עכשיו בESPN אגרוף קלאסי
B BROWN BOMBER New member 4/7/05 #6 אלקסיס אגוואיו נגד ראול אוליברז... נחמד... אבל אני רוצה קרבות של ג'ו פרייזר וכמה שיותר... חולה על המתאגרף הזה. אין היום קשרונות ברמה הזאת...
אלקסיס אגוואיו נגד ראול אוליברז... נחמד... אבל אני רוצה קרבות של ג'ו פרייזר וכמה שיותר... חולה על המתאגרף הזה. אין היום קשרונות ברמה הזאת...
י יניב פישר New member 4/7/05 #7 ואני בעבודה............/images/Emo46.gif יש כאלה שעושים חיים......... יניב
E ETZ301 New member 5/7/05 #8 המאזן של אוליברז... 77 נצחונות 69 נוקאוטים. נחמד אה? ביום שבת תקבל את פרייזר
B BROWN BOMBER New member 5/7/05 #12 איזה קרב? את הטרילוגיה מול מוחמד עלי יש לי מוקלטת. אני רוצה קצת דברים אחרים.... מול באסטר מאטיס, ג'ימי אליס, ג'רי קווארי וכו'.
איזה קרב? את הטרילוגיה מול מוחמד עלי יש לי מוקלטת. אני רוצה קצת דברים אחרים.... מול באסטר מאטיס, ג'ימי אליס, ג'רי קווארי וכו'.
B BROWN BOMBER New member 4/7/05 #3 ?Thrilla In Manilla אני מחכה לקרבות בקוצב רוח למרות שיש לי את שלושתם מוקלטים חחחחחחח... מה עוד בתכנית???
?Thrilla In Manilla אני מחכה לקרבות בקוצב רוח למרות שיש לי את שלושתם מוקלטים חחחחחחח... מה עוד בתכנית???
E ETZ301 New member 4/7/05 #4 השלישי, בפיליפינים. חבל שאין לנו את הערוץ ESPN CLASSIC בארץ. בשבוע הקרוב יש שם הצדעה למוחמד. ובESPN 2 הצדעה לטייסון (לדוגמא הקרב מיפן ישודר....) אנחנו נאלץ להסתפק בעצמות מESPN .
השלישי, בפיליפינים. חבל שאין לנו את הערוץ ESPN CLASSIC בארץ. בשבוע הקרוב יש שם הצדעה למוחמד. ובESPN 2 הצדעה לטייסון (לדוגמא הקרב מיפן ישודר....) אנחנו נאלץ להסתפק בעצמות מESPN .