עוד שבוע עבר...

עוד שבוע עבר...

ועולם כמנהגו נוהג. גם זה טוב, לא? כשהמדינה סוערת, לפחות במשפחה שיהיה שגרה....

שריוש2

New member
כן... למרות המצב המזעזע בצפון ניסית

ניסיתי להמשיך בשגרת החיים שלי, ובטיפול בסבתא כרגיל כמו כל יום, ולא לחשוב יותר מדי על מה שקורה עם הערבים.. אבל בכל זאת, כן דאגתי. היום הכנתי לסבתא פסטה לארוחת צהריים, ובזמן הזה, הקשבתי לרדיו. שמעתי על כל האיומים, הרקתות שנופלות, ההרוגים והפצועים, והתחלתי ממש לפחד ולדאוג. יש איומים שההפצצות יגיעו גם למרכז. ניסיתי כמה שיותר לא לחשוב על זה, ולהאמין שהכל יהיה בסדר. אחה"צ כשחזרנו מקניות, פגשנו בן של שכנים, שנמצא כבר שנה בצבא, והוא אמר לנו שלאיומים על הפצצות גם במרכז, יש משקל כבד, ואנחנו צריכים להערך כי הוא מאמין שתוך יום יומיים זה יגיע....

שריוש2

New member
וסבתא...

היא ישבה כל הזמן בכורסא מול החדשות בטלוויזיה, בתוך העולם שלה שמחה וצחקה.. אם רק היתה יודעת מה המצב פה, מה היתה מרגישה? איך היתה מגיבה? אם חס וחלילה יגיעו ההפצצות למרכז, לר"ג, והיא תשמע את הבומים, מה תחשוב? איך תרגיש?

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif עברנו את פרעה.... נעבור גם

בדרך לאמא בבית חולים תפסה אותי הבשורה שיש הרוגים בחיפה מטילים. כל משפחתי שם. לא ידעתי למי לדאוג קודם לאח של אמא בני דודים חבר הכי טוב שלי... ובבית חולים, לראות את אמא במצב ממש ממש קשה, לא מודעת לביקור שלי או למה שקורה בעיר הולדתה.... שריוש2 אי אפשר לזלזל באיומים. ויש סיכוי לא קטן שאכן החזית תגיע למרכז. אבל אנחנו חזקים ונעבור את זה. בקשר לסבתא, יתכן והיא תשאר בעולם המבורך שלה גם אם חלילה יפלו טילים, ורק תצטרכו לקחת אותה למקום מוגן. אבל גם אם היא תלחץ מהרעש הרבה תלוי גם במידת הלחץ שלכם. אם תשדרו לה שאתם לא יודעים את נפשכם מרוב פחד כך גם היא אבל תדברו אליה בטון מרגיע שזה בסך הכל הטילים של האיש הרע הזה ושהצבא יטפל בו, אז יש סיכוי שהיא תרגע. בואי נתפלל שהכל ישאר בגדר אם.... ושיפסקו הטילים והפגיעות.

שריוש2

New member
צודקת... כל היום ניסיתי לשדר לסבתא.

שהכל בסדר, ושלא קורה שומדבר.. הכנתי לה ארוחת צהריים וביחד ישבנו ואכלנו. אבל בתוך תוכי, דאגתי. תקף אותי הפחד . מה יהיה?? עד מתי כל הסיוט הזה יימשך?? סבתא של אחותי הגדולה נמצאת בחיפה ודאגתי מאוד לשלומה. באשקלון לפחות נרגעו ההפצצות. מקווה שימשיך ככה ולא יתפשט לדרום כי סבתי גרה בב"ש, ואני דואגת לשלומה. אני מקווה שנגיע איתם להסדר כלשהו, ושכל זה כבר ייגמר ושלא יגיעו ההפצצות למרכז.

למעלה