עוד שבוע חלף
מי מסכם הספקים?

עוד שבוע חלף../images/Emo160.gif מי מסכם הספקים?

טוב, אז עוד שבוע חלף עבר לו... ואפשר לסכם. דוח תכנון מול ביצוע: אני הספקתי לשלוח את ההצעה להרצאה לכנס הבינ"ל שהדד ליין להגשתה הוא מחר. הספקתי לעבוד על עוד קובץ אחד לקידוד. הצלחתי להגיע להכרעה לגבי מושג מפתח שבו אשתמש לצורך בניית תיאוריית ההיערכות שלי. בהחלט מרוצה מעצמי השבוע. מי מצטרף לדיווח ו"חשבון נפש" שבועי?

seani

New member
אני הספקתי לנוח ולהשתכר באמצע השבוע ../images/Emo98.gif

NorthernStar

New member
שבוע פרודוקטיבי עבר על כוחותינו

היום שני אחרי שחזרתי מהלימודים, התיישבתי לכתוב את הפרזנטציה שלי. חשבתי שההספק יהיה נמוך ולכן בחמישי אני איאלץ לשבת כל הלילה, אבל התבדיתי. בשני סיימתי את הרוב, ואתמול ישבתי עם הלפטופ בזמן שחיכיתי לפגישה עם המנחה וסיימתי הכול. סיימתי גם את הפרופוזל ההוא בשלישי. אתמול נפגשתי אתו כדי לדון בפרופוזל והוא אמר לי שזאת ההצעה הטובה ביותר שהוא קרא עד כה, ושהיא מתוחכמת מבחינה תיאורטית ושעליי להפוך את העבודה למאמר. והיום אחרי הצהרים הפרזנטציה שלי, ואחריה אני יוצאת לארוחת ערב ולסרט ("מילק").

מממאיה35

New member
נתקעתי ../images/Emo4.gif

בתחילת השבוע ירדה לי פתאום המוטיציה (ירדה? צנחה!) ולא היה לי כח לזוז ולעשות ניתוח תוצאות, אז זנחתי את זה.. לצערי זה מוכר, אני בתקופה של פיקים בעניין המוטיבציה או יותר נכון להגדיר את זה "כח" או "אנרגיה" לניתוח תוצאות.. אי אפשר שהן יגיעו מנותחות כבר ואגש ישר לחלק המעניין?
מה שכן - במהלך השבוע (כולל היום!) עשיתי איזה ניסוי שלדעתי אפשר להכריז עליו כניסוי האחרון של הפרק הזה! תוצאות - בתחילת שבוע הבא
סופש הזה אני נחה.. ~סופש נעים~

תפסתי שוונג

האבסטרקט נכתב, שוכתב, הותאם, ושופצר ו...אפילו הוגש לפני 3 דקות. מאמר ב' לכנס שהדד ליין שלו הוא באמצע דצמבר הולך ונכתב, ומתקדם לא רע. עוד יום שלם של עבודה (בערך) והמתנה לדאטה מהשותפה שלי לכתיבה, וגרסא ראשונה תהיה כתובה. מבחן הזוועה בסטטיסטיקה נגמר, ויוגש בשבוע הבא. גם הרוויו הסטטיסטי שאני צריכה להגיש כתוב ומוכן. עוד מאמץ קטן, שני פייפרים לקורסים שאני לוקחת, הסמסטר הזה נגמר ומתחיל חלק ב' של הדוקטורט - כתיבת Integrative paper שיעביר אותי ל-Candidacy, ויאללה, הצעת מחקר. עכשיו - יומיים טיול עם אורחים, בלי לפטופ ובלי עבודה (חוץ מהמאמרים שאני לוקחת לקרוא בלילה
).

helene

New member
לא עשיתי הרבה השבוע

מכירים את זה שיש לכם רעיון בגדול אבל אתם פשוט לא מצליחים לפרק את זה לגורמים ולהכין איזו תוכנית פעולה? אז זהו. זה המצב שלי בשבועיים האחרונים. מה שאומר שאני אומנם עובדת, אבל בצורה מאוד מבולגנת ואין לי מושג אם זה יועיל במשהו בסופו של דבר.זה קצת מדאיג אותי. בשלב הזה הכתיבה כבר הייתה צריכה להסתדר. ופתאום אני מתחילה לגלות שהרעיון שלי הוא אולי לא כל כך מגובש כמו שחשבתי. או לא מסתדר עם הטקסט כמו שחשבתי בהתחלה. אני לא יודעת אם זה כי לא קראתי מספיק, לא קראתי את הדברים הנכונים, או שיש משהו בטקסט שלי שאני מפספסת. איך בדיוק יודעים מתי צריך לקרוא מחקרים נוספים ומתי עדיף לעזוב הכל ולשבת רק על הטקסט?

