עוד שבוע לא טוב בבילבורד

14מתן

New member
עוד שבוע לא טוב בבילבורד ../images/Emo10.gif../images/Emo125.gif

BEHIND THESE HAZEL EYES ממשיך לרדת ממקום 7 למקום 8 וכבר יש לו פלטינה
שבוע 13 SINCE U BEEN GONE יורד מ15 ל20, קיבל כבר פלטינה שלישית
שבוע 31 וBREAKAWAY יצא לו מהטופ50 אז אני לא יודע איזה מקום הוא
שבוע שעבר הוא סגר 11 חודשים שם
הדיסק לעומת זאת חוזר לטופ10 - מקום8 - עם מכירות של 63,000 עותקים
שבוע 31

Shai B

New member
לא הייתי אומר שזה לא טוב...

הכל יחסי. SUBG כבר שיר ממש ישן בארה"ב (יצא בנובמבר), וזה שהוא עדיין ב-20 הראשונים זה מדהים! זהו השיר המושמע ביותר השנה בתחנות הפופ ברדיו האמריקאי שזה הישג ענק. גם בשאר העולם השיר כבר עושה חיל במצעדים. Breakaway סוף סוף יצא החוצה לאחר כמעט שנה במצעד! בשבוע שעבר הוא היה מקום 50, ולפי החוק של "בילבורד" ברגע שסינגל ששהה למעלה מ20 שבועות במצעד מגיע למקום נמוך מ-50 הוא נבעט החוצה, כך שהוא לא יהיה השבוע במצעד. BTHE רק תופס תאוצה יותר ויתר כל שבוע, אך כל עוד קארי ובו מוכרים סינגלים, היא לא תוכל להתקדם. השבוע BTHE מקום 2 בהשמעות הפופ בארה"ב אחרי מאריה ויש מצב שהיא תעלה למקום 1 בקרוב שכן מאריה הולכת ודועכת עם WBT. האלבום שבוע הבא יחצה את מכירות ה-2.6 מיליון בארה"ב! נפלא! בינתיים זה האלבום ה-5 הנמכר ביותר השנה בארה"ב. חבל שהיא הוציאה אותו בנובמבר 2004 ולא השנה, כי אז גם המכירות הענקיות של 2004 היו נחשבות לה והיא היתה ממוקמת יותר גבוה.

14מתן

New member
צודק

בקשר אבל לאלבום אני לא הכי מסכים אם היא הייתה מוציאה אותו יותר מאוחר המכירות ההתחליות אולי לא היו גבוהות כל כך כי היא הוציאה לפני הכריסטמס ששם המכירות גבוהות

this is my way

New member
אייש לא נורא היא עוד תתאושש

אם לא עם השירים האלו אז הבאים יעשו תעבודה

purple rain2

New member
כל ראשי התיבות האלה הורגים אותי../images/Emo6.gif

למרות שנראה לי שאת כולם הצלחתי לפענח

Harajuku boY

New member
זה לא נורא בכלל

אי אפשר להתרגל כל הזמן מ TOP 5 (למרות שזה שדיי כיף) שתמשיך ככה
אגב, הקדשתי את השיר SUBG לידידה שלי ב 99ESC (אבל זה היה רק תירוץ כדי לשמוע את השיר

מישהו מוכן להסביר לי איך זה עובד?

אני לא מבין. השיר החדש של ג'סיקה סימפסון במקום 33 והם כתבו שזה: Hot Shot Debut. לפי מה שהבנתי רק התותחים הכבדים נכנסים ישר למקום הראשון ואילו אחרים מטפסים למקום הראשון או פשוט לא ממריאים. הרי לא קונים הכי הרבה בשבוע הראשון? שמישהו יסביר לי בבקשה! תודה.

14מתן

New member
זה יותר בנוי על השמעות ברדיו

לרוב שירים מתחילים נמוך ועולים למעלה במקרה של ג'סיקה סימפסון זה הורידו את השיר שלה הרבה פעמים אז הוא נכנס גבוה, אבל אין לו כמעט השמעות ברדיו אז ככל הנראה היא תרד שבוע הבא, או שלא חחחחחחחח

למעלה