עוד שבוע עבר

עוד שבוע עבר

מההיה לנו השבוע? איך עבר? מה עשיתם? דבר אחד מצוין שהיה לכם? דבר אח ד ממש רע, שהייתם רוצים לשכוח? דבר אחד שאתם מצפים לו מהשבוע הבא? מישהו אחד שהפתיע או עשה משהו מיוחדוטוב שאתם רוצים לומר לו תודה? משהו אחר שתרצו לספר?

ענתר

New member
יוצאים לחיפה עם הבת

לראות עוד רופא מי יודע אולי הפעם?

ענתר

New member
בגדול מאכזב

הוא לא כתב מכתב, צריך לחשוב הרופא השני שאנחנו הולכים ולא מקבלים ממנו מכתב, כי צריך לחשוב

נימ 1

New member
*משהו קטן בנושא של לקבל מכתב מרופא*

א. חבל לשמוע ... בא לך לחלוק איזה רופא ? שמו ? מקצועו ? מעניין אותי לשמוע.. שתפי אותנו, אנחנו כולנו בתוך הסיפור שלכ/ן כבר... ב. בעבר הרחוק, אבי נתן לי *טיפ* מכל רופא - לקבל משהו כתוב. ולא יישמתי את זה. לאחרונה , הייתי מגיע לרופאים והיו רואים אצלי בלוטת לימפה נפוחה טיפה , ככה כבר שנתיים.. .בלוטת לימפה נפוחה, כאבים באזור -ורופאים טוענים שהכאב הוא "עצבי" (איך יכול להיות שכאב עצבי גורם לזיהום שמנפח בלוטת לימפה ? לא ברור). קיצור - היו מקרים שהייתי מגיע לרופאים, והם לא ראו שום נפיחות במגע (זה בא והולך) - ואז התחלתי לדרוש מרופאים שכל פעם שהם ממששים נפיחות באזור מסויים - שירשמו את זה בכתב . היו חלק שכעסו, שזו הייתה טרחה בשבילם . ואני בחור יחסית עדין ומנומס - בד"כ לא התעקשתי . אבל התחלתי להתעקש.. לא איכפת לי... זה עדיף מאשר לבוא פעם הבאה לרופאים ולספר להם דברים שיוצאים ממני, שזה נשמע פחות "אמין" מאשר אם רופא כתב את זה בכתב. אגב , בעיקר רופאים שאנחנו משלמים להם בין אם זה 200 ש"ח או 1000 ש"ח - אנחנו לא אלה שצריכים להרגיש לא נעים... אם כבר - שהם ירגישו לא נעים שאנחנו באים ויוצאים עם הכאבים כלעומת שבאנו. נמאס !

ענתר

New member
אדם חכם אביך

אני עדיין מקווה לקבל את מכתבי הרופאים, ולכן לא הייתי רוצה להזכיר כאן שמות.

שבוע סרטים

(סרטי אימה) הרע: הבן שלי קיבל מכה ופתח את השפה והחניכיים נעלבו ממני כשממש לא התכוונתי הגיר באוטו התקלקל והיה במוסך 3 ימים כאב לי הגב (בקטנה, אבל בכל זאת) ומזג האוויר, עם כל הכבוד לגשם, לא עושה לי כיף הטוב: במסיבת יום המשפחה קיבלנו גליון הערכה להורים. נורא מצחיק! (קיבלתי ציונים מעולים
) אני מודה למשפחה שלי - לגיסתי שבאה לאסוף אותי כשנתקעתי עם האוטו ולחמותי ולדודה שהמכוניות שלהן היו אצלי בימים המסויטים האלה. השבוע הבא חייב להיות טוב. מגיע לי!

מגיע! בהחלט!

וגם יהיה יותר טוב. השבוע הבא - הוא שבוע שלראש חודשאדר, ו.. משנכנס אדר מרבין בשמחה. אז.. אני מקווה שנוכל לראות את זה גם בחיים היום-יומיים שלנו. אמן

לגמרי! כל המשפחה של בעלי גרה

במרחק של מקסימום רבע שעה הליכה ואנחנו בקושי מתראים. אבל כשמישהו צריך עזרה תמיד יש מישהו פנוי שיעזור בשמחה. כיף גדול! תודה

kikona126

New member
אממממ

היה אימון מצויין! אני ואחת הבנות שלא מסתדרות על המגרש התחלנו להסתדר! שבוע הבא זה החל ממוצש נכון? ניצחון במשחק מחר! מישהו? משהו טוב? מפתיע? לא יודעת... אבל היה אחלה של שבוע, מאז העבודה החדשה הזמן טס לי! ואני מנסה למצוא דרכים להוסיף עוד שעות ליום.... אולי ההפתעה היתה שיחת טלפון מחבר ללימודים שהציע לי להצטרף אליו לקורס מעניין באוניברסיטה... הקורס זה בעצם העבודה שלי בימים אלו ותמיד טוב להתמקצע וללמוד בו זמנית...

ענתר

New member
מה היה השבוע?

