עוד שביתות באופק...(סטודנטים וזוטר)

amitk80

New member
למה כולם לא הולכים ביחד

מה החוכמה בדיוק שכל אחד שובת לבד? ככה מן הסתם הם לא ישיגו כלום. לא יותר חכם ללכת כולם ביחד למאבק משותף הרי כולם יש להם מטרה מסוימת ואחידה פחות או יותר...

אנשים השתגעו לגמרי

מה הקטע פה? לשבש לנו את כל שנת הלימודים? מי שבסופו של דבר נפגע הוא אנחנו!!! אי אפשר לשנות את כל סדרי העולם בפעם אחת, אי אפשר ללכת על כל המאבקים בעולם ולזרוק אותם לשנה הזו. מה יהיה עם שנת הלימודים???

amitk80

New member
ברור שאנשים השתגעו לגמרי

כי כל אחד חושב סליחה על הביטוי על התחת שלו. אני מוכן לבוא ולתמוך בשביתה של המרצים אבל הגיע הזמן שהם יקימו את הישבנים שלהם ויתחילו לצאת לרחובות כי אף אחד לא יצא במקומם לרחובות (זה הדבר היחסית טוב שלמדתי מהשביתה אחרונה של הסטודנטים עם כל המגרעות שלה). אני לא אבוא ואלחם בשבילם אם הם לא ילחמו בשביל עצמם. מעבר לכך הם לא מי יודע עזרו לנו בשביתת הסטודנטים שמלא סטודנטים נאבקים תחת העול של שכר לימוד גבוה...

הרבה מרצים לא העבירו שיעורים בשביתה

ולכן ל"שוברי שביתה" למיניהם לא היה טעם להגיע. אם המרצים היו מתעקשים להעביר שיעורים, אני לא חושבת שהשביתה היתה מחזיקה.

הבעיה היא יותר עמוקה

הבעיה היא שכולם עכשיו מנסים לדהור על גל השביתה, ולא מבינים או לא נקלט אצלם שהמדינה לא תתחיל פתאום להעניק לסטודנטים, למרצים בכירים, למרצים זוטרים וגם למורים באותו גל! לא משנה כמה המטרה ראויה (ואני באמת חושבת שלכולם מגיע), אין שום סיכוי שבעולם שהמדינה תיתן עכשיו לכולם! אז במקום לחיות בחלומות, שיפסיקו לשבש שנה מסכנה אחת, כי טוב זה לא מביא. כל מה שייצא מזה זה שנה שממנה ייצאו אנשי מקצוע ברמה נמוכה יותר משנים קודמות. אני, למשל, לומדת עבודה סוציאלית ועוד לא התחיל אצלנו הקורס בפסיכולוגיה! ולא נראה שהוא גם עומד להתחיל. איך לעזאזל יכול להיות עובד סוציאלי טוב אם הוא לא מבין בפסיכולוגיה?? פשוט בושה למדינה.

IdanXP

New member
אני לומד כלכלה... ועוד לא התחיל הקורס בכלכלה.

נצחתי ! חחח איך לעזאזל יכול מישהו להיות כלכלן אם הוא לא מבין בכלכלה ??
{למרות שצריך לסייג ולומר שגם אם הקורס כן היה מתקיים, אני עדיין לא בטוח אם הייתי מבין כלכלה...
}

flutter girl

New member
איזה קורס?

אני במשפטים וכלכלה והמקצוע היחידי בערך שאני *כן* לומדת הוא מבוא לכלכלה. פחח.

flutter girl

New member
רב תודות לך! ../images/Emo9.gif

סתם מההודעה שלך השתמע כאילו אתה שנה א' - סורי.
אגב, זה די מצחיק שהמקצוע שאנחנו לומדים הכי באינטנסיביות הוא המקצוע היחיד שהוא לא משפטים...

IdanXP

New member
נכון. אבל ככה זה עם הקורסים בכלכלה... ->

אבל אני לא בטוח למה לומדים את זה כ"כ באינטנסיביות. האם זה בגלל הקורס והחומר שלו ? או בגלל שכל הסטודנטים שומעים כלכלה וכ"כ נלחצים ומולחצים ע"י האחרים ? אני יכול להגיד שהתחלתי ללמוד שנה שעברה... ממש לא עשיתי מהקורס מבוא ביג דיל וכולם מסביב היו כ"כ לחוצים שהם גם הלחיצו את אלה שלא הבינו מה הביג דיל (כמוני). סה"כ זה היה עוד קורס כמו כל קורסים אחרים, והיו קורסים שלדעתי היו יותר קשים ומשום מה, דווקא מהם, אף אחד לא עשה עניין גדול. מוזר.

למעלה