עוד שבוע עבר חלף לו! סכמ"ש!

LOLI152

New member
עוד שבוע עבר חלף לו! סכמ"ש!

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך חגגתם את שמחת תורה? זהו, חזרה לשגרה בלי חגים? מאושרים או מבואסים מזה? בדיחה טובה ששמעתם לאחרונה? משהו שאתם מתרגשים ממנו שיקרה בסופ"ש/שבוע הבא? שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע!

LOLI152

New member
מסכמ"שת!

איך עבר עליי השבוע? פשוט מקסים! :) שבוע נפלא! סרט השבוע? חחח אוהו! כמה סרטים! מלך האריות 1+2+3, הרקולס, נסיך מצרים, רטטוי, מולאן- ועוד ועוד. ספר השבוע? המדריך האולטימטיבי לטרמפיסט. שיר השבוע? i'm yours תוכנית\סדרת השבוע? חברים.. :) גאונות! ציטוט \ פתגם השבוע? עוגיות... ופורנו!! ואו, יור אה גרייט מומ! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? התארחתי אצל חברה הרחק הרחק. אנשים חדשים, נוף חדש, אוויר חדש. היה מושלם. עצבון \ ביאוס השבוע? שיצא לי לדבר עם היקר רק ל5 דקות בערך. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? החדשנות! XD אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? חברתי היקרה:) ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך חגגתם את שמחת תורה? יצאתי להסתובב בעיר לפגוש אנשים וכאלה.. לא הייתי בבית. זהו, חזרה לשגרה בלי חגים? כן.. מאושרים או מבואסים מזה? מאוד באסה. בדיחה טובה ששמעתם לאחרונה?בייגלה א' ובייגלה ב' מטיילים ברחוב.. רצים.. קופצים משחקים נהנים.. פתאום בייגלה ב' רץ לכביש ונדרס! בייגלה א' מתחיל לבכות וזה להיכנס לסרטים.. בא שוטר ושואל אותו "בייגלה, למה אתה בוכה?" בייגלה א' עונה "היינו כאחים!" (נא לקרוא בקול, ואז תבינו!) משהו שאתם מתרגשים ממנו שיקרה בסופ"ש/שבוע הבא? היקר חוזר לסופ"ש! :) שיהיה לכולכםםםםם סוף שבוע מקסים וכייפי! :)

LOLI152

New member
חחח תודה!

לא שלי. שמעתי בקורס. אבל היא משעשעת, לא? יש עוד אחת! איזה אחת עולה לגג ומחליטה להתאבד. היא קופצת מקומה 20. בקומה 19 תופס אותה מישהו שואל אותה "את נותנת?" היא עונה "לא!" אז הוא עוזב.. בקומה 17 תופס אותה מישהו שואל אותה "את נותנת?" היא עונה "לא!" אז הוא עוזב.. בקומה 13 תופס אותה מישהו שואל אותה "את נותנת?" היא עונה "לא!" אז הוא עוזב.. בקומה 9 תופס אותה מישהו שואל אותה "את נותנת?" היא עונה "לא!" אז הוא עוזב.. בקומה 5 תופס אותה מישהו שואל אותה "את נותנת?" היא עונה "לא!" אז הוא עוזב.. בקומה ראשונה היא מחליטה שדי,היא רוצה לחיות! תופס אותה מישהו שאול אותה "את נותנת?" היא עונה "כן!" הוא צועק לה "זונה!" ועוזב.

מסכמ"ש...

איך עבר עליי השבוע? פסדר סרט השבוע? המימזי האחרונה ספר השבוע? ספר מלכים(זה ספר על הכובסשים הגדולים של ישראל ואני מת שיהיה לי אותו!!!) שיר השבוע?מיתר קרוע תוכנית\\סדרת השבוע? ג'ורדן ציטוט \\ פתגם השבוע?מורחת איפור על הפצעים שבלב/מתלבשת יפה כדי להסתיר תחבלות/ככה לא תוכלי להשתחרר מהכאב/את רק תגרמי ליותר יבלות. דבר מיוחד שעשיתי השבוע?נסעתי לדודים שלי... עצבון \\ ביאוס השבוע?הייתי חולה... ורציתי לשחק כדורגל אז הלכתי ואחרי חמש דקות הקאתי.... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אכלתי מזה טוב בשמחת תורה... אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע?לא היה תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך חגגתם את שמחת תורה?נסעתי לדודים שלי זהו, חזרה לשגרה בלי חגים?יאפ מאושרים או מבואסים מזה?ייייייישששששששש סופסוף זה נגמר!!!! בדיחה טובה ששמעתם לאחרונה?- משהו שאתם מתרגשים ממנו שיקרה בסופ"ש/שבוע הבא?חיפה-מכבי!!!!-איזה משחק!!! וגם מתחילה הליגה של חברים שלי ואני אחראי קהל!!!

