עוד שיר... You

Justin Angel

New member
עוד שיר... You

Thou art like a river that flows on a summer´s eve, Like a fire so strong of red I just can´t believe. Thou art like a just of wind that makes your silky hair wave in the air, Like the earth herself that changes without despair. Thou must be made from the stars from whence we came, Must be made from that which burns in all life - the holy flame. Thou must be made from all the vast waters of all creation, Must be made from the very air that gives life to every generation. Your voice is as settle as water flowing on the banks of a river, Hair though it was made from strings of gold and silver. Your Lips so soft of touch and gentle the gods themselves envy them, Eyes so deep and lovely as if each was a precious gem. סיימתי לכתוב את זה, פוטנציאל ענקי לשגיאות כתיב. אין שגיאות דקדוק בהתאם לכך שהשתמשתי בחלק בתבחיר של middle-english ובחלק תחביר של טולקין.

Justin Angel

New member
עוד שיר... You are perfect

Thou art perfect for Thou were blessed by the earth, Thou were made of nature, Thou are of the universe, And were created by gods. Thou art perfect for Thou art fairer then all ladies, Thou art settler then all maidens, Thou art more gentle then all princes, And hast more grace then all queens. Thou art perfect for Thou hast a heart of fire, Thou posses eyes from lighting, Thou sing, as is life of earth, And will of a title wave. Thou art perfect for Thou can know all knowledge, Thou can feel all feelings, Thou can dream all dreams, And Thou can be all is that can be. Love is not finding the perfect person, Love is learning how to view a person perfectly.

Dia Leoghann

New member
כל הכבוד ג´סטין!!!!

מצטער אבל מרוב מחמאות שכבר קיבלת נגמרו לי המילים..... אולי הגיע הזמן שאתה ועידו תפסיקו את הוויכוח המטומטם ביניכם? אחרי הכל הוא לא מוהביל לשום מקום.... מעניין למה לי אין את האומץ לפרסם את השירים שלי פה.... בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

Justin Angel

New member
Justin FAQ

מה ההבדל בין הפורום הזה (פאגאניזם) לבין פורום האחות שלו (מאגיה וכישוף)? הפורום הזה נועד למספר דברים: 1) השכלה על הדתות הפאגאניות השונות. 2) הוא נועד להעברת דרך החיים הפאגאנית. 3) מקום מפגש לפאגאנים. כל הדברים הנ"ל פורום האחות שלנו לא אמור ,ולא יכול ,לספק. למה אתה כותב שירים ומפרסם אותם בפורום פאגאניזם? השירים הם חלק מהדת\מסורת פאגאנית שאליה אני משתייך - דרואידיזם. שירים הם דרך מושלמות לביטוי עצמי, להראות מה אתה חושב ולהדגים באמת כמה מופלאת יצירתם של האלים שמובאת דרכנו. רגע... אז שירים זו הדרך שבה אתה מבטא את הדת שלך? כן, בין שאר הדברים. אז כל האנשים פה הם דרואידים? הרי אם אתה חולק עם כולם ואתה מצפה שכלום יתעניינו אז כולם פה צריכים להיות דרואידים. לא בהכרח, לרוב הדתות הפאגאניות יש נטייה לשירים (זאת מכיוון ששירים הם אחת מהחוות המושלמות ביותר שאפשר להעניק ליקום ולאלים). כמובן שיהיו אנשםי שהשירים שלי לא קוסמים אליהם, אבל לפי מה שהבנתי זה חלק מצומצם של אנשים. ואם אני לא אוהב את השירים שלך? או לא מבין אותם? השירים שלי כתובים לרוב בטיפה Middle-english (גם מבחינת איות וגם מבחינת דקדוק) ,וגם באנגלית של JRR tolkien ככה שלא כולם מצילחים להבין אותם לחלוטין. ומי שלא אוהב אותם זה רק מוכיח שאין לו את הטעם שלי בשירים ,לא שהוא לא יכול להיות פאגאני. אז... זה כל השירים שיש לך? לא, יש לי עוד סיפורים ושירים שאני לא מפרסם כאן מסיבות הא ודא. ג´סטין אנג´ל בברכת האלים, שומרי המגדלור ודריאדות.

Justin Angel

New member
אופציה ג´....

אנשים שואלים אותי את זה בהודעות פרטיות ,אי-מייל ואיי סיו קיו... ושוב פעם, זה פורום שמטרתו הוואי חברתי פאגאני והעברת התרבות הפאגאנית, יצירות של חברי הפורום הפאגאנים בהחלט נכנסים לקטגוריה זו.

עידו10

New member
אם יש לך אוצר מילים רחב, תקרא-

Face Of Melinda By the turnstile beckons a damsel fair The face of Melinda neath blackened hair No joy would flicker in her eyes Brooding sadness came to a rise Words would falter to atone Failure had passed the stepping stone She had sworn her vows to another This is when no-one will bother And conceded pain in crumbling mirth A harlot of God upon the earth Found where she sacrificed her ways That hollow love in her face Still I plotted to have her back The contentment that would fill the crack My soul released a fluttering sigh This day fell, the darkness nigh I took her by the hand to say All faith forever has been washed away I returned for you in great dismay Come with me, far away to stay Endlessly gazing in nocturnal prime She spoke of her vices and broke the rhyme But baffled herself with the final line My promise is made but my heart is thine

Justin Angel

New member
מצויין....

