עוד שכונה חדשה ברעננה

ATAF151

New member
יש בזה משהו

כולם רוצים שיבנו והרבה, ונכון שבניה באה על חשבון שטחים פתוחים.

לא כולם, אני לא

אני הייתי מעדיף שרעננה תשמור על אופיה כעיר קטנה וירוקה.
הגעתי לרעננה מתל אביב ואין לי שום רצון שרעננה תהפוך לעוד גוש אורבני ענק.

כל הרעיון של "צריך עוד ועוד שכונות לזוגות צעירים ברעננה" נראה לי מוגזם.
אנשים רוצים לגור ברעננה בגלל אופי העיר ולכן בונים עוד ועוד ומשנים את הסיבה שבגללה רצו לעבור לעיר מלכתחילה.

ATAF151

New member
לצערי אתה במיעוט

הדבר העיקרי שעליו תוקפים את חופרי הוא הקפאון בבניה בעיר בשנים האחרונות.

אני לא יודע אם אני במיעוט או לא

כי מי ש"תוקפים" את חופרי הם מן הסתם בודדים.
מה רוב הציבור חושב, אנחנו לא יודעים.

אני לא מכיר הרבה תושבים מרעננה שרוצים שהעיר תכפיל את מספר תושביה.

ATAF151

New member
לצערי אני כן מכיר

הרבה אומרים לי שהם משתוקקים שתחל בניה מסיבית כדי להוזיל את עלות הדירות וכי הם יודעים שכך יכנס כסף לקופת העירייה (הטלי השבחה).

3718

Member
אני לא חושב שיש ברירה. זה שיקול לאומי.

אם כל עיר במרכז תרצה להיות ריאה ירוקה, עם קוטג'ים ודירות 5 חדרים ומעלה, איפה יגורו הזוגות הצעירים?

אז לפני שהגעתם לרעננה העיר

אני חייתי כאן במושבה ... ובאם להמשיך את קו החשיבה/הכתיבה/ואולי הרצון.... הייתי מעדיף את רעננה כמושבה.. אבל אז היו לחצים
ורצונות של אנשים

שרצו לעבור לגור כאן... אז את אותם רצונות שהיו לך יש כיום לאחרים וזה די לגיטימי בעיני.. ולכן רצונותיך לעיר קטנה ושקטה
יותר... ניתן לשים רק במרכאות... ולדעתי אין לך לכם את הזכות לדרוש עיר קטנה.. כמו שלא עצרו אז שרעננה הפכה לעיר אורבנית במדינת ישראל
ממושבה קטנה ושקטה..

רעננה למורת רוחם של כמה לא תהיה לה ברירה והיא תצטרך לגדול ... אך היא חייבת לגדול בהכול ולא רק בכמות תושבים...
היא חייבת לגדול בתשתיות חינוך...... רווחה..... מגורים..... שרותי המערכת הניהולית..... כיבוד זכויות תושביה ולא רק ככספומטים . הניתנים לסחיטה.. בכדי למלא את קופת העירייה המתדלדלת.. ו...... עדין לשמור על ריאות ירוקות ולא לדחוק את המעט ירוק לסיסמאות שאין להן כיסויכמו

רעננה ירוקה מפרידה... או אנחנו נוסעים באופנים (בלי שבילי אופנים רבים . או אנחנו בעד... מיחזור בכביש הראשי.. ולכלוך ביתר האזורים

אז ננסה ביחד לשפר את הניתן לשיפור ו...לשמור על כך גם עם יהיו עוד כמה עשרות תושבים.

למעלה