עוד שבוע

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
עוד שבוע

בזמן האחרון כל שבוע נראה בדיוק כמו הקודם. לא הספקתי למצמץ וכבר הגיע עוד סוף שבוע. מיצד אחד אני שמחה שהגיעה עוד שבת, מצד שני אני לא מרגישה שהתקדמתי יותר מידי, מה שאומר ששבוע הבא יראה, שוב, כמו השבוע הזה. אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היה לי רצף כזה של שבועות פרווה. ארבה עבודה, לא מעניינית מביוחד אבל גם לא נוראה. אבל מעוד חוזרת על עצמה - כשברקע הפרופרסור שלי לוחץ עלי לתת תוצאות כל מה שאני רוצה זה לסיים את הפרק לפרק הבא... הבעיה היא שזו לא ממש דרך נכונה לעבור את החיים כאת כל הזמן חושבת על הדבר הבא, לא?

לא נורא. את במצב טוב ../images/Emo13.gif

בתור חייל, אני מת רק שה 144 שבועות של השירות הזה יעברו כמה שיותר מהר. תזמי דברים חדשים, תתכנני מש עם חברים, לכי לבלות, לקניות..מה שאני לא יכול לעשות עם "משכורת" של 380 שקל

life is what happens to you

while you're busy making other plans סליחה על הקיטש, זה נדרש. הייתי מציעה לך לקחת יום חופש, אבל יש עלייך לחץ לתת תוצאות. אז אולי אחרי שתדביקי את הפער, והרי אנחנו יודעים כמה את חכמה ומסוגלת לזה, תקחי יום חופש באמצע השבוע ותמלאי אותו בדברים. את יכולה גם לנסות לעשות עוד דברים בסוף השבוע, אולי זה יוציא אותך מהשגרה. בואי לבקר בתל אביב
בכל מקרה,
מקווה שיהיה לך טוב יותר הלאה.

p019

New member
כל דבר כדי לגרור אותי לתל אביב, מה?

תודה!!!

Limbonic Art

New member
זו לא דרך להעביר את החיים..

אבל ממה שאת כותבת זה נשמע כמו תקופה מסויימת שתעבור ברגע שיהיה תוצאות
אפילו האדם הכי "תוסס" בחיים, יש לו לפעמים כמה שבועות ברצף שהם אותו דבר.. ברגע שתסיימי את המתלות החשובות- יהיה לך פנאי לגיוון ולעבור לדבר הבא ובכל אופן את תמיד יכולה לעשות הפסקה קצרה ובאמת לעשות משהו שונה ולו לרגע

למעלה