זאת תחרות של אוצר מילים? מקסים. שיר חמוד, אבל כזה שיר עם תוכן ומהלך אירועים עדיף לעשות אותו בלי חרוזים כי הקורבנות שעשית לחרוזםי מבחינת עלילה וחשבון הדמויות בהחלט נראות לעין. אז זה מדבר על אישה שנדרה נדר כלשהו לאל ואתה מנסה לקבל אותו? מקסים. (ד"א אני במקור תושב ארה"ב ובהתאם לכך אנגלית ספרותית היא שפת האם שלי, ככה שהשיר הזה לא מהווה בעיה גדולה. אם התמודדתי עם שייקספיר ודנטה אני אשרוד אותך)

עידו10

New member
תחרות? נראה לך?

זה אפילו לא שיר שלי, פשוט שיר שאני ממש אוהב. זה שיר של OPETH בכלל. אבל ממש לא הבנת את השיר, הוא מספר על מישהי שהוא אוהב אבל היא עומדת להתחתן עם מישהו אחר, ולמרות שהם אוהבים אחד את השני היא עדיין הולכת להתחתן עם האדם השלישי. זה רק שיר אחד מהדיסק, שכולו עוסק בבחורה הזאת שהוא אהב. בוביק, אני לא בא לעשות איתך תחרויות, זה פשוט שיר אחלה אז שמתי אותו פה, כדי שכולם יהנו. עצה- פתח מילון, תתרגם את השיר ותראה איזה שיר מדהים זה, גם מבחינה ספרותית וגם המסרים שיש בו. ואם אתה רוצה להוריד אותו בMP3, השיר הוא OPETH- FACE OF MELINDA מהדיסק STILL LIFE.

Justin Angel

New member
במקרה הזה...

לשורה הזאת אין שום היגיון: A harlot of God upon the earth הדרך היחידה שלשורה הזאת תהיה היגיון זה אם השבועה היא שבועת נישואין, והיחידים שעושים את זה אלא הן הדתות המוניטאיסטיות וברור שאתה לא תסטה כל כך הרבה מהנושא של הפורום, נכון? אני מצטער, אבל שמישהו רושם "אם יש לך אוצר מילים רחב, תקרא" זה נשמע כמו איזה אתגר שילד בכיתה ב´ (במצב הטוב) מוציא.

עידו10

New member
אני לא בטוח באמת למה הוא התכוון

בשורה הזאת, אבל בכל זאת, שיר יפהפה. ואם לא תפסיק לדבר בזלזול ולהכניס לי מילים לפה, אני פשוט אפסיק לדבר איתך. אני לא זילזלתי באף אחד, ואין לי מושג מאיפה הבאת את זה בכלל.

Justin Angel

New member
מצויין

אז זה הפך לתחרות אוצר מילים? למי יש גדול יותר? אתה מעורר רחמים. השיר שלך חמוד. הבעיה היחידה שיש בו (חוץ מקו העלילה שהוא ממש לא מתאים לפורום הזה ושוב פעם - זלזול) שהקורבן בשביל חריזה שעשית נראה לעין בצורה מאוד בולטת. אתה השארת את החריזה על חשבון מהלך העלילה ועל חשבון עומק הדמויות. אני אופן אישי מעדיף לעשות שירים בעלי תוכן סיפורי לא בחריזה כדי שהתוכן יועבר בצורה לא כזאת מבלבלת ולא-מסודרת. ד"א אם שרדתי את שייקספיר ,דנטה ,"מובי דיק", וטולקין באנגלית אני גם אשרוד אותך.

vergan

New member
ג´סטין (בשבילך בלי א או ע)

תפסיק להיות כזה חרא של בן-אדם אני מתכוון מה הבעיות שלך? בן-אדם עשה טעות? ישר אתה כמו נשר על נבלה אז הוא עשה טעות א-ז מ-ה?!?!?! הוא שאל שאלה שנראת לך מזלזלת? תבדוק אם זה בכוונה לפני שאתה מתנהג כמו כלבה מסריחה וגם אם תהיה צנוע זה יעזור לך...אולי

נמרוד../images/Emo140.gif

אני, אישית, לא הולכת לטרוח לדבר איתך יותר. אממ... לעולם.
ליה

Justin Angel

New member
אמממ...

*ג´סטין שולף מגוון קללות עסיסיות* אמממ... אתה לא שווה את זה. נשמור את לשימוש מאוחר. *ג´סטין מחזיר את הקללות לתיק הגדול ,מרים את האף וצוחק על נמרוד צחוק צרפתי מזלזל*

vergan

New member
כבר שמעתי אותך משתמש באותה קללה 10

פעמים אולי תמצא משהו מקורי?~!!?!?

למעלה