עוד שיפור מודרני?

עוד שיפור מודרני?

אד זנדר, הנשיא של מוטורולה אומר שבעתיד הקרוב ביותר, הטלפון הסלולרי הנייד והקטן שלנו יעשה עבורנו הכל, או כמעט הכל. נוכל להתקשר לאינטרנט, לקבל דואר אלקטרוני, להקליט תוכניות טלוויזיה, להוריד קבצי מוסיקה מהאינטרנט, להאזין לרדיו, לפתוח את דלת המכונית, להפעיל את המזגן בבית ואפילו אם כל כך נרצה.... לדבר באמצעותו. כתוצאה מכך צופה הנשיא הנכבד את העלמותם של המחשבים הניידים ואת התמעטותם של המחשבים האישיים. מה אתם אומרים? נראה לכם שמכשיר כל כך קטן יצליח באמת להשתלט לנו על החיים המודרניים שלנו? ולאלמרה, אני רואה שמחלתך השפיעה חזק על האנשים כאן ומדירה שינה מעיניהם
אז גם אני אצטרף ואאחל לך איחולי החלמה ושתשוב במהרה לפעילות תקינה.

אלמרה

New member
להכרזות עתידניות יש מגמה שיווקית

וכך אני רואה את גחמותיו וחלומותיו הרטובים של נשיא מוטורולה ובכלל מה הוא מחדש? כל הדברים היפים הללו שעליהם הוא מדבר - קיימים בפועל כבר היום... פעם היה משפט מחוזי מאוד שהיה נאמר על מחשבי על בחברת המחשבים הגדולה בה עבדתי ושם אמרנו בשבחיו של המחשב ש"בדגם הבא הוא ידע גם להכין... קפה". היום? כל מכונת קפוצ'ינו פשוטה בקרן רחוב מכילה עוצמות מחשוב גדולות יותר מ"מחשב העל" ההוא... השכלול הנורא מכל יקרה כאשר חזוני שלי (והוא עוד יקרה!) יתרחש: לידת תינוקות עם חריץ הרחבת זיכרון, אמצעי תקשורת אלחוטית מהירה בפס רחב... וכיו"ב. או אז תתרחש מהפכה. אז אני בריא מספיק? או שהשפעת השפיעה יותר מדי?

שילה1

New member
כעקרון-מעדיפה אחד שיהיה בו הכל../images/Emo8.gif

ויעשה הכל. גם מכשיר,גם לא,והעיקר שיהיה מסוקס,שנון ,לא קמצן,לא טיפש,וכל מה שרואה הוסיף..גם!

אלמרה

New member
חיפשתי בשבילך בכל האינטרנטה... אין!

אזל הדגם ההוא... איפה ישנם עוד אנשים מהסוג ההוא... 'צטער שילה, תצטרכי להנמיך ציפיות או לתאם איתי מפגש במחסן של קונן היפה...

שילה1

New member
תאמין לי שיש-אני בטוחה,ממש כך,

ומקווה שיגיע יום,והואלא רחוק-ואפתיע! שילה בשושושו...

אלמרה

New member
בעתידנות יא שיח - זה כמו בעתידנות..

ומי יבדוק בציציות או בחריציות... הכל יעני סטאנדארט: פעם היה IDE פעם ניסינו (לשוא) מיקרוצ'אנל...

שרונהה

New member
הטלפון הסלולרי הנייד

גם מצלמן עבורנו.... מי יודע? אולי הוא צודק נשיא מוטורולה.... ובעתיד הקרוב נשיר את השיר: מה צריך בסך הכל בנאדם, בשביל לחיות? מה צריך בסך הכל בן אדם? ככר אחת של לחם, וכד אחד של יין, מיטה כדי לישון בה, ואם אפשר בשניים. סלולרי אחד קטן ואהבה אהבה קולה זמן

אני בטוחה שזה יקרה...

לדעתי יש הרבה יתרונות בכל העולם המודרני הזה אבל יש גם הרבה חסרונות... כן זה נוח וזה טוב...היום הכל מופעל על מחשבים.. עוד כמה שנים לא יצטרכו עובדים המחשב יעשה את כל העבודה,ויהיו רק טכנאים שיתקנו את התקלות במחשבים אלו... חבל... (אני חדשה פה קבלו אותי יפה :) )

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif אילנוש היקרה... נקודה.

ברוכה הבאה אלינו. בטח נקבלה פנייך בשמחה. זהו עידן שלך ושלנו ומתקדמים על פי מיטב הטכנולוגיה למה לא... ומעולם עוד לא פוטר עובד אחד בגלל שמחשב נכנס במקומו...

יש מחיר לקדמה

מסכים שהעידן המודרני איננו יכול להתקיים בלי מחשבים ותקשורת ובכלל זוהי המהפכה הגדולה ביותר של המאה העשרים. אבל לומר ש.."מעולם עוד לא פוטר עובד אחד בגלל שמחשב נכנס במקומו"? המחשב לדעתי גזל את פרנסתם של מליוני עובדים ברחבי העולם, אך ורק בגלל מהירות ביצוע. נכון שקשה לאמוד סטטיסטית את כמות העובדים שאבדו את מקום עבודתם, כמו שקשה לאמוד את מס' העובדים שפוטרו בזמנו כתוצאה מהמהפכה התעשייתית, אבל לבטח היו המונים כאלה. גם כיום למחשב יש חלק גדול באבטלה הגואה. לצערנו, אם כל חשיבותה של הקדמה המבורכת, יש לה מחיר.

למעלה