחודש הבא!!!

גם אני!!!!

יש לי עוד שבוע של סיוט...... גם לי יש ציצים כואבים... דקירות בבטן (שאולי נובעות מעצירות או סמם מהדמיון הפרוע שלי . ובחילות שכנראה נובעות מאכילה מופרזת שמקורה בעצבים מתוחיםםםםםם ככה שענחנו באותה סירה ומחכים ליום שישי הגואל חוסר הידיעה .....

שאלה חשובה למומחיות שבנינו...

היום זה היום ה-9 מאז הביוץ וכמובן אני מחפשת סימנים בנרות אז קודם כל כואבים לי הציצים ( מה שלא אומר הרבה כי בפעם הקודמת הם גם כאבו ) אבל הפעם יותר... או שזה רק הדמיון.. וגם הרגע חזרתי מהשירותים ומצאתי על התחתונית 2 טיפות בצבע חום בהיר האם??? אני פוחדת לשאול את השאלה אבל בטח הבנתםםםםםם

Gill Gallad

New member
אני ממש לא מומחית אבל

כאבים בציץ בהחלט יכולים להיות סימן. לי יש ציצים-ציצים ולפני ההריון הם ממש החלו לכאוב לי, הרבה יותר מאשר לפני מחזור רגיל (כמובן שאת כל זה גיליתי רק בדיעבד...) עד כדי כך שלהוריד חזיה ולתת לחבר'ה קצת לנשום היה לי כואב. אני לא כל כך טובה בלחשב לוחות זמנים, לא מבינה בכתמים חומים ואני לא רוצה לעודד תקוות שאחר כך (חס וחלילה טפו טפו טפו) יתבדו, אבל - כן, זה יכול להיות... מחזיקה אצבעות חזק ומקווה לשמוע בשורות טובות

פּוֹנְג

New member
אצלי זה דווקא סימן למכשפה. צר לי

לאכזב אותך. אבל זה לא אומר כלום לגביך!

m i c h a l y

New member
דארמוש

אז כאן נפרדות דרכנו? הלוואי!!!!! מחזיקה לך אצבעות (גם את אלה שברגליים.....) ויאללה, תני כבר הודעת פסים!

מתי תורי את שורדת?

הדקות פה אצלי ארוכות כמו נצחחחחחחחחחחחח עוד 3 ימים ארוכים וקשיםםםםם

m i c h a l y

New member
דארמה יקרה../images/Emo140.gif

אני יודעת שהרגעים נראים כמו נצח, ומכירה את הציפייה העולה ועולה לצד ההתכוננות לפס האחד.... עבורי, הימים בהם את נמצאת היו על סף התמוטטות עצבים ואני מקווה שהפעם לא אנהל את חיי סביב השאלה... אז אני מקווה מקווה מקווה שההכרות שלנו הגיעה לקיצה והנה בימים הקרובים תקפצי לך לפורום השכן, ומבקשת שתציצי לכאן לפעמים...
ותזכירי לי את כל מה שכתבתי כאן מרחוק, מהימים "הרגועים" של המחזור. מיכל.

תלויה על חוט כמעט- אבל מחזיקה

בניתיים העברתי את הזמן בללכת לסרט עם בעלי-שיחיה. נכנסנו לסרט של יו גרנט (לא זכרנו איך קוראים לו) היינו לבדנו באולם, פרסומות, בקרוב והופ מתחיל והוא אומר :" הי, ראינו את זה בDVD לא מזמן " ואני כמובן שלא ממש זוכרת אבל מאמינה לו (אלא מה) אז יצאנו ועברנו לאולם אחר שבו בדיוק התחיל "פרידה" גם שם לא היה בכלל מלא, בקיצור חלפו להן עוד שעתיים, אגב לא ממש נהננו מהסרט הוא קצת כבד, וקצת הפריע לנו שהם מדברים באנגלית עם מבטא כבד של ספרדית. עוד שבוע, עוד חודש, עוד שנה.... בסוף הכול מגיע ועובר וחולף ואז רוצים עוד....

למעלה