יאללה יה נסראללה
Harrington Well-known member מנהל 30/9/24 #2 נכתב ע"י אבי בן 1231: יאללה יה נסראללה לחץ כדי להרחיב... אולי לא התגוררת בארץ אז, אך מדובר בשיר ישן לאללה. כמדומני מאזור הפרק הקודם במלחמת לבנון (המכונה מלחמת לבנון השניה) או סביב לכך (אולי טיפה מאוחר יותר).
נכתב ע"י אבי בן 1231: יאללה יה נסראללה לחץ כדי להרחיב... אולי לא התגוררת בארץ אז, אך מדובר בשיר ישן לאללה. כמדומני מאזור הפרק הקודם במלחמת לבנון (המכונה מלחמת לבנון השניה) או סביב לכך (אולי טיפה מאוחר יותר).
חורזת באהבה Well-known member מנהל 30/9/24 #3 נכתב ע"י Harrington: אולי לא התגוררת בארץ אז, אך מדובר בשיר ישן לאללה. כמדומני מאזור הפרק הקודם במלחמת לבנון (המכונה מלחמת לבנון השניה) או סביב לכך (אולי טיפה מאוחר יותר). לחץ כדי להרחיב... הלחן אכן משיר מוכר.
נכתב ע"י Harrington: אולי לא התגוררת בארץ אז, אך מדובר בשיר ישן לאללה. כמדומני מאזור הפרק הקודם במלחמת לבנון (המכונה מלחמת לבנון השניה) או סביב לכך (אולי טיפה מאוחר יותר). לחץ כדי להרחיב... הלחן אכן משיר מוכר.
Harrington Well-known member מנהל 30/9/24 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: הלחן אכן משיר מוכר. לחץ כדי להרחיב... אני מדבר על השיר כולו, לא רק על הלחן.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 30/9/24 #5 נכתב ע"י Harrington: אני מדבר על השיר כולו, לא רק על הלחן. לחץ כדי להרחיב... אולי. לא זכור לי שבשיר המקורי הצורר הוזכר. אולי הוסיפו בית.
נכתב ע"י Harrington: אני מדבר על השיר כולו, לא רק על הלחן. לחץ כדי להרחיב... אולי. לא זכור לי שבשיר המקורי הצורר הוזכר. אולי הוסיפו בית.