עוד שיטה להטעית צרכנים

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
- יוחננוף מופיע בטלביזיה ומספר איך הוא נלחם בהתיקרויות לטובת הצרכנים, איך הצליח ליבא מכולות עם נייר טואלט מטורקיה ומוכר 32 גלילים ב 24.9 שקלים - הניר המקביל, של שופרסל נמכר ב 7 שקלים יותר ברשת ההיא, רק מה - בניר של יוחננוף מספר הריבועים המוצהר קטן ב 23% דבר המקטין את ההפרש ל 5% בלבד - ואם אני "חבר מועדון" אקבל בשופרסל 2.5% אם אשתמש בכרטיס האשראי שלהם או 7% אם אשתמש בכרטיס של ארגון המורים .... --- אז לפחות את מחיר המוצר הזה לצרכי פרסומת כדאי להצניע ....

SicTransit

Active member
- יוחננוף מופיע בטלביזיה ומספר איך הוא נלחם בהתיקרויות לטובת הצרכנים, איך הצליח ליבא מכולות עם נייר טואלט מטורקיה ומוכר 32 גלילים ב 24.9 שקלים - הניר המקביל, של שופרסל נמכר ב 7 שקלים יותר ברשת ההיא, רק מה - בניר של יוחננוף מספר הריבועים המוצהר קטן ב 23% דבר המקטין את ההפרש ל 5% בלבד - ואם אני "חבר מועדון" אקבל בשופרסל 2.5% אם אשתמש בכרטיס האשראי שלהם או 7% אם אשתמש בכרטיס של ארגון המורים .... --- אז לפחות את מחיר המוצר הזה לצרכי פרסומת כדאי להצניע ....
לדעתי מה שחשוב יותר ממספר הריבועים הוא האורך הכולל - החלוקה לריבועים היא עניין של טעם (אם מותר להשתמש בביטוי הזה עבור נייר טאלט).

evike

Well-known member
מנהל
כולם, טוב כמעט, מנסים לעבוד על הצרכנים איפה שהם רק יכולים. לוקחים בחשבון שרוב הצרכנים לא בודקים ומקבלים "בהכנעה" או כתורה מסיני את מה שהם מפמפמים לו.
כולם גרידים, וזה נורא.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כולם, טוב כמעט, מנסים לעבוד על הצרכנים איפה שהם רק יכולים. לוקחים בחשבון שרוב הצרכנים לא בודקים ומקבלים "בהכנעה" או כתורה מסיני את מה שהם מפמפמים לו.
כולם גרידים, וזה נורא.
כי מי סופר דפים? עוד מעט האדון ברזילי יתעכב גם על עובי הדפים... (ובצדק).

ויוי 25

Well-known member
משה , לידיעתך אין צורך לספור כמה דפים בכל גליל ,הרי זה מודפס בבירור על האריזה עצמה.
אגב,
יש לי שכנה שתמיד קונה הרבה מוצרים גדולים כשהם במבצע, ובכך היא חוסכת במחירים,
אבל,,, זה לא מתאים לכל אחד לרכוש כמויות גדולות מהמבצע ולאגור אריזות גדולות שיוצרות בלאגן.
למי ששם לב ,בכל סופר יש מדי פעם מבצע הוזלה במוצר אחד ,ומצד שני יש עליית מחירים בכמה מוצרים אחרים .

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
משה , לידיעתך אין צורך לספור כמה דפים בכל גליל ,הרי זה מודפס בבירור על האריזה עצמה.
אגב,
יש לי שכנה שתמיד קונה הרבה מוצרים גדולים כשהם במבצע, ובכך היא חוסכת במחירים,
אבל,,, זה לא מתאים לכל אחד לרכוש כמויות גדולות מהמבצע ולאגור אריזות גדולות שיוצרות בלאגן.
למי ששם לב ,בכל סופר יש מדי פעם מבצע הוזלה במוצר אחד ,ומצד שני יש עליית מחירים בכמה מוצרים אחרים .
אני הכי אוהב את הטלוויזיות שנמכרות כשהן מונחות לייד ערימות נייר הטואלט... האיכות אכן דומה@
ולגבי מס' הדפים... לאחרונה רכשתי איזו חבילה גדולה של נייר אבל 2 השכבות כל הזמן נפרדות האחת מהאחרת וזה מה זה מעצבן..

ויוי 25

Well-known member
נקוה שאלה יהיו הבעיות היחידות שלך בחיים, (לא נורא להבא תעבור למוצר איכותי יותר.)

נערך לאחרונה ב:
למעלה