עוד שבוע
לו

27חומד

New member
../images/Emo127.gifעל מי שפיר תקינים!

אפשר לחזור להתווכח על שם

gומבליקה

New member
יום ראשון הסקירה המוקדמת אצל צלאל

ובינתיים כוססים אצבעות. היום הייתי אצל קנטי המקסים שהשמיע לי את דפיקות לב העובר בדופלר
, אחרי שהאחות גרמה לי להתקף לב קטן אחרי שלא מצאה את הדופק

עונה

קודם כל שהשבוע נגמר. היו כמה ימים מתוחים סביב ענייני עבודה שעדיין לא נגמרו, והמון לבטים על כמה לעבוד. פיזית אני מצויין, טפו טפו, אבל מרגישה שקשה לי נפשית לעבוד. מצד שני אני עצמאית, והפרנסה מנין תבוא? עוד דבר טוב היה שאתמול ראיתי שוב את פיצפון באולטרסאונד. והוא לא כ"כ פצפון: 2200 בשבוע 31 וחצי. אני עצמי שומרת על משקלי בקפדנות יחסית ועד כה עליתי רק 4 קילו ממשקל הג'מוסים שבו התחלתי את ההריון. קטע משעשע הוא שאני יודעת עוד לפני הבדיקה כמה תצא הערכת המשקל וקולעת בול! הזמנתי אוטו חדש. (עוד סיבה למה צריך להמשיך לעבוד). תכניות לסופשבוע: כרגיל- השלמת ניירת, כתיבת מבחן לסטודנטים (עוד מטלה שהולכת לרדת משגרת שבוע העבודה שלי) ובטח המון שינה.

טוש10

New member
../images/Emo201.gif

אני יחגוג מחר 14 שבועות מלאים בשמירה. לדברי הרופא שלי אנייצטרך להחזיק סבלנות עוד 4 שבועות , כי רק בשבוע 38 יורידו לי את התפר הצווארי, אז למישהי יש איזה תרופת פלא לסבלנות ונגד שיגעון ...... בכל אופו אני מקווה שהכל יילך לפי התוכניות וחס וחלילה לא יגיעו צירים לפני השבוע הזה!

לי הייתה פגישה מצוינת

שמילאה אותי באופטימיות ובחדוות עשייה לגבי משהו שמאוד חשוב לי. תכניות? אם יהיה מזג אוויר יפה, אני מתכוונת לשרוץ עם הילדים כמה שיותר בחוץ. לאופיר שלי יש חום
אבל אני מקווה שזה רק בגלל שיניים. בכל מקרה, אני מקווה שתהיה לכולנו הזדמנות להשלים קצת זמן איכות יחד. עתליה

למעלה