עוד שיר

עוד שיר

כן אני וחברה שלי מקימות להקה חחח אז כתבתי שיר והיא חילקה את זה לבתים...תגידו מה אתן חושבות Broken/Liz&Danielle בית: alone in the pain alone in the silence alone again and nothing...makes sence בית 2: when no one's around she's trying to breathe but she dosn't make it she's trying to dream but she can't fake it he left her פזמון: broken inside the pain broken inside the silence bleeding chips of hope in front the dark and the shadow that kept her under he's power but she stopped breathing בית: fade to the sky she was no more he looked for her but hasn't found בית2: just found a letter that says: your's forever i'll never come back again don't look for me i won't be here anymore he left her פזמון: broken inside the pain broken inside the silence bleeding chips of hope in front the dark and the shadow that kept her under he's power but she stopped breathing

SShiRaS

New member
באמת יפה

יש כישרון ובהצלחה עם הלהקה! אבל אם אתן ממש הולכות על זה אז לא כדאי לשמור את השירים לעצמך? כאילו לפחות עד שתעשו עליהם זכויות יוצרים או וואטבר.. לכי תדעי יכולים לגנוב.. ואז נדפקתן סתם עצה ידידותית

Chaz4ever

New member
ליז.....ליז.....מוכשרת....

יא ליז את כזאת מוכשרת..... כמה שירים את כותבת.... כל הכבוד!!!! ראיתי הרבה שירים שלך ואת ממש מוכשרת..... אהבתי את השיר עם זה מהאגדה....לא זוכרת איך זה הולך... יפה מאוד!!

DesertRose7

New member
ליז את פשוט מוכשרת!

אני יכולה להיות הגרופית הראשונה של הלהקה שלך?????? ובאמת.. תקשיבי לעצות האלה שנותנים לך!

חחחחחחחח

אתן צודקות חחחח טוב אני יתנחם בעובדה שאפחד לא נכנס ממש לפורום הזה חוץ ממכן ואתן לא תעתיקו לי תשיר חחחח אבל תודה!! ממש תודה!! זה נורא טוב לשמוע ביקורת, הייתי חייבת...חחחח ושחר...מה זה בדיוק גרופית? סליחה על הבורות חחחח ושוב תודה לכולכן =]

DesertRose7

New member
חחח.. אכן בורות!

בשבילך.. אנ יאקרא לזה סטוקרית.. מכירה מה זה סטוקרית נכון?

נופר36

New member
וואי שיר ממש יפה!!

ויש לי יומולדת היום אנשושים!...לא שאיכפת לכם בטח אבל לא נוראא..:)

fight star

New member
רעהההה

למה את חושבת? הנה סתכלי................... :
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!! happy birthday
happy birthday
happy birthday
happy birthday
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!!
מזלטוב!!! רואה?רואה?רואה? איזה השקעה....

SurfeR Babe

New member
מזתומרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif

מזל טוב מתוקה
בת כמה את?
טוב אז עד 120 ושתהיי מאושרת ו... לא יודעת אני ממש גרועה בזה, בכל מקרה מזל טוב ודי עם רגשי נחיתות

נופר36

New member
ולא התכוונתי כאילו לא איכפת לכן..

פשוט לא חשבתי שזה מעניין אף אחדד...אבללל טעיתי:) חחח תודה רבה לכולכןן!

DesertRose7

New member
../images/Emo65.gifHappy Birthday

מזללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שתיזכי לשנה הבאה.. עד 120 שנה! שיתגשמו כל חלומותיך (באסטד ומקפליי אם כבר..) ושאם הם יתגשמו תקחי אותך איתי לאן שזה לא יהיה.. {אני ממש גרועה בזה} תהני מהחיים כי חיים רק פעם אחת.. dream like you live forever live like you die today [אני אוהבת את המשפט הזה] יומולדת שמח!

למעלה