ללס1

New member
זו בדיוק ההתלבטות שלי בחודש האחרון

אז אני אנסה להסביר את המסקנות שלי מהמצב. בזמן האחרון אני קוראת וקוראת והחלטתי שבאיזשהו מקום אני הולכת לאיבוד בין כל המידע הזה. אז אני מתחילה לאסף מאמרים באותו תחום ידע ,לחזור על הסיכומים ולהתחיל לכתוב. בהמשך אפשר לקרוא איפה שמרגישים פערים ולהשלים מידע. בכל מקרה לפני שהתחלתי עם תתי הנושאים, פשוט כתבתי במילים שלי בלי כללי כתיבה;ציטוטים איזכורים וסיוטים אחרים,את המידע שאני רוצה להעביר. מה שיצא זה מסמך עם הרעיון שאני רוצה להעביר בסדר בו אני חושבת שיש להציג את כל הספרות .בתוך השלד הזה אני מציינת לי הערות וחלקי מאמרים. עכשיו מה שנשאר זה לכתוב לעומק כל תת נושא מהמאמרים המרכזיים שיש , ובהדרגה אני מקווה שתצא הסקירה הספרותית. מקווה שזה יעזור לך קצת. בסופו של דבר זה מאד אישי.

d a p h n a

New member
התקפה קשה של סינדרום המתחזה

לא עשיתי מספיק השבוע, המנחה שלי שולח לי מסרים סותרים לגבי ההכנה שלי לבחינות, יש לי הרגשה שהוא רוצה שאדע עוד די הרבה חומר אבל הבחינה עוד כשבוע ואני חייבת להגיע למצב של חזרה על חומר שכבר קראתי ולא קריאה של חומר חדש... ובנוסף לכל זה (ואולי בגלל כל זה) היתה לי "התקפה" של סינדרום המתחזה שקצת שיתקה את תהליך העבודה...

אוי ../images/Emo4.gif

אבל ... עוד שבוע זה ייגמר, והבחינה תהיה מאחורייך, ואז.. יומולדת.. נכון? אז פרופורציה. ואני בטוחה שכבר גמרת לקרוא כל מה שנחוץ, ואולי צריך פשוט לשים גבולות למנחה. כן, לפעמים גם מנחים צריכים גבולות כדי להיות מנחים טובים יותר.

d a p h n a

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שחלק מהעניין הוא שהוא רוצה שאני אכיר תיאוריות מסויימות, שהן הבסיס למחקר שנעשה היום אבל אין ממש צורך שאני אקרא אותן ישירות כרגע (לכולן נחשפתי בעבר), אז הלכתי וקראתי כמה תקצירים וביקורות ספרות ועכשיו הן יושבות אצלי קצת יותר טוב. בנוסף, יש תקופה מסויימת שאני פחות בקיאה בה. נראה לי שאני פשוט אקח איזה טקסטבוק בסיסי שמסביר עליה ואעבור עליו. אני חושבת שאני אפילו אעזר טיפה בוויקיפדיה רק לסדר את האירועים העיקריים בראש שלי. ואז, כמו שאת אומרת, אני רק יכולה לקרוא את מה שאני יכולה. אני אסיים את מה שעוד יש לי בימים הקרובים, ואעבור לחזרה על החומר. לפחות למרות כל הדברים שהוא מבקש ממני, הוא גם אמר לי במפורש שהוא יודע שאני בקיאה בתחומים המרכזיים שלי ולכן הוא לא מודאג בכלל לגביי, וזה די מעודד.

מעיןבר

New member
יצאתי לשבת ללא משימות כתיבה ../images/Emo13.gif

הפרופוזל אושר ע"י מנחה אחד ומחכה לאישור המנחה השני, המאמר נערך ומחכה לאישור ולהגשה של המנחה הראשי שלי. לא זוכרת מתי לאחרונה לא הייתי צריכה לכתוב משהו. מה כן יש? בחנים לבדוק ותרגיל להכין במסגרת מטלות ההוראה...

מרחף1

New member
Waiting, Just waiting...

בודק אחד כבר החזיר (אין) הערות על התזה, עכשיו מחכה לשניים האחרים. בשבועיים הבאים בחו"ל (ראיונות במקומות פוטנציאליים לפוסט) ובנתיים כותב סימולציות בשביל המנחה שלי.....

משוש30

New member
../images/Emo45.gif כתבתי את ההרצאה לכנס והכנתי מצגת

הרבה פגישות עם אנשים חשובים בנוגע לדוקטורט/פוסט דוקטורט/כנס שאני מארגנת
קראתי רק חצי מהספר שרציתי לסיים כבר שבוע שעבר-אנסה לסיים השבוע בגדול אני כל הזמן בריצות מטורפות, מנסה להספיק מיליון ואחד דברים, כל זה בלי לישון בלילה בכלל (הקטנה התחרפנה לגמרי. לא יודעת מה עובר עליה). בקיצור בשבת התמוטטתי לגמרי, חטפתי כאבי בטן, עייפות נוראים וביליתי את רוב היום במיטה. לא יודעת איך עושים הכל יחד
אבל... ממשיכה לרוץ. יש פה מישהו לרוץ איתו?

למעלה