עוד שבוע תם לו...

LimiMimi

New member
עוד שבוע תם לו...

שיר השבוע:
שיר גאנז השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
תכנית טלויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע
ואפילו אקסטרות!
מה התכנונים לסופ"ש?
מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע?
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה
שמח/עצוב שהשבוע נגמר?
בא למפגש?

Cloudy Now

New member
המממ

בשביל זה אני צריכה להוריד איזה חרא, ואין לי כוח לחרא :)

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gifעונהעונה:]]

שיר השבוע: ואאא, יותר מדי.
שיר גאנז השבוע שלי: Welcome to the Jungle
אלבום השבוע שלי: דירט של אליס אין צ'יינס.
תכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי טלוויזיה חח..
סרט השבוע: כנ"ל
ספר השבוע: לא קוראת..
ציטוט השבוע: לא עולה לי..
המלצה לסופ"ש: שתקו.:]
תמונת השבוע: > אני והבלון..
ואפילו אקסטרות!
מה התכנונים לסופ"ש? אין לי מושג חח
מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? המממ, מפגש פורום נירוונה[?] חח..
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה המפגש,וזהו בעצם..
שמח/עצוב שהשבוע נגמר? לא אכפת לי.. מחר המפגש:]]
באה למפגש? כן

האהא

שיר השבוע: Evergrey - Faith Restored
שיר גאנז השבוע שלי: Double talkin' jive
אלבום השבוע שלי: Dream Theater - Awake, אבל גם Scenes from a memory, כי הייתי חייב.
תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה מארס!!! גאד איזה פרק מעולה!!!!
סרט השבוע: היום שאחרי מחר, אחלה סרט.
ספר השבוע: לא קראתי :\
ציטוט השבוע: הסולן של הלהקה שלי למישהי שהצטרפה לפורום מטאליקה: 'ברוכה הבאה, בדילאי
' אני: 'איזה קטע, כמו הכניסות שלך'
המלצה לסופ"ש: לרסס את דרום לבנון למרות ההפסקת אש..
תמונת השבוע אין. ואפילו אקסטרות!
מה התכנונים לסופ"ש? לדבר עם אלין, ולסוע לפ"ת בסוף יום זה.
מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? פגשתי ידידה שלא פגשתי שנה!!!
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה, נפגשתי עם מרינה
, ו,ו, ממ את החזרה אני מנסה לשכוח
, אני מניח שמפגש מטאליקה. שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמח, כי מתחיל עכשיו שבוע חדש ובנזונה.
בא למפגש? כמובן!!

SomebodyElse

New member
../images/Emo10.gif

שיר השבוע: REM - Bad Day שיר גאנז השבוע שלי: אממ, אין אלבום השבוע שלי: כלום, אבל חרשתי על REM תכנית טלויזיה של השבוע: האוס סרט השבוע: לוק סטוק ושני קנים מעשנים ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: סעו לאט [ואז לא תקבלו דו"ח
] תמונת השבוע ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? הסופ"ש נגמר כבר מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? קיבלתי דו"ח, סעמק
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה - טוב, אז קודם כל קיבלתי דו"ח. לא נראה כאילו זה הולך להישכח בקרוב. ואין לי עוד אחד, הדו"ח הזה מאפיל על הכל
שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמחה, סוף סוף המשרד יתמלא מחדש [למרות שהתחלת השבוע הבא לא נראית מבטיחה בכלל
] בא למפגש? אם אני לא אהיה מותשת מדי אחרי המטבח. הגג של עזריאלי, כן?

Xknight

New member
אני אני:)

שיר השבוע: map of the problematique שיר גאנז השבוע שלי: get in the ring muther fuckerr אלבום השבוע שלי: האלבום החדש והמצויין של מיוז. תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד כמו תמיד... סרט השבוע: היום שאחרי מחר ספר השבוע: ציטוט השבוע: המלצה לסופ"ש: תמונת השבוע ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? הסתיים לו כבר... מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? משהו שידידה טובה סיפרה לי... ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה שמח/עצוב שהשבוע נגמר? אה שמח אני מניח חח. בא למפגש? עדייןןן לא בטוח, אבל רוצה לבוא.

l u d

New member
...

שיר השבוע: the cult- nirvana שיר גאנז השבוע שלי: pretty tied up coma אלבום השבוע שלי: use your illusion II תכנית טלויזיה של השבוע: קוראים לי ארל סרט השבוע: שליחות קטלנית 2
ספר השבוע: --- ציטוט השבוע: "אנשים לא צריכים לחשוב, זה פשוט הורס להם את המוח" (סבתא רבה שלי בפנינות החכמה שלה) המלצה לסופ"ש: לשחק סוליטר. תמונת השבוע: מהימים שהוא יכול היה לדבר עם שתי השפתיים
ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? בעיקרון, לחכות שהאימיול האידיוט יוריד כבר את שליחות קטלנית הראשון! מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? מצאתי לעצמי *סוף סוף* עבודה! =] ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה: אם הייתי זוכרת, הייתי מספרת. שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמחה. מאוד שמחה! בא למפגש? כן.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו עם אקסטרות!!

