עוד שבוע עבר לו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
עוד שבוע עבר לו

טוב אז חזרתי הביתה לסוף שבוע ואכן היה שבוע עמוס. קבלתי את התוצאות של המבחן בכימיה- הציון הוא לא מי יודע מה ( 75) אבל העיקר שעברתי . אמא שלי אומרת שזה ציון סביר למי שבחיים שלה לא למדה כימיה ולרמה כזאת אך לי קצת קשה להתירגל לציונים כאלה. אני כנראה צריכה לעשות סוויץ במוח ממה שהיה בסמינר. בכל אופן, אני שמחה שזה מאחורי. יום ראשון עוד שבוע המבחן באנטומיה וכולם בלחץ היסטרי. אני האמת כבר נכנסתי לסוג כזה של אדישות ואני לא יודעת אם זה כל כך טוב- כבר אין לי כוח להילחץ. מה שאני יודעת זה שעוד יש לי טונות של חומר ללימוד ולא כל כך נכנס לזיכרון הכל. מקווה שיהיה בסדר. ביום שני הייתי אצל הראומטולוג להביא לו את המכתב מהאישפוז והוא אמר שצריך להעלות שוב את מינון הפרדניזון ולחזור אליו בעוד שבועיים. לצערי כבר רואים את התוצאה על הפנים ועקמתי לו פרצוף במשרד שעד שהצלחתי קצת להוריד מהנפיחות של הפנים שוב פעם זה יחזור אבל אין מה להגיד. אחרי יומיים שהעלתי את המינון כבר הרגשתי בהבדל- הצמרמורות והחום ירד וגם כאבי הפרקים. החרא הזה ( סליחה על הביטוי) עושה את העבודה אין מה לומר. מה עוד היה השבוע? דוד שלי קיבל התקף לב ונכנס לניתוח מעקפים ועכשו הוא כבר הרבה יותר טוב תודה לאל ומיום רביעי אבא שלי מאושפז בבית חולים בגלל פצע שהסתבך לזיהום והוא חולה סכרת כך שזה מסוכן. כאילו איזה קללה רבצה על המשפחה שלי בתקופה האחרונה. אומרים שצרות באות בצרורות. היום אני אמורה לקבל את טיפול הברזל השישי והאחרון נכון לעכשו. באישפוז עשו לי בדיקת דם וההמוגלובין עדיין לא בשמיים כמו שהייתי רוצה לראותו ועומד על 9.6 אבל אי אפשר להגיד שזו לא עליה נכון? וצריך להתסכל על כל דבר בחיוב. נראה לי שהם לא יסתפקו ב 9.6 באישפוז יום ואצטרך אולי לקבל עוד סידרה אבל נחכה ונראה, אני לא מקדימה את הבאות... טוב מספיק להתבטל, אנטומיה קוראת לי .................

Fire Wolf

New member
תמשיכי להיות חזקה!

hepatitic vein and vena cava are just names think of how your body works and then it will be just the same.

gaia20

New member
אני אומרת- אחלה ציון!!

כל הכבוד לך! ואני שמחה שהורדת מכמות הלחץ, זה לא האדישות שלא טובה זה הלחץ ההסטרי שאת מכניסה את עצמך אליו שלא טוב לך... זה מדהים איך משהו כל כך חרא כמו סטרואידים, יכול לשפר את המצב בצורה כל כך משמעותית ובזמן כל כך קצר....אני קיוויתי בפגישה האחרונה שלי עם הראומטלוגית, שהיא תוריד לי עוד קצת מהמינון, אני על 7.5, למרות שזה ממש מינימום של מינימום, אני כל כך רוצה להגיע ליום שהיא תגיד לי שלא צריך יותר, ושנשארים על פלקווניל (שאת זה בטוח אצטרך לקחת כל החיים)....זה נראה כל כך רחוק לי....היא ממש זהירה בהורדת מינונים... ומצד שני, בפעם האחרונה שירדתי במינון מתחת ל 5 מ"ג, קבלתי התלקחות ישר לפנים.... אני מאוד מצטערת לשמוע בקשר לסבא שלך ולאבא שלך ויש צירוף מקרים במשפחות שלנו גם אחותי חולת סוכרת, וגם סבא שלי עבר אירוע (שבץ מוחי ולא התקף לב) את יודעת, אני יותר ויותר שומעת על הקשר שבין לופוס וסוכרת...את לא הראשונה שאני מכירה שחולת לופוס ויש סוכרתי במשפחה...(אצלי יש אפילו שניים) בהצלחה באנטומיה

