עוד שיר לפסקול
יותר משנה ב´קליפים ברצף´ של ביפ בבוקר יש שוב את השיר הזה, והאמת, לא הקשבתי המון למילים, בכל זאת, רוק שנתפס לראש. היום ראיתי את הקליפ שוב, ואחרי שנה, אמרתי ´נו יאללה תוריד אותו´. עכשיו ב12 בלילה, אחרי משחק טריויה מייגע בממיר, הקשבתי לשיר וחשבתי על הכותרת שלו, וזה הצחיק אותי בגלל שזה הזכיר לי את המאטריקס, אז הלכתי וחיפשתי את הליריקים, מצאתי ולמרות שלא התעמקתי כל כך במשפטים אלא רק במילות המפתח, החלטתי שזה מתאים לפירסום כאן.
יותר משנה ב´קליפים ברצף´ של ביפ בבוקר יש שוב את השיר הזה, והאמת, לא הקשבתי המון למילים, בכל זאת, רוק שנתפס לראש. היום ראיתי את הקליפ שוב, ואחרי שנה, אמרתי ´נו יאללה תוריד אותו´. עכשיו ב12 בלילה, אחרי משחק טריויה מייגע בממיר, הקשבתי לשיר וחשבתי על הכותרת שלו, וזה הצחיק אותי בגלל שזה הזכיר לי את המאטריקס, אז הלכתי וחיפשתי את הליריקים, מצאתי ולמרות שלא התעמקתי כל כך במשפטים אלא רק במילות המפתח, החלטתי שזה מתאים לפירסום כאן.
Muse Plug In Baby Confuse me They made you complain as you cried Cause you, won´t change me now Counting everything, to the king of here come on I´ve got a plug in baby Crucify my enemies When I´m tired of giving God is in me With broken virtual reality Tired of giving Yah yah ! So confused You can´t realise You´re aware, change me Mercy on everything ´Cuz the king of here My plug-in baby Crucify my enemies When I´m tired of giving God is in me With broken virtual reality Tired of giving Yah yah !
חשבתי לעצמי האם הכותב הושפע מהסרט. לפחות לא מהתוכן של המשפטים אלא לפחות ממילות המפתח, זתומרת שהוא שר משהו שניתן לפרש אותו בצורות שונות. אמרתי ´כאילו דהה זה כל כך שקוף´, ומה שעוד חיזק אותי זה שהאלבום (Origin Of Symmetry) שבו נמצא השיר שוחרר ב2001. זה הכל היה סתם הקדמה.. רציתי לשאול אם נראה לכם שהרבה אנשים כמונו הושפעו מהסרט וזה נתן להם תפיסה יותר שונה העולם? כשמישהו רואה כזה סרט זה גורם לו להרגיש טוב או רע? האם זה נראה לו סתם בדיוני או שהוא פותח את הראש לעניינים אחרים וקולט תפיסה שונה על החברה\העולם? כשראיתם את הסרט בפעם הראשונה, נדלקתם על זה? או שלא בא לכם על זה אבל הייתה לכם הזדמנות לראות את זה בפעם השנייה ואז התחלתם לחשוב יותר ברצינות? זה הכל..לבינתיים.. ביי,