עוד שבת ועוד שבוע עבר

עוד שבת ועוד שבוע עבר

איך עבר השבוע? מה התחדש? מרגישה שקצת שקט כאן בזמן האחרון, ו.. קצת עצוב לי. רעיונות?

אני מרגישה כל כך טוב לאחרונה (יחסית, כן?)

שלא נעים לי לנפנף בזה מול כולכם הסובלים.. זה נראה לי חצוף לשמוח שטוב לי מולך ומול נימ וכל שאר החברים.. אני שומרת על פרופיל נמוך, אבל אני כל הזמן אתכם

ענתר

New member
אופה קטנה

איזה יופי שאת מרגישה טוב אנא ספרי לנו ספרי מה עשית זה נותן תקווה לכולם

תודה רבה

לא עשיתי כלום. אני עושה הליכות, משתדלת לא להרים חפצים כבדים, מתכופפת בזהירות, נחה בשכיבה בכל הזדמנות ומשתמשת בחגורת גב כשצריך. כמו תמיד ב-5 שנים האחרונות.. הכאב בא לי בתקופות, ואחרי 5 חודשים של סבל אני ב"חופשת שחרור"... זה עדיין שם במידה מסוימת, אבל לא ברמה שמפריעה לי לתפקוד היומיומי. זה קטע שכשהכאב מכה בכך אתה לא יכול לחשוב על שום דבר אחר, וכשיש הפוגה קשה לזכור גם את ההרגשה הפיזית וגם את תחושת הייאוש (אצלי לפחות).

אני פה בלב

עוברים עליי ימים לא פשוטים בנוסף לכל הבלאגן שלי,יש לי גם דלקות קשות,בכתפיים,ואני בטיפול אצל פיזיוטרפיסט למזלי הסטימולטור עובד טוב יחסית[תלויי בסוג הכאב] וזהוא. הביעה בפורום הזה,שזה פורום לכאב ולא תמיד יש במה לשתף... אוליי תעשי דברים שהם גם אוף של הפורום.. כלומר שלא קשרים תפתחי שירשור אייך אני מרגיש היום כל בוקר? אוליי שירשור בוקר טוב עם המלצות להיום? לא ממש יוגעת מקווה שעזרתי אור.

ענתר

New member
הפיזיוטרפיסט עוזר לדלקות?

איזה סימולטור? הרעיון שלך נשמע טוב אולי כך נדע מי פה בפורום, כל יום מה את אומרת, אני ואת ואולי עוד ימים מי שרואה מחשב ראשונה בבוקר תפתח בישרשור התפקדות אני מציעה שתי שאלות איך ישנו בלילה ואיך קמנו בבוקר

ענתר חמודה....

סיפרתי פה שאני מושתלת סטימולטור שזה אלקטרודות שמושתלות עם,מערכת חשמלית לגוף זה טוב למי שיש לו כאבים כרוניים חזקים. לצערי לא לכולם, זה עוזר.אבל בי זה חולל פלאים והחזיר לי את איכות החיים. הפזייוטרפיסט מקל, על הדלקות,והוא גם נותן תרגילים שמקלים...לי יש דלקות כרוניות בכתפיים. חוץ מזה שצריך לעשות,אולטרסאונד כדיי לברר ממה זה נובע.

ענתר

New member
מקווה שהאולטראוסנד

יסביר על הדלקות בכתפיים לי הייתה דלקת קבועה בגיד אכילס ובחורף שעבר חליתי במחלת חורף חזקה ביותר ונתנו לי סטרואידים לנשימה וגיד אכילס הבריא לי יש!

למעלה