ל3

New member
תודה מתוקות

אוי , היום שאצליח להיות על 7.5 פרדניזון יהיה היום המאושר בחיי אני כבר שנתיים לא מצליחה לרדת מעבר ל-15 מ"ג גג וכשאני עושה זאת כל הסימפטומים חוזרים: פרקים, חום, עייפות קיצונית, נשירת שיער פריחות ושער ירקות. הראאומטולוג כבר אמר לי שיש מקרים ידועים של steroid dependency כשהגוף כבר תלוי בזה ויש בעיה להוריד מינונים. לכן נסו פעמיים לתת לי אימורן ללא הצלחה בגלל פגיעה בכבד והקאות קשות. כרגע אני על 30 מ"ג פרדניזון ומפנטזת על 10 מ"ג. בחיי זו כל כך מגעיל עם אלף תופעות לוואי אבל עוזר- אין מה להגיד. הלכתי לבקר עכשו את אבא שלי. הוא קצת מצוברח שצריך להישאר שם כל כך הרבה זמן אבל לפחות הוא מקבל טיפול כמו שצריך. ככה בבית הוא הזניח את עצמו ולא שמר על הסוכר

gaia20

New member
אז אצלי, כפי שספרתי

יש אותה בעיה רק במינון 5 מ"ג...בכל פעם שמגיעים למינון הזה, נראה שזה מעט מידי והגוף מתחיל להראות סימני התלקחות...גם אצלי, אם זכור לי נכון, ניסו פעמיים או שלוש, ולא הלך טוב. אני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח, כי על כל כשלון....מעלים את המינון בחזרה פי 3 ואפילו 4...
בקשר לאבא שלך....אני לא יודעת בן כמה הוא (ושיזכה להמשך חיים ארוכים ארוכים) ומה מצב הסוכרתי שלו...אבל אני רוצה לספר לך, שאחותי, בת 17 בקרוב, אצלה גילו לאחרונה סוכרת בעיניים... עד היום היא די הזניחה, רמות סוכר בשמיים ויצאו לה בדיקות מאוד לא טובות (וגם...חלבון בשתן...) וכנראה שעכשיו...שזה הגיע לדירדור במצב העיניים, נפל לה האסימון, אולי קצת נבהלה ממה שהיה לרופא עיניים להגיד...ונראה שהיא סופסוף לוקחת את עצמה בידיים...חשוב מאוד לא להזניח למזלה, היא בשלב שיש דרך חזרה ואם היא תשמור על עצמה מאוזנת, המצב יחזור לתקין. שיהיה לאבא רק בריאות
ואת בובה, תשמרי על עצמך

ל3

New member
הדרי

תודה מתוקה. אני מקווה שגם אחותך תרגיש טוב ושתדע לשמור על עצמה . לפעמים אנחנו צריכים תמרור הזהרה מהבהב ומסנוור כדי להתחיל להבין שאין ברירה אלה לשמור. האמת, שבאיזה שהוא מקום אני די מבינה את אבא שלי- זה מאוד קל לדבר מהצד אבל אם אני מנסה לחשוב מה היה קורה לו לא יכולתי לאכול לחם , פחמימות והכי חשוב שוקולד ומתוק אני לא יודעת איך אני הייתי מתמודדת עם זה בתור מכורת שוקולד. אבל, אני מניחה שאלו הרגלים שחייבים לרכוש עם הזמן וקודם כל הבריאות. המון בריאות לאחותך שירי

למעלה