עוד שבוע עבר, אם השתנה משהו - מה משחקים עכשיו?

קרנפול

New member
עוד שבוע עבר, אם השתנה משהו - מה משחקים עכשיו?

יותר כי אני צריך לפרוק את מה שעבר עלי בtlou...

קרנפול

New member
ספויילר ל tlou למי שלא שיחק...

ואו, אני מעריך שאני באמצע בערך,
יצאתי מהעיר הראשונה, נסענו, ונתקלנו באמבוש.
אחרי קרבות רבים פגשנו שני אחים שגם נמלטו, אחד מהם בגיל של אלי.
חברנו כדי להגיע למטרה משותפת, ובדרך גם התידדנו.
ואז האח הקטן ננשך והשתנה, האח הגדול ירה בו והתאבד...
איזה עולם אכזרי הם בנו במשחק הזה, ועדין הכימיה שנוצרת בין הדמויות עשויה ממש טוב.

מה שכן דילגתי על כמה בתים ולא חיפשתי בהם, עכשיו אני שוקל (לא ברצינות כי אני רוצה להתקדם) לחזור לשמירה קודמת קצת ולראות אם אפשר לאסוף שם דברים...

tlou הוא לא vagrant story או torment

אבל ללא
ספק אם אנחנו מכלילים רק משחקים מ12 השנים האחרונות הוא לגמרי בטופ 3 וללא ספק המשחק הקולנועי הכי טוב של סוני by far.

יש לtlou2 נעליים מאוד גדולות למלא ועם ההידרדרות המזעזעת של המתים המהלכים (כבר זבל שלא שווה צפייה)

יש להם הזדמנות להפוך את tlou לאחד ממותגי הזומבים החזקים.

זה בתנאי שהוא לא יהפוך למשחק עם 20 אלף מסרים פוליטים.. ולמי שתוהה ברור שאני בעד הקהילה הגאה וברור שאני גם בעד הכנסת מסרים שהם בעד הקהילה הגאה במשחקים.. מה שאני לא בעד .. שזה יהפוך להמשך פוליטקלי קורקטי בשביל למצוא חן ושהזומבים לא יהפכו פתאום למוטיב משני.

קרנפול

New member
עכשיו הבנתי למה התכוונת בtlou 2

באמת מקווה שזה לא יהפוך לרק מסר פוליטי,
הם יכולים לעשות את זה כל כך מוצלח.

קרנפול

New member
לגבי שאר המשחקים ששיחקתי

עדין לא התקדמתי במכשף מאז הפעם הקודמת, עכשיו נכנסתי מדי לtlou אז זה יחכה קצת.
התחלתי את ההקדמה של horizon zero dawn על הפליסטישן, רק כדי לראות מה זה:
כמובן שעוד לא הבנתי הרבה , אבל הנופים במשחק והעברה של הרגשות של הילדה הם משהו שממש אהבתי.
אני כנראה יחזור על הקטע הזה כשארצה להתחיל את המשחק אחרי tlou.

שיחקתי ori and the blind forest , נראה לי שהתייאשתי ממנו , דורש יותר מידי השקעה ועצבים- ואין לי כח לזה. (למרות שהמוזיקה יפה וגם העיצוב של המשחק.)

נכנעתי ליצרים וקניתי סוויץ', והיא הגיעה אליי בתחילת שבוע. לבנתיים יש לי רק משחק אחד -legend of zelda breath of the wild, נראה לי נחלק -כל יום משחק אחר - ככה שאוכל להתקדם במקביל בכמה משחקים.
התחלתי אותו, וסיימתי את הפרק ההתחלתי ואז עצרתי לבנתיים (אחרי שקיבלתי את הגלשן).
צריך לדאוג למלא פרטים במשחק הזה , כמו חום גוף, חפצים שנשברים (גם נשקים וגם מגנים), ואוייבים ממש מגוונים. אני לא מחבב את הטרחנות הזאת יותר מידי, אבל הבנתי שהמשחק ממש טוב.)

עכשיו באופן רישמי יש לי את כל הקונסולות העכשויות, בלי עין הרע.
כל 4 יציאות הhdmi של הטלויזיה תפוסות.
(קניתי מזמן xbox בגלל שאין לי דרך לצפות בסרטים דרך האינטרנט, אז אני קונה דיסקים).

למעלה