שיר השבוע: Three Days Grace - Scared שיר גאנז השבוע שלי: Bad Appels אלבום השבוע שלי: Three Days Grace תכנית טלויזיה של השבוע: שנות ה-70
סרט השבוע: אין.. ספר השבוע: צופן דה וינצ'י ציטוט השבוע: "OMG, You do it too" (אריק משנות ה-70
) המלצה לסופ"ש: תראו את הפרק "Happy Eric" של שנות ה-70 ב-YouTube תמונת השבוע
מה התכנונים לסופ"ש? קיבוץץץ מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? אממממ לא יודעת
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה שנרדמתי אצל ג'הרן בבייסמנט ואח"כ התחרפנתי, סינמה סיטי
שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמחה כי הולך להיות אחלה שבוע... עצובה כי עוד שבוע של החופש נגמר
בא למפגש? כןןןן

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שיר השבוע: ציפור זרה-ריטה שיר גאנז השבוע שלי: RNDTH אלבום השבוע שלי: מיוז החדש תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנו?
סרט השבוע: - ספר השבוע:- ציטוט השבוע: "יש לי פה נוד שיעיף עליכם כזה צונאמי!!" המלצה לסופ"ש:
תמונת השבוע- מפגש היהודים. ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? עם חברה שלי
מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? כלום
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה - הופעה באשקלון ושהו נראה לי שמח/עצוב שהשבוע נגמר? עצוב מאוד. בא למפגש? אולי

scary mary1

New member
עונה..

שיר השבוע: אביב גפן -עצוב בלעדיך
שיר גאנז השבוע שלי:Welcome to the Jungle
אלבום השבוע שלי: היהודים-היהודים (כמה מקורי..חח)
תכנית טלויזיה של השבוע: כריסטין הישנה
סרט השבוע: -
ספר השבוע: צופן דה וינצ'י
ציטוט השבוע: "יש לך עגיל קטן יותר שיהיה קטן יותר..נו כזה קטן יותר"
המלצה לסופ"ש: תישנו הרבה..עוד מעט נגמר החופש \:
תמונת השבוע
ואפילו אקסטרות!
מה התכנונים לסופ"ש? ללכת להופעה של עברי לידר..
מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? עברתי טסט!!!
ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה: וחוררתי את עצמי
עשיתי נזם..וכמובן יש לי רישיון!!!!!
שמח/עצוב שהשבוע נגמר? עצוב כי ככה יש פחות חופש..לאאאא
בא למפגש? יאפ

Cloudy Now

New member
וואע וואע.

שיר השבוע: למב אוף גאד - לאייד טו רסט. איזה שיר בנזונה. שיר גאנז השבוע שלי: וולקאם טו דה ג'אנגל. אלבום השבוע שלי: - תכנית טלויזיה של השבוע: חברים. סרט השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: - תמונת השבוע: - ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? אין לי מושג. מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? עשיתי גבות ! ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה: עשיתי גבות ! וחסכתי המון כסף. שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמח. בא למפגש? יאפ.

AsafGur

New member
עונה.

שיר השבוע:היהודים-You've Got To Believe Me מהלייב.פשוט מעולה. שיר גאנז השבוע שלי:November Rain. אלבום השבוע שלי:היהודים לייב.קנו לי אותו.נהדר. תכנית טלויזיה של השבוע:סיינפלד.ללא ספק. סרט השבוע:בפעם ה3 שאני רואה אותו ונהנה כל פעם מחדש,אפקט הפרפר,כ"כ גאוני. ספר השבוע:- ציטוט השבוע:- המלצה לסופ"ש:אם היה לי עם מי ללכת היום,להופעה של אינפקציה שמתממשת ממש בשניות אלו..באסה..פתאום לכל מי שאוהב אינפקציה לא בא ללכת להופעה. תמונת השבוע:- תכנונים לסופ"ש:עבר חלף לו. הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע:השגתי במקרה 3 אנשים תוך רבע שעה לבוא איתי למפגש מחר. ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה:- ו- שמח\עצוב שהשבוע נגמר:שמח.לאיודע למה. בא למפגש:כן:)

eran377

New member
תשובות..

שיר השבוע: שלום חנוך - לאט לאט שיר גאנז השבוע שלי: - לא יצא לי לשמוע יותר מידי גאנז... אבל נובמבר ריין... אלבום השבוע שלי: ההופעה המשותפת של שלום חנוך ושלמה ארצי בקיסריה תכנית טלויזיה של השבוע: סאות'פארק סרט השבוע: לא יצא לי לראות משהו מיוחד השבוע ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: תלכו לישון בשעות נורמליות... תמונת השבוע ואפילו אקסטרות! אוי מגניב מה התכנונים לסופ"ש? סופ"ש? לישון... מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? נגמרה המלחמה... למרות שבגלל שאנחנו מפגרים, כנראה שהיא תתחיל שוב בשבוע הבא... ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה ביקור מיוחד שהיה לי בחנות כלי נגינה של בודגוב
דבר שני? לא יודע... שמח/עצוב שהשבוע נגמר? שמח, מאוד אפילו... עוד פחות מ-24 שעות אני יכול לנהוג לבד... השבוע הבא כנראה יוקדש לזה
בא למפגש?

Y036

New member
-כמה אותיות שנשמעות מטומטמות-

שיר השבוע: pearl jam - last kiss שיר גאנז השבוע שלי: nightrain אלבום השבוע שלי: סטדיום ארקדיום תכנית טלויזיה של השבוע: סיינפלד סרט השבוע: אין ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - המלצה לסופ"ש: גמלים -_- תמונת השבוע: - ואפילו אקסטרות! מה התכנונים לסופ"ש? הוא כבר עבר |: מה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? הבנתי משהו ספר שני דברים שלא תשכח מהשבוע הזה: גמלים, מדורה שמח/עצוב שהשבוע נגמר? לא אכפת לי בא למפגש? היו לי תוכניות והתבטלו לראשון, ועכשיו זה כבר מאוחר להתארגן והכל, :\

למעלה