עוד שלושה ימים למפגש!

RainBird

New member
עוד שלושה ימים למפגש! ככה- הזמן, יום שישי ה-13, המקום גני יהושוע, על הגבעה עם פסל הכדורים (אלא אם כן למישהו יש הצעה למקום אלטרנטיבי בגני יהושוע שלכולם ברור איך להגיע אליו וניתן לסמן אותו על המפה של אלון) בשעה 18:30 הפעילות- אני מכין טראנס להעצמה אישית, פיירי- טקס פתיחת חסימות (יש להביא גבישים- אמטיסט אחד, רוזקווארץ אחד ושני קווארצים) ואלון מכין... הפתעה ../images/Emo13.gif להביא- שמיכות ישיבה, נר מכוסה או בכוס כי אנחנו לא סומכים על התאורה, מאכל בשביל פיקניק משותף אם אפשר (זוהמה סגולה התנדבה להביא סושי- אני מחכה לאופציות אגב) וכלים אישיים - נימנע מכלים חד פעמיים המזהמים את המקום. מי שרוצה רצוי להביא דוחה יתושים או שמן צינטרונלה. אנא אשרו את הגעתכם ארדן

Alpha biscuit

New member
מאשר את הגעתי אני אבוא עם חבר שמתעניין התאריך מאד חזק בצורה מיסטית אישית אני חושב שמבחינה מסיטית זה דווקא תאריך מושלם כדאי לקלל מישהו או בשביל מאגיה שחורה. ולא להסרת חסימות אבל למזלי אין לי מישהו שאני שואף לקלל אותו ככה שהסרת חסימות יהיה מעולה . למרות שאני חושב שאולי ההסרת חסימות תשופע מהמזל והאנרגיה השחורה שכל כך הרבה אנשים מיחסים לתאריך הזה דרך אגב בארצות הברית אין קומה 13 בבניינים וכל האמונה הזאת התחילה רק בגלל שקלמנט האפיפיור חיסל את את הטמפלרים באותו תאריך כדאי שהוא לא יצטרך להחזיר להם חובות כספיים שהוא היה חייב להם סתם ידע כללי

gwizard

New member
מאשר אני אבוא יחד עם נטלי (בסוף הסתדר לה) וחן. אנא לא לשכוח כי ביום זה יש ירח אפל כך שהטקס שאני אעביר (ואני מבקש מכולם להשתתף, גם אלו שלא וויקאנים) יהיה מוקדש לאלה הקאטה - מלכת הלילה, אדונית המאגיה וגבירת הירח האפל. הטקס הינו טקס הודאיה כך שאתם מתבקשים להביא מנחות אם ברצונכם לכבד אותה. ניתן לבקש בקשות ממנה. לא בטוח כי היא תספק את בקשתכם, אבל בטוח שהיא תשמע אותן. יכול להיות גם שהיא תדרוש משהו עבור זה - לחלוטין תלוי בה ובכם. ארדן, אם אף אחד לא מתנגד, הייתי רוצה להתחיל עם הטקס הזה לפני השאר. זה יתן לנו אווירה מאוד מיוחדת לשאר המפגש ואפשר להשאיר את המעגל גם לטקסים האחרים. שוב, אם אין התנגדות.

ההגמון

New member
תקשיב ראידהו, בטי ואני רוצים לבוא, אבל לא אם זה כולל חובה להשתתף בטקס לאלה הקאטה. אני מצטער, וזה באמת בלי כוונה לזלזל, אבל גם ראידהו וגם אני רואים זאת כפגיעה באלים שלנו, ואנחנו לא נשתתף בטקסים המוקדשים לאלים אחרים. בנוסף, רצינו להביא איתנו ידידה שלנו, שכרגע בוחנת דתות ודרכים אחרות, ועד כמה שזה יהיה יפה אם היא תרצה להשתתף בטקס, אין בכוונתנו לכפות זאת עליה, או לאפשר לאחר לעשות כך. ובעוד שלבטי אין בעיה להשתתף בטקס, מכיוון שהיא עובדת את האלה בכל צורותיה, אנחנו המלווים האישיים שלה, והיא לא רוצה לבוא בלעדינו. אנחנו מבקשים ממך להבהיר, האם טקס זה הוא חובה למשתתפים במפגש, ומדוע הינך חושב שכך נכון, כך שנוכל לשקול את הגעתנו ברצינות ובכבוד הנדרש. שוב, ללא כוונה להעליב או לפגוע בדרכך, אך בהחלט ללא כוונה לפגוע בדרכנו. ראידהו ופיטר.

gwizard

New member
אולי לא ניסחתי את זה טוב להשתתף בטקס זה אומר להיות במעגל ולא להפריע. לחילופין, אם זה באמת מפריע לכם, ואני מכבד את זה, אתם יכולים לשבת בצד, להיות בשקט ולא להפריע. רעיון נוסף, אם אני אקרא להקאטה וגם אוסיף תפילה קטנה לשאר האלים באשר הם - האם זה עדיין יחשב מבחינתכם לפגיעה ?

אפשר גם לבוא למפש../images/Emo35.gif אפשר לדעת אם גם אני יוכל לבוא למפגש.?!?! ובקצרה מה עושים שם או מה צריך להביא?

gwizard

New member
אפשר ואפילו רצוי. בעצם....תבוא למפגש, בפקודה ! ../images/Emo13.gif

Fairy24

New member
אני, כמובן, מגיעה... ועוד משהו לכולם, כל מישהו שמגיע, שיכתוב את זה, אני חייבת לדעת על כל אדם שמגיע.

Fairy24

New member
ואני מביאה, כנראה, שני חברים אחת בטוח באה ואחד רוב הסיכויים שכן.

למעלה