עוד שירשור חדשים

yaeluv

New member
שלוווווווווום חדשה פה!!!../images/Emo24.gif

קוראים לי יעל, אני בת (עוד מאט) 14 מפרדס חנה (איפה?!?!) וכמובן - שרוווופהה - על פרצוף הכלב המושלם!!
- סתם, אינויאשה יותר חתיך ממנו

christina 56

New member
חדשה..

היי אני חדשה.. וחולה על אינויאשה.. מקבה להשתלב בפורום..

S O R A

New member
חדשה!!!!!!!!

היייי קוראים לי סופי...... אבל אתם יכולים לקרוא לי סורה.... באתי בגלל היקארי ובאקי (טוב יותר בגלל היקארי) אני אדם מעצבן וג'ינג'י..... שרוצה להיות בן------ ואוקה!!!!

Mrs Puff

New member
שלוםם!! אני חדשה פה..

אני רותם בת 13 משהם! חולה על אינויאשה!..

HANSAMA

New member
הייי מה קורה מזל טוב השתלבות נעימה.

כמה דברים על הפורום סתם למידע אישי... בלאק אנג'ל למרות שהיא כבר הרבה זמן לא פה היא המציירת של הפורום... כופלת את כולנו בציור... היא ומלפפון ים הם בערך הכי מוקרים בפורום... המנהל שלנו אורן הוא הומו.. סתם סתם בצחוק איי *פגע בי ברק* יש צ'ט שכולם נכנסים לשם.. וציירי ציורים ושלחי לפה... דרך אגב כל מה שכתבתי זה מתוך שיעמום אטומי שאני מחכה כבר ליום העצמאות!!!

keep smiling

New member
מעו. ../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

נומי לא כאן כי המחשב שלה נדפק {התקפי אסתמה? XD} נומי וענבר הכי מוקרים...WTF?! {ומה זה מוקרים? ס.ס"} ואורן לא הומו, הוא רודף שמלות XD

PakoLina

New member
את ידעת שאת הרביעית פה משהם?../images/Emo187.gif

אני, פאיי ווד, וקיפ סמיילינג.. ווקאם, אינוואי^^

keep smiling

New member
כולנו עשירים../images/Emo98.gif../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

[NOT] אבל השתלטנו על הפורום ^-^

Fay Wood

New member
אנחנו?!?! עשירים?!?!

אולי... סתם... יש ביננו טחונים...
אבל אני לא אחת כזאת
החיים אכזרים מה לעשות... ואכן השתלטנו על הפורום!!!! גוו שהם, גוו שהם, ווי הייט יו גוו גוו!!!!
*יש להתעלם מהתפאורה של טקס יום העצמאות, שם רשום בענק "אין כמו שהם!" כן, עם סימן קריאה* ו...נעם- מה עם יובל?! היא לא כותבת מלא זמן...

PakoLina

New member
זה פסדר..../images/Emo187.gif

גם ככה היא אף פעם לא היתה כותבת הרבה -.-

Naraku SeXy

New member
אהוי ! ~

ברוכה הבאה ! אני היקארי בת 13.. וחצי ! ואני אוהבת ..ממ בטח כבר הבנת ..^^ תהני !

למעלה