שני חמו1

New member
סכמ"ש

איך עבר עליי השבוע? כיף ! סרט השבוע? משחקי ילדים, הבופור ומדורת השבט.. ספר השבוע? אחות קטנה . קראתי אותו פעם שניה ושוב לא אהבתי.. הוא מרוח מידי שיר השבוע? קשה להחליט! אבל.. מלנכוליה אהובתי, רעמים וברקים, הכוס הכחולה ועוד כמה.. תוכנית\סדרת השבוע? קופיקו [כל כך מצחיק !], חברים, הפיג'מות ועוד כמה תוכנייות באקסטרה הוט.. ציטוט \ פתגם השבוע? "עברי ההומו...." דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי אתמול בהופעה של עברי לידר בהאנגר 11.. היה מאווווד טוב ! עצבון \ ביאוס השבוע? נגמר החופש הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הנחש שקיבלתי וההופעה ! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אח שלי.. מצחיק איתו תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך חגגתם את שמחת תורה? אני ישנתי.. אבא שלי נסע עם שני אחים שלי לחגיגות בניצן והביאו לי דגל זהו, חזרה לשגרה בלי חגים?
מאושרים או מבואסים מזה? מאושרים בדיחה טובה ששמעתם לאחרונה? לפני חמש דקות חבר של אבא סיפר בדיחה (לא מצחיקה) .. שכחתי משהו שאתם מתרגשים ממנו שיקרה בסופ"ש/שבוע הבא? חברה שלי חוזרת מפולין במוצ"ש

../images/Emo214.gifיש לי את הספר "אחות קטנה"

ובדיוק כמו שהנחתי אותו במדף , ככה הוא נשאר שם... כולם מפחידים אותי לגביו

../images/Emo214.gifמסכמת.....

איך עבר עליי השבוע? חוץ מדבר אחד הכל היה כמו סרט אימה פה. סרט השבוע? היום ב18:00 יש את "אני והמזל שלי" בהוט גולד. הסרט הכ י יפה שראיתי לפני כמה חודשים.. ספר השבוע? איזה ספר ואיזה נעליים.. שיר השבוע? עזבו אותי משירים. תוכנית\סדרת השבוע? דיי! ציטוט \ פתגם השבוע?יש כל מני שכנראה הספיקו להתעופף עם הרוח.. דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הייתי בלוויה. הייתי בשבעה. אכלתי שווארמה עם חברה. נפגשתי עם ידיד ממש טוב. בכיתי מלא. הייתי באוניברסיטה פעם ראשונה.לקחתי את הכלבה שלי מבית חולים. עצבון \ ביאוס השבוע?בלה בלה בלה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?הייתי באוניברסיטה, היה כנס סטודנטים חדשים.כל כך התרגשתי והיה שווה כל רגע. אייקון \ סמיילי השבוע?. איש השבוע?כפיר. תמונת השבוע . ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) איך חגגתם את שמחת תורה?בללכת לשבעה. ואחר כך שווארמה עם חברה. זהו, חזרה לשגרה בלי חגים?באסה.. מאושרים או מבואסים מזה?מבואסת מהרבה דברם גרועים יותר. בדיחה טובה ששמעתם לאחרונה?שאני יפה? משהו שאתם מתרגשים ממנו שיקרה בסופ"ש/שבוע הבא?אוניברסיטה..מתחילים ללמוד 8 שנים. שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע!

שני חמו1

New member
אוי אוי אוי.. תהיי חזקה ../images/Emo201.gif

הזמן יסדר את הכאב.. שיהיה לך המון המון המון המון.... הצלחה בלימודים !

../images/Emo214.gif 8 שנים כי אני לא מתכוונת להתאבד..

אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה (משמע הדבר שהכל תלוי בקצב למידה שלי), המינימום הוא - תואר תוך 3 וחצי שנים. אני רוצה להיות פסיכולוגית, כדי לעבוד בתחום- אני צריכה 2 תארים. אני נותנת לעצמי חצי שנה נוספת כדי למרוח את כל העסק הזה ולנשום..לא לשכוח את עצמי, ולכן ..השאיפה שלי היא תוך 8 שנים להיות פסיכולוגית בעלת נסיון וידע
בנוגע לתוכן ההודעה שלך, אני מעדיפה שלא לפרט..אישי מדי. ולא יזיק לך לכתוב פה קצת יותר, עד שהפורום מתעורר..

הכי חשוב שאין בכוונתך להתאבד.../images/Emo3.gif

מאחל לך המון הצלחה בלימודים! גם אני חשבתי בזמנו ללמוד פסיכולוגיה, אבל עקב הקושי, אורך הלימודים והחשש שאזדהה יתר על המידה עם המטופלים... החלטתי לוותר. ואם בא לך לשתף בדברים אישיים, את תמיד יכולה לשלוח מסר.

למעלה