עוד שלב באיבוד העצמאות...

מאז

New member
עוד שלב באיבוד העצמאות...

אז היום, סליחה על הגפיות, עשיתי קקי עם דלת שירותים פתוחה, וצופה קטן ומתעניין על הרצפה. (מצטרף למקלחת שעשיתי אתמול עם צופה בחדר...). קשה לי להסביר אפילו למה זה מבאס אותי. אני בנאדם שדי קנאי לפרטיות שלו, ואולי זה עוד שלב במחיקת שמי הפרטי והפיכתי ל" אמא של..." (וזה בלי קשר לזה שאני מתה עליו...)

Tal223

New member
יש עוד שלב...

אני השבוע פעמיים עשיתי פיפי עם תמר במנשא, עלי. חשבתי שאני המשוגעת היחידה שמתדרדרת למעמקים שכאלה (טוב, יש גבול כמה אפשר להתאפק עם תינוקת שצורחת עד לב השמיים בכל פעם שמשכיבים אותה...) אבל היום פגשתי חברה שסיפרה לי שהבן הגדול שלה היה תינוק שכזה ובמשך חודשים היא הלכה לשירותים איתו במנשא. עודד אותי לשמוע שאני לא לבד...

עמית@

New member
לא, אני במשך השלושה חודשים הראשונים

עשיתי *הכל* עם תמר במנשא.

lulyK

New member
גם אני מאד קנאית לגבולות שלי,

עד שזה מגיע ל"צופה הקטן". אחרי הכל - הוא כבר ראה אותי גם מבפנים....

cookie1

New member
../images/Emo6.gif מוכר מוכר

אצלי כבר אין דבר כזה שירותים עם דלת סגורה.... אלא אם כן אהוד בבית. יקירתי - אני עד היום לא מכנה את עצמי "אמא של" בדיוק מהסיבה שחשובה לי כל כך עצמאותיו הפרטיות שלי. "אמא של" מוחק בעיני את כל מה שהייתי לפני והופך אותי לדבר מאד ספציפי שהוא גם ככה חלק מאד נכבד מהמהות שלי היום ובשנים הקרובות ובכלל לתמיד. סמנטיקה סמנטיקה... תנסי לקבל את הדברים הקטנים האלו כעובדה ולראות את הצד המשעשע שבהם ולאו דווקא לראותם כחלק ממכלול של איבוד הפרטיות. (מי עוד ישמח לראות אותך יושבת בשירותים ?
)

אביטלתל

New member
אישית אני בעד הדברים האלה

כבר כמה שבועות שאני בשירותים/מקלחת עם הדלת פתוחה, איילה יושבת בטרמפולינה ומביטה בי בעניין רב גם אני אוהבת גבולות ופרטיות של עצמי, אבל איכשהוא בגיל הזה ובשלב הזה של חייה זה לא נראה לי שבירה של הדברים האלה

אפרת12

New member
לחלוטין לא סותר

אני חושבת שעצם העובדה שהם תלויים בנו עד כדי איבוד העצמאות שלנו - מהותי מאוד לעוצמת הקשר ולאהבה (אחרת הרי לא היינו יולדים ילדים). אבל אני מודה שהקטע הזה מאוד מרתיע אותי ואני עושה הכל כדי שהדבר הזה ספציפית לא יקרה. כן - אם אין ברירה אני אשים אותו בלול (לא יודעת מה יקרה כשהלול יהיה לחלוטין out of question). אל תתני לענין הקקי לגרום לך ולהרים ידים ולהשתלט לך על ההגדרה העצמית שלך - אמא של הוא החלט חלק נכבד, אבל עדין יש וכדאי שימשיכו להתקיים עוד חלקים.

למעלה