עוד שיר קטן שלי למי שאוהב ראפ

• פותח הנושא D.O.D
  • פורסם בתאריך

D.O.D

New member
עוד שיר קטן שלי למי שאוהב ראפ

במיוחד ראפ ישראלי זה על הביט של השיר ``מה צריך בחיים`` של תלטק וילד הפלא אם מישהו מכיר בבקשה: ובמיוחד ראפ ישראלי יאהב את השיר הזה... בבקשה: פתאום משום מקום בא לי לכתוב לכם שיר הלל אז בוא נתחיל בסאבלימינל והצל הם הביאו היפ-הופ ציוני לישראל ויש את אנג`ל שאותנו הוא גואל ואני שואל מה עם שורטי,אולי היא קטנה אבל היא בארמון שלנו מלכה אמ סי שירי אליה מצטרפת בשירה TN מלוד ישר מגיע הביא לנו את הראפ גם בערביה ותאמינו לי שזה היה מאוד מפתיע שצ`ולו את הנוער של הראפ כבש וג`רמי שמגיע אלינו ישר מחבש כלא 6 מקפיצים אולמות ללא חשש באזוקה שבצה``ל יקבל עוד צל``ש צבא שלם שכולל את הדג נחש אהה שבק ס גם אתם מקבלים אצלי ברכה כי רק אני יודע שיבנה זה מכה ולא נשכח את השבט ואת סוסיתא שמביאים לך את זה בדיוק איך שרצית ומה עם אמ סי מני פאר המהפכה גם הוא מקבל הרבה כבוד וגם ברכה ה-טי.אי.סי.טי כן היא קבוצה שלמה אחים שלי יש לכם הרבה כבוד ואהבה הרבעיה הפותחת מתחשגזים בכל צורה וככה קהילת הראפ בארץ גדלה ותזכרו דבר אחד עם חשיבות מאוד גדולה לאט לאט זה יתפשט בכל המדינה אבל עכשיו נעבור לאנשי הציבור השדרנים שבסוף השבוע הביאו עוד שידור מוזיקה שחורה הם שידרו זה ברור עסק שחור פיתחו פה סגנון דיבור ומומי לוי הוא המלך That`s FOR SURE אבל בואו נחזור רק רגע לשירה כל אלה שנותנים לי הרגשה טובה תלטק וילד הפלא שמגיעים מנתניה להם יש גם כסף וגם אהבה ואני מקווה שיש גם הרגשה טובה מכונית יפה והם הוציאו שיר נפלא מצטער על לקיחת הביט זה לא נורא אתם בטח תסלחו כי זה למטרה טובה לסילברדון ופישי אני אומר תודה שהביאו לנו רגאיי עם המון אהבה לבויאקה ומאך 4 גם וצלילי הסקרצ` שמוציא די ג`י אלארם סגול 59 נכלל גם הוא ברשימה ויבנה עכשיו מוזכרת בפעם השניה כי את ש``ס מוסיפים עכשיו פעם ראשונה אמ סי סוניק בגיל צעיר התחיל לשיר בזמן שדאבל אימפקט כבר הקפיצו את כל העיר באיאן התאמץ וגם הוא נכנס בשיר קיקלופ יהמם את כל אחד ואחת ויעזור לנו פה במשחק כושי כלב קט קנדוג קדס עם תנו לי ראפ כבד ותדע שגם אותך אני מאוד מכבד אם שכחתי אנשים אז אני מצטער עכשיו אני רואה שאת נובלס אני זוכר אז הנה אתה אחי מקבל הרבה כבוד מגיע לך גם את תואר הדוד פזמון: *2 אז תנו כבוד אחד לשני מוזיקה שפורצת זה עסק רציני כן תנו כבוד אחד לאחד ותמשיכו להתקדם יחד במצעד אז עכשיו אני יקריא לכם את רשימת האנשים מצטער שאולי זה לא יצא בחרוזים זה רשימת הכבוד אז תכניסו לתאים האפורים סאבלימינל והצל קבוצת התאקט ואנג`ל הדג נחש וגם ג`רמי קול חבש אמ סי סוניק ושבק השבט וסוסיתא אמ סי מני ובאזוקה הרבעיה הפותחת וטי אן בויאקה ובאיאן דאבל אימפקט וש``ס סגול 59 וגם פישי הגדול כושי כלב קט ושורטי מומי לוי קוואמי ולירון תאני קוטג` נימי נים מאך 4 וקיקלופ סילברדון ואמ סי שירי צ`ולו וילד הפלא קנדוג קדס ותלטק פזמון חוזר... למי שמכיר את השיר של תלטק וילד הפלא ``מה צריך בחיים`` אז זה על הביט הזה

למעלה