עוד שבוע יש לי יומולדת!!!!!!!

MaPHisTo

New member
עוד שבוע יש לי יומולדת!!!!!!!

הפי בירסדיי טו מי!!! כן כן, ולכל אלה שלא יודעים, אני רק בן 15 , קטן קטן אבל יש בו הרבה. אני מתאר לעצמי שדריה הייתה אומרת לי משהו כזה אם היא הייתה יודעת עברית: תשמע לי, תנסה למות עד שש עשרה, אתה לא מפסיד הרבה. אבל נחסוך ממכם את הזבל שלי, אז אנשים- חג סוכות שמח, אל תתנו למורים לנצח!!! השד-יודע-מה, מפיסטו

Synthetic mE

New member
מאפ? מאפ!

*איי!* (צווחת בריטניחס) חזרת ! אושר, שימחה, גלגלונים, מחיאות כפיים.. אליי למייל.. וצרף את הציור שלך לכאן..אני לא הצלחתי להעלות אותו.. גיתית

GirlFriend

New member
מזל טוף! אני יהיה בת 15 רק ביולי../images/Emo4.gif

אוף פספסתי ת´פרק היום....

Xenophobe

New member
שלום שלום התגעגעתי...

אני עדיין מחכה למסר שלי! יומולדת... אני לוזוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה שחגגתי יומולדת... אה כן אני נזכרת... בכיתה ז´ שעוד חשבתי שיומולדת זה משהו טוב... אבל הזמן עובר ואני מזדקנת... 18 דופק לי כבר בדלת:/ אני כבר אדבר איתך ביום שני... אם לא לפני.... צ´אוו

MaPHisTo

New member
הכנתי רשימה קצרה של מתנות...

אז ככה: -מעיל דמוי עור ארוך בסגנון מטריקס -מערכת, כמה שיותר גדולה וטובה -מכנסיים מדגם אקס בוי, וכמו שאומרים, טובים השלושה על השניים... -כסף!!! אני במחסור אדיר מהסוג הזה של דברים אז יאללה - דיסקים!!!!!!!!!!!!! המון המון דיסקים!!!!! - בובה מתנפ... טוב בלי להכנס לפרטים בקשה!!!!!! - וכמובן, יש להציף אותי בתמונות של דריה כדי שאני אפילו לא אעז לחשוב שהעולם הוא מקום שמח. (כל מה שנכתב דלעלעיל זה מחשבותיי העמוקות ביותר כל שאין לייחס להן יותר מדי משמעות) בתקווה שייפול עליכם הסכך, מפיסטו

למעלה