עוד שבוע נעליים...

עוד שבוע נעליים...

עידו בעוד שבוע צריך לנעול כבר את הנעליים אני קצת חוששת לגבי זה יש למישהו קצת טיפים לתת לפני שאנחנו קונים את הנעליים? בנוסף רציתי לשאול מתי ילדכם/תכם התהפכו? האם הגבס/נעליים מעכבים התהפכות מצד לצד? צריך לעזור להם?, ומה לגבי זחילה , הם זוחלים עם הנעליים או בלעדיהם?

Adoushi

New member
שלום

לרחלי ואייל, אין לדאוג, הם מתהפכים עם הנעליים, עומדים עם הנעליים, זוחלים איתם או בלעדיהם. הנעליים לא עיכבו את לידיא, הרגשנו אפילו שזה חיזק לה את שרירי הרגליים. טיפים ומידע מורחב: מומלץ מאוד לקרוא באתר של אושרי. בהצלחה!

ilana k

New member
היי

ליאורי התחיל להתהפך מאוד מוקדם. אבל הכי מעניין שאם הגבס הוא התהפך מבטן לגב. מרגע שהורדנו לו את הגבס ונעלנו נעליים הוא הפסיק להתהפך מבטן לגב והתחיל בדרך הקשה מבטן לגב. ורק לפני שבועיים התחיל להתהפך לשני הצדדים. בקשר לזחילה אין לי מושג. ליאור רק עכשיו מתחיל להרים את התוסיק לקראת זחילה, והוא כבר בשלב של נעליים רק בשעות הלילה. בהצלחה!!! ואל תדאגי, לפי דעתי את השלב הקשה כבר עברתם

nlanxner

New member
אצלנו

אוריה דילגה על שלב ההתהפכות...היא בעצם לא ידעה להתהפך וכבר זחלה (עם הנעליים בקלות), נעמדה (גם עם הנעליים בלי שום בעיות) והתחילה ללכת לאורך הרהיטים בלי שהיא התהפכה. רק לפני שבועיים (היא עכשיו בת שנה) היא נפלה ומצאה את עצמה על הגב ופתאום ראיתי אותה מתהפכת בקלות...אגב, גם בתי הגדולה שנולדה בלי שום ק"פ מעולם לא התהפכה...וכמובן שלמדה ללכת ולעשות הכל בלי זה עד שבסביבות גיל שנה קרה אותו דבר וגיליתי שהיא יודעת לעשות את גם זה...אומרים שחשוב שהילד יעבור את כל השלבים אבל לא ברור לי למה. אני רואה את הבת הגדולה שלי ולא נראה לי שזה הפריע לה במשהו...

גווניבר

New member
ההתפתחות שלי

היתה מהירה יחסית לאחים שלי. זחלתי כבר בגיל 6 חודשים עם גבסים. בגיל 10 חודשים עמדתי עם הדניס-בראון, הלכתי לפני גיל שנה. הטיפ שלי- לא לדאוג! לא צריך לעזור לתינוק, כל אחד מתקדם בקצב שלו (עם ק"פ, ובלי ק"פ)

למעלה