עוד שבוע וחצי להורדת הגבס

1הירוקה

New member
עוד שבוע וחצי להורדת הגבס

לא היינו מזמן על המחשב קוצר בזמן ראיתי שמישהו חדש מחפש אותי ואת רחליקה ... טאתם מוזמנים לשאול הכל .... אנחנו צריכים להתחיל עם הנעלים בשבוע הבא לא הבנתי מה יותר טוב בנעלים מחו"ל אפשר לקבל פרוט ? אנחנו מתים מפחד בנוגע למפגש לא עדיף בבוקר ?האם הוא בכלל מתקיים ? בי לכולם

יו, איך הזמן עף...../images/Emo3.gif

טוב שנכנסת לעידכונים, בהצלחה על הנעליים. המפגש מתקיים אבל למה לפחד לא הבנתי? שעת המפגש היא אחרי הצהרים כיוון שחלק מאיתנו, או החלק השני שלנו, עובד חצי יום, אז מנוחת צהרים ו..... למפגש. אורית

רחליקה1

New member
אגם עוד שבוע וחצי, טל עוד 8 ימים!

איזה כיף לנו כולם מתקדמים. עברה עלינו שבת שקטה למדי. מתן די מסתדרת עם הנעליים (טוב אנחנו כבר כמעט שבועיים איתן ולא שיש לה איזושהיא ברירה...) שיר, איך עברה הביקורת?, אני מניחה שבסדר. תגידי שאלת את אריאלה לגבי פיסיוטרפיה עם הנעליים? אם לא זה בסדר, אני גם ככה רוצה להרים לה טלפון. טוב, נדבר מאוחר יותר, חייבת לרוץ מתגעגעת לכולם...

לגבי הנעליים

מציעה לך לקרא את הקובץ שנקרא instructions בנספחים באתר של אושרי. (תוכלי גם להביא אותו לאריאלה, אולי, היא נשמעת לי ממה שאתן כותבות ממש אחלה.) יש לי הסתייגויות מהנעליים החדשות אבל זה ארוך ואני אפרט ביום אחר במסודר. בן כה וכה כרגע יתאפשר לכם להיות עם נעליים מהארץ וזה לא נורא בכלל בכלל. למה אתם פוחדים בנוגע למפגש? אנחנו מחכים בקוצר רוח לראות את כוווווולם.

רחליקה1

New member
../images/Emo118.gifכדורית ושחר

כדורית, אני חושבת שהירוקה מפחדת מהנעליים ולא מהמפגש... שחר, אנחנו מטפלים (וגם הירוקה) בדנה (איכילוב), אצל ויינטרוב. אני באופן אישי מאד מרוצה. קודם כל הצוות שם מקסים (הנשים - ענת אריאלה, סופי...) וכמו כן אין עוררין על כך שויינטרוב בין הטובים (אם לא הטוב ביותר) בארץ בתחום. חייבת לציין כי הוא דיקטטור לא קטן וכולם שם רועדים כשהוא עובר במסדרון אבל, הרגל של מתן שלי מעניינת אותי הכי הרבה ואני רגועה במחשבה שהשגנו לה את הטיפול הטוב ביותר שאפשר. אם תרצה תוכל לשאול אותנו שאלות קונקרטיות ונענה לך בשמחה. היכן אתם גרים? - אנחנו גרים ברחובות וילדנו במכוון באיכילוב כדי שהגיבוס הראשון ייעשה בדנה וכך היה. מתן גובסה כמה שעות אחרי הלידה. שיהיה יום טוב עד כמה שאפשר, אני ממש מפוחדת מהחיסול הזה, איך אתם מרגישים?

הי רחלי

גם אני התקשרתי היום למשפחתי ואסרתי עליהם לצאת מהבית ולאחי שבאמת ישמור כמו שצריך בשחים שלא יעשו לו איזה טריק. אני ממש מפחדת. גם אני חשבתי ששירלי מפחדת מהנעליים אבל קראתי שוב ולא הייתי בטחוה. היא כזאת מתוקה תמיד נראה לי שהיא כותבת תוך שניה הכל. אך ילדים ילדים
איזה לחץ. שמחה שאתם מרגישים טוב. יום נפלא

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

בזמנו עשינו נעליים בחנות מאוד ותיקה (באחת מהסמטאות שיוצאות מהמדרחוב ע'י רח' יפו, ע'י בניין ביטוח לאומי) בירושלים, שם עשינו את הנעליים הראשונות והשניות עשינו בחנות גם כן מאד ותיקה ברח' מזא"ה בתל אביב בצד הצפוני של הרח' בין יבנה לאלנבי. גם לנו הציעו נעליים מחו"ל אבל עשינו בארץ ולא התאכזבנו. העקר הסבלנות וההתעקשות, לא לרחם על הילד, כי זה יהיה בעוכריו בעתיד. שיהיה בהצלחה.

למעלה