בגדול בכמה כאבים שפחתו אמנם זה השבוע שלי, אבל כשהבת כואבת, גם לי כואב ואצל הבת הכאבים התחזקו עסקתי בעיקר בקומונה שלי, וסוף סוף בתמיכת תפוז החתימה הסתדרה אז תודה לתמיכה בתפוז מה אני מצפה משבוע הבא? לבת הבכורה שלי יש מבחן חשוב, וגם לבת שמככבת פה אז אני מקווה שיעברו היטב את המבחנים וביום רביעי אנחנו הולכים למיפוי עצם הלוואי ויגלה משהו

נימ 1

New member
היא לא עשתה עוד מיפוי עצמות ?

חשבתי שכן... *טיפ* - אחרי שעברתי מיפוי עצמות (שאגב, הראה ממצאים בדיוק במקום שכואב לי - אבל אף רופא לא ידע להסביר אותם, ורוב הרופאים פסלו אותם כזניחים. אבסורד) - הבנתי שני דברים : שבדיקת מיפוי העצמות - היא מעולה - סוקרת את כל הגוף ומראה את "הנקודות החמות" . אבל לעיתים חסרת משמעות . במקרה שלי - גם כשהיה ממצא - לא נמצא רופא אחד בארץ שידע להסביר אותו (הרבה רופאים אמרו לי "מממ.. מעניין. אבל לא יודעים להסביר. אמת לאמיתה) ב. אחרי שביצעו אצלי שני מיפויי עצמות בשנה אחת (ה-מ-ו-ן קרינה) , אמרה רופאה שהייתי צריך לבצע מיפוי עצמות תלת פאזי (תבדקי את זה לפני שמקרינים את הבת שלך סתם) . סתם טיפ. היא אמרה שזה נותן תמונה יותר טובה . חבל שאמרו לי את זה רק אחרי שכבר ביצעתי שני מיפויי עצמות. ייתכן וזו בדיקה אבל שמבצעים רק כשהכאב הוא נקודתי, ולא כמו במקרה שלכם. מקווה שהבדיקה תיתן כיוון להתקדם איתו. את חושבת שהליריקה החמירה את הכאבים ?

ענתר

New member
היא עשתה כבר פעמיים מיפוי עצם

בראשונה היו קליטות באגן ובקרסוליים בשניה לא כמובן שאף אחד לא ידע מה להגיד עכשיו כשהכאבים התפשטו בכל הגוף מנסים מההתחלה הליריקה לא החמירה, אבל עדיין לא עזרה וחוץ מזה
שמחה לפגוש אותך פה שוב חבל שלא רק על תקן יועץ

נימ 1

New member
אני בטוח שיש מקרים

שבהם מיפוי עצמות נותן לרופאים כיוון כלשהו. ועכשיו אחרי שסיימתי להיות פוליטיקלי קורקט , אומר זאת- המקרה שלך דוגמא שמחזקת את המקרה שלי - שאלה נוקבת לרופאים - לשם מה מבצעים בדיקה עם כל כך הרבה קרינה, כמו מיפוי עצמות - אם גם כאשר מתקבלת תשובה חיובית - הרופאים לא יודעים להסביר אותה ? אז לשם מה עשינו אותה ? אם הייתה יוצאת תשובה שלילית - היו אומרים "אין כלום , הכל תקין - אנחנו לא יודעים מה לא בסדר " אם יש תשובה חיובית - במקום להגיד משהו לא בסדר - עדיין אומרים "אנחנו לא יודעים מה לא בסדר". אז מה שונה בין שני התרחישים ? עדיף כבר לא לבצע את כל הקרינה , אם ממילא לא יידעו לאבחן. הדבר היחיד שכנראה זה נותן להם כיוון - זה לבצע מיפוי נוסף אחרי תקופה, לראות אם הממצא החמיר . אגב, גם במקרה שלי , בדיקת מיפוי הראשונה הראתה קליטה מוגברת - בדיוק באזור הכאב (לא בעצם הזנב, לא בקצת הבוהן - אלא בדיוק במקום שכואב) - חלק מהמומחים פטרו את זה כ"צירוף מקרים". במקרה המיפוי הראה קליטה מוגברת באזור שכואב לך. אין משמעות . בחיי. במיפוי השני - גם אצלי - כבר לא הייתה קליטה. האם זה אומר שהכאב עבר ? מצטער שהבדיקה לא בקורולציה עם עוצמת הכאב שלי. אני יודע בוודאות שאצלי לא . ואף מחריף. אצל בתך - גם. מה זה אומר ? שלרופאים יש עוד הרבה הרבה הרבה ללמוד בקשר לבדיקות שהם שולחים , ולרדת מהיהירות שלהם. לדעתי חצי מהבדיקות זה כסת"ח לדעת שלא פספסו פה משהו שהוא "רציני". כל משהו שהוא לא בגדר חיים ומוות , והוא רק "כאבים כרוניים שנמשכים שנים" - לא ממש מזיז לרופאים ,כל עוד לא תהיה אחריות רפואית שתגרום למוות. "סתם" כאבים - זה לא נחשב. בואי נגיד שאני על תקן...*יועץ כאוב*
אולי המטרה היא שבסוף נחטוף סרטן מהקרינה (והמהדרין ידפקו על עץ כרגע) - וסרטן- הרופאים יודעים איך להתמודד איתו.

למעלה