עוד שבוע!!!!!!!!!!!! אני מתחתן!!!!!

עוד שבוע!!!!!!!!!!!! אני מתחתן!!!!!

כן כן עוד שבוע למניאק- בעצם לא עד כדי כך גרוע אבל יללללללה שיהיה הכול כמעט כבר מוכן בעצם הכול סגור אחרי מריבות ואין ספור בכיות וכבר רוצים להיות שם וגם אחרי ובעיקר בבית מלון בסופשבוע שלנו... יללללללללה שיבוא כבר בכול אופן עצה קטנה למי שמבין שאלה קטנטונת מספרי מזל של סכומים לכתובה שלא יראה מעט אבל יותר עם משמעות!!! אני יעדכן מאוחר יותר אחרי ה-11/11 ומקווה שיעבור בשלום אז אשמח לדעות עצות ומענות לרגע האחרון למי שיש הדלת פתוחה ומרווחת ומשוועת לכם... אפילו סתם בענינים אחרים

שרונס

New member
מזל טוב! יופי שהכל מוכן!

אתה נשמע כאילו אתה יוצא לקרב (או חוזר ממנו), אבל שיהיה בכיף בכל אופן! לגבי מספרי מזל: הרב שלנו הסביר לנו שאמנם זה נתון לחלוטין לבחירתנו, אך לא נהוג לרשום פחות מ-50,000 ש"ח בכתובה. מספרי מזל כלליים הם כפולות של המילה ח"י בגימטריה, דהיינו 18. אם לא יורדים מ-50,000, אז הכפולה הבאה של ח"י היא 180,000 ש"ח וכך תמשיך הלאה אם אתה רוצה לעלות בסכום. חוץ מזה, אפשר גם מספרים יותר אישיים. הרב סיפר שהיה לו זוג שעשה חיבור של הגימטריה של האותיות בשמותיהם של בני הזוג והכפיל ב-100 או ב-1000, לא זוכרת. אני מאחלת לך שהחתונה תעבור בקלות ובשלום, ובכלל שיהיה רק טוב! שרון.

אתי@

New member
52 סגולה לבן בכור זכר

101 - ל-101 חכמי משהו (לא זוכרת). השמות של בני הזוג בגימטריה ועוד... רונן לקח את ה- 101 כי התחתנו ב- 10/10 ככה ש- 101,000 יוצא די מתאים לתאריך